Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πέντε πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σ3ξ! - Το τέταρτο είναι αδιανόητο!

Δεν γίνεται!

Οι πέντε πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σ3ξ! - Το τέταρτο είναι αδιανόητο!
Sex 25.03.2019 17:55

Έχουμε ακούσει για πολλές ξεχωριστές ιστορίες με επίκεντρο την σεξουαλική συνεύρεση...

Από καρδιακή ανακοπή μέχρι και απίθανους τραυματισμούς, τα Επείγοντα των νοσοκομείων παγκοσμίως έχουν “δει” κατά καιρούς για διάφορα περιστατικά ασθενών που εισήχθησαν, όταν κάτι πήγε στραβά την ώρα που έκαναν σεξ. Διαβάστε παρακάτω...

Αλλά το ακόλουθο βίντεο ξεφεύγει από αυτά τα όρια, αφού παρουσιάζει μερικούς από τους πιο απίστευτους τρόπους που κάποιοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την σεξουαλική επαφή.

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο έμφραγμα, ή εγκεφαλικό επεισόδιο από την ένταση της στιγμής. Πρόκειται για τα πιο απίστευτα δυστυχήματα, τα οποία ούτε καν ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να συλλάβει.

Οι 5 απίστευτοι θάνατοι

  1. Θάνατος από “snu snu”: Ένας Ρώσος πέθανε αφότου κατανάλωσε ένα ολόκληρο κουτάκι Viagra με σκοπό να διατηρήσει την στύση του αρκετά, ώστε να “αντεπεξέλθει” σε έναν 12ωρο “μαραθώνιο” σεξ με δύο γυναίκες.
  2. Ένα νεαρό ζευγάρι στη Νότια Καρολίνα, σκοτώθηκε όταν έπεσε στο κενό από κτήριο, καθώς έκαναν σεξ.
  3. Μια γυναίκα πέθανε εξαιτίας ηλεκτροπληξίας από ηλεκτρικούς σφιγκτήρες θηλών.
  4. Μια γυναίκα σκοτώθηκε από επίθεση λιονταριού, καθώς έκανε έρωτα με το φίλο της μέσα στην αφρικανική ζούγκλα της Ζιμπάμπουε
  5. Μια γυναίκα σκοτώθηκε και ο σύντροφός της ακρωτηριάστηκε, καθώς έκαναν σεξ σε γραμμές του τρένου

Πηγή: iatropedia.gr

Δείτε και μία αληθινή ιστορία σεξ εδώ:
Aληθινή ερωτική ιστορία: «Η γραμματέας μου μπήκε κάτω από το γραφείο και...»

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!

«Θέλω να ξεκινήσω να έχω «ελεύθερη» σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Ωστόσο δεν θα αντέξω να έχει και εκείνη τις ίδιες ελευθερίες με εμένα, οπότε καλύτερα να μην της το πω!» Ορέστης!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου!

Αγαπητέ Ορέστη,

Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση είναι η δέσμευση, η οικειότητα, η επικοινωνία και η σεξουαλικότητα. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται να σε δυσκολεύει η δέσμευση. Εχεις να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεσμευτείς με ένα άτομο. Μήπως έχεις κάποια πιστεύω ή αντιλήψεις για τις σχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικά; Για παράδειγμα θεωρείς ότι μια σχέση μπορεί να καταλήξει να σε κάνει να νιώθεις πίεση, βαρεμάρα, «πνίξιμο»; Εχεις αναρωτηθείς γιατί μπορεί να βλέπεις τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο; Ποια είναι τα δεδομένα που έχεις διαμορφώσει για τις σχέσεις από μικρός; Πώς έβλεπες στο παρελθόν τη σχέση των γονιών σου ή άλλων κοντινών σου ατόμων; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να σε προβληματίσουν.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

Για περισσότερα θέματα σεξ κάντε εδώ κλικ!

Share