Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δώστε προσοχή! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σ3ξ!

Μεγάλη προσοχή!

Δώστε προσοχή! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σ3ξ!
Sex 21.03.2019 16:00

Αν και το αντρικό μόριο δεν διαθέτει οστά, είναι πιθανό να υποστεί κάταγμα εάν τραυματιστούν οι κυλινδρικοί άξονες που διοχετεύουν αίμα στο πέος κατά τη στύση.

Εάν αυτοί οι άξονες βρίσκονται σε κάμψη την ώρα της στύσης μπορεί να προκληθεί ρήξη και το πέος να γεμίσει με αίμα. Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, το αποτέλεσμα είναι το οίδημα και η μόνιμη δυσμορφία ή η απώλεια σεξουαλικής λειτουργίας. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σ3ξ

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για το κάταγμα πέους είναι η στάση που θα επιλέξει το ζευγάρι στο σεξ, αφού, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κάποιες είναι πιο επικίνδυνες από άλλες.

Συγκεκριμένα, μελέτη στην επιθεώρηση International Journal of Impotence Researchδείχνει ότι μία από τις αγαπημένες στάσεις αντρών και γυναικών είναι στην πραγματικότητα αυτή που συνδέεται με τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές μελέτησαν 90 περιστατικά κατάγματος πέους, εξετάζοντας ποια στάση στο σεξ οδήγησε στον τραυματισμό αλλά και κατά πόσο η στάση επηρέασε τη σοβαρότητα του κατάγματος.

Από τα 90 περιστατικά, τα 37 (ποσοστό 41%) προκλήθηκαν όταν το ζευγάρι έκανε σεξ στη «στάση του σκύλου», με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατά της και τον άντρα να βρίσκεται γονατιστός από πίσω της.

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σ3ξ

Η δεύτερη πιο επικίνδυνη στάση φάνηκε να είναι η κλασική «ιεραποστολική» (23 περιστατικά, ποσοστό 25,5%), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η στάση της «καουμπόισσας» (ή γυναίκα από πάνω), με 9 περιστατικά (ποσοστό 10%).

Όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού, οι ερευνητές δεν παρατήρησαν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στη «στάση του σκύλου» και την «ιεραποστολική», ωστόσο σημειώνουν ότι τα κατάγματα σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ήταν ελαφρώς πιο σοβαρά από αυτά που προκλήθηκαν από τη στάση της «καουμπόισσας».

Μυστικό για το σ3ξ: Έτσι θέλει τη διείσδυση στον κόλπο η γυναίκα!

Όλη η ουσία στο σεξ είναι η διείσδυση του πέους στον κόλπο της γυναίκας και η ψυχοθεραπεύτρια, Λουίζα Μπρεντ, δίνει το μυστικό για την απόλυτη... απογείωση!

Η ειδική σε ζητήματα σχέσεις περιγράφει τα πάντα για να έχετε το τέλειο κρεβάτι. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη μεγάλη, βαθιά διείσδυση του πέους στον κόλπο της είναι κάτι ασύγκριτο για τη γυναί­κα. Δεν είμαι σίγουρη ποια ψυχολογική σημασία έχει αυτό για τη γυναίκα, αλλά μου φαίνεται πως περικλείει μέσα του την «κατάκτηση της γυναίκας του» από τον άντρα και την παρά­δοση στον ανδρισμό του εκ μέρους της. Ολόκληρο το σεξου­αλικό σενάριο μεταξύ άντρα και γυναίκας περιέχει μέσα του ένα στοιχείο ψευτομάχης. Ο άντρας κατακτά τη γυναίκα κι εκείνη υποκύπτει. Εκείνος πραγματοποιεί μια κατάκτηση.

Την αρπάζει, τη ρίχνει στο έδαφος και κάνει το όργανό του να εισδύσει στον κόλπο της. Και μόνο όταν εκείνη «δεχτεί το αναπόφευκτο», βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με αυξανόμενη ανυπομονησία. Μην της την στερείτε. Αφήστε την να την απολαύσει πλήρως. Μην «ενεργοποιείστε» ευθύς αμέσως μετά την διείσδυση. Μπορείτε να διεισδύσετε σε όλο το μήκος σας και να μείνετε εκεί, ακί­νητος, ενώ εκείνη απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρατε.

Σεξ οδηγίες

Ενώ βρίσκεστε στη στάση αυτή απόλυτα ενωμένοι, με το στενότερο και σημαντικότερο αγκάλιασμα που είναι δυνατό να υπάρξει ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, μπορείτε να της εκφράσετε τον έρωτά σας με ένα σωρό τρόπους, όσους επι­τρέπει τουλάχιστον η στάση σας. Πείτε της πόση απόλαυση νιώθετε. Εκφράστε της τον έρωτά σας γι’ αυτήν, βέβαιος πως μια γυναίκα ποτέ δεν κουράζεται από αυτά.

Αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί να μη συνεχίσετε τα φιλιά; Αφήστε τα χέρια σας να τρέξουν επάνω στο σώμα της ελαφρά και απαλά – στους ώμους της, στα πλευρά της. Περά­στε πολλή ώρα έτσι. Πώς θα μπορούσατε να περάσετε καλύ­τερα το χρόνο σας, παρά με την υπέροχη αίσθηση της αφής;

Αν σκοπός σας είναι να την αγαπάτε και να σας αγαπάει, θα πρέπει ν’ αποδίδετε ιδιαίτερη σημασία στη γυναικεία της ψυχολογία. Διάβασα κάπου την άποψη ενός ψυχαναλυτή σχε­τικά με το τι συμβαίνει ασυνείδητα κατά την ερωτική πράξη. Λέει, λοιπόν, ότι για τον άντρα εκφράζει μια ασυνείδητη επι­θυμία να ξαναγυρίσει μέσα στη μήτρα και για τη γυναίκα την επιθυμία να τον κάνει να γίνει παιδί μέσα στη μήτρα της. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά συμφωνώ πως έχει κάποιο πολύ βαθύ και πολύπλοκο νόημα.

Το κλειδί είναι, νομίζω, ότι η γυναίκα δεν θέλει να είναι το σεξ κάτι που της κάνουν ή κάτι που κάνουν για κείνη, ή ακόμα κάτι που εκείνη κάνει σε κάποιον άντρα. Θέλει το σεξ ν’ αποτελεί μια κοινή εμπειρία των δυο τους. Η περιγραφή της Βίβλου «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν» λέει ένα σωρό πράγματα στη γυναίκα. Δεν εί­μαι όμως βέβαιη πως λέει τόσο πολλά και στον άντρα. Δεν θέλω ν’ αυξήσω ακόμα περισσότερο τη μυστικοπάθεια και το μυστήριο που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη γυναικεία φύ­ση, αλλά και δεν μπορώ από την άλλη πλευρά να μη βγάλω το συμπέρασμα πως υπάρχει κάτι το μυστηριώδες στη γυναι­κεία μας ψυχολογία, που κι εμείς δυσκολευόμαστε να το κα­τανοήσουμε, ενώ αφήνει κατάπληκτους τους άντρες.

Σεξ οδηγίες

Έχουν γραφτεί ένα σωρό πράγματα σχετικά με τις διαφο­ρές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. Εν πάση περιπτώσει, αν πρόκειται να ζήσω μ’ έναν άντρα, πιστεύω πως θα πρέπει να προσπαθήσω μ’ όλες μου τις δυνάμεις να καταλάβω τον κόσμο του και το πώς και γιατί ενεργεί και αντιδρά με τον τρόπο αυτό. Και νομίζω πως, αν ο άντρας θέλει ν’ αγα­πιέται από μια γυναίκα, θα πρέπει ν’ αρχίσει να προσπαθεί να καταλάβει τον ομολογουμένως πολύπλοκο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο οργανισμός της.

Μου φαίνεται πως ο άντρας θεωρεί το σεξ σαν μια πράξη στην οποία απλώς ασχολείται με τη γυναίκα του. Εκείνη το αντιμετωπίζει ως αναζήτηση μιας άλλης κατάστασης ύπαρξης, που προκύπτει από. την σύνδεση και την σύντηξη των δύο προσωπικοτήτων τους.

Ίσως να υπάρχει πραγματικά κάτι το μητρικό σ’ αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης, δεδομένου ότι η γυναίκα τον δέχεται πραγματικά μέσα στο σώμα της και τον περικλείει ψυχολογι­κά μέσα της. Συνάμα όμως θέλει και να «κατακτιέται» από αυτόν. Μου φαίνεται πως, αν μπορούσε η γυναίκα να κλείσει

Δες όσα πρέπει να γνωρίζεις για το σεξ στην κατηγορία μας!

TAGS
Share