Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτά τα άγρια κόλπα θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αλλά οι άντρες...

Όσο και αν τα θέλουν οι άνδρες... δεν!

Αυτά τα άγρια κόλπα θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αλλά οι άντρες...
Sex 16.04.2019 09:50

Το σεξ δεν είναι απλά ανάγκη, αλλά απόλυτη ευχαρίστηση, αναζωογόνηση και απόλαυση. Ωστόσο, κάποια άγρια κόλπα τα θέλουν οι γυναίκα, αλλά οι άντρες... δεν!

Οι γυναίκες δεν ντρέπονται , δεν κοκκινίζουν και δεν φοβούνται να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους, να ξεπεράσουν κάθε ταμπού και προκαταλήψεις μιας άλλης εποχής για να απαιτήσουν περισσότερο πάθος, δυνατές και καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες. Διαβάστε παρακάτω...

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την αλυσίδα sex shop Lovehoney, που εξέτασε τις σεξουαλικές προτιμήσεις 3,751 ανθρώπων, που κλήθηκαν να απαντήσουν και στο αν έχουν ποτέ δοκιμάσει το bondage, τη φαντασίωση εκείνη που έγινε τάση. Μάλιστα, 6+1 γυναίκες ηλικίας από 30 έως 40 ετών απαντούν! Τι τους αρέσει στο σ3ξ;

Άγρια κόλπα στο sex

Τρία τέταρτα των γυναικών είπαν, ότι έχουν δοκιμάσει το σπάνκινγκ (χτυπήματα στα οπίσθια) και το 70% παραδέχτηκαν ότι θα ήθελαν οι εραστές τους να το κάνουν συχνότερα.

Επίσης, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα περισσότερο του 50% των γυναικών έδειξαν προτίμηση στο δέσιμο κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ 55% είχαν δοκιμάσει το blindfol (σεξ στα τυφλά).

Άγρια κόλπα στο sex

Τέλος, ανάμεσα στα αγαπημένα σεξουαλικά παιχνίδια των γυναικών, βρέθηκε το δάγκωμα με ποσοστό 55,2%, ενώ το 17,4% δήλωσαν ότι τους αρέσει το δέσιμο με σχοινιά και το 16% ότι επιδιώκουν να παρατείνουν τη διάρκεια του οργασμού ελέγχοντας τον.

Όταν οι ανασφάλειες και τα ταμπού καταρρέουν, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο kinky!

Αυτό το γνωρίζατε; Πόσο σ3ξ πρέπει να κάνετε ανάλογα την ηλικία σας!

Τόσο τα ζευγάρια, όσο και οι αδέσμευτοι, πιθανότατα κάνουν την ίδια ερώτηση στον εαυτό τους: «Πόσο σεξ είναι το… νορμάλ να κάνω ανά εβδομάδα;». Άρα η ερώτηση είναι πόσο σεξ πρέπει να κάνει κάποιος ανάλογα την ηλικίας

Ο «μαγικός» αριθμός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής, η υγεία του καθενός, η σεξουαλική συμπεριφορά και η ηλικία. Διαβάστε παρακάτω...

Μια νέα μελέτη από το Ινστιτούτο Kinsey επάνω στο σεξ και την αναπαραγωγή δείχνει ότι η ηλικία μπορεί να λειτουργήσει ως «πρόβλεψη» για τη μέση συχνότητα σεξουαλικών συνευρέσεων, που κυμαίνεται από μία φορά την εβδομάδα έως μία φορά το μήνα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ερευνητές του Ινστιτούτου Kinsey διαπίστωσαν ότι:

undefined

-- Τα άτομα μεταξύ 18 και 29 ετών κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές τον χρόνο, ή περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

-- Τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν 86 φορές το χρόνο, που ισοδυναμεί με 1,6 φορές την εβδομάδα.

-- Εκείνοι που είναι 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν σεξ μόνο 69 φορές το χρόνο.

Προφανώς, αυτή η πτώση στην συχνότητα σεξουαλικών συνευρέσεων συμπίπτει με την αύξηση της ηλικίας καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι καθημερινές πιέσεις και οι ασθένειες γίνονται επιβαρύνουν ολοένα και περισσότερο το σώμα και τον νου.

Μια μελέτη πριν λίγους μήνες διαπίστωσε ότι οι φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν καθώς γερνάμε, συν το πώς νιώθουμε, επηρεάζουν την συνολική ερωτική εμπειρία.

«Επί της ουσίας, αυτό που προέκυψε από αυτές τις μελέτες είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε, οι πιθανότητες μας να αναπτύξουμε χρόνιες παθήσεις υγείας αυξάνεται και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά τη συχνότητα και την ποιότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας», γράφει ο δρ Justin Lehmiller του Ινστιτούτου Kinsey.

Ο γάμος παίζει επίσης βασικό ρόλο στη συχνότητα του σεξ:

-- Το 34% των παντρεμένων ζευγαριών το κάνουν 2-3 τρεις φορές την εβδομάδα.

-- Το 45% κάνουν σεξ μερικές φορές το μήνα.

undefined

-- Και το 13% το κάνουν μόνο μερικές φορές το χρόνο.

Οπότε, τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλετε για το πόσο συχνά κάνετε σεξ τώρα, στην ηλικία που είστε;

Προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια και εκείνα που έχουν σταθερές σχέσεις τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένα όσο περισσότερο σεξ κάνουν, αλλά αυτό το όφελος μειώθηκε μετά από ένα επίπεδο συχνότητας.

Η ευτυχία των ερωτηθέντων στην έρευνα αυξήθηκε με τη συχνότερη σεξουαλική επαφή, αλλά αυτή η συχνότητα θα μπορούσε να είναι τόσο μικρή, όσο και μόλις μία φορά την εβδομάδα.

Όσοι το έκαναν τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα δεν ανέφεραν ότι ήταν πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που το έκαναν μία φορά την εβδομάδα.

Παρόλο που τα ζευγάρια μπορεί να αρχίσουν να έχουν λιγότερο σεξ όσο μεγαλώνουν, οι γυναίκες αναφέρουν ότι η σεξουαλική τους ζωή βελτιώνεται.

Μια μελέτη του 2016 που παρουσιάστηκε στην ετήσια συνάντηση της Βορειοαμερικανικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης στο Ορλάντο της Φλόριντα, διαπίστωσε ότι αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι οι γυναίκες, όσο μεγαλώνουν, αισθάνονται και πιο άνετες με το σώμα τους, γεγονός που τις οδηγεί να εκφράζονται σεξουαλικά με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και να γνωστοποιήσουν τις ανάγκες τους στον ερωτικό τους σύντροφο.

undefined

Με άλλα λόγια, αυτές οι γυναίκες εστιάζουν λιγότερο στη συχνότητα του σεξ και περισσότερο στις συναισθηματικές και προσωπικές πτυχές του, ή στην εφαρμογή των δικών τους σεξουαλικών φαντασιώσεων.

Το σεξ σε οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να είναι επωφελές. Ανεξάρτητα από το εάν η συχνότητα σε ένα ζευγάρι είναι κάτω, πάνω ή ακριβώς στον μέσο όρο, η ηλικία επιτρέπει στους ερωτικούς συντρόφους να εστιάζουν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα του σεξ που κάνουν.

Σε τελική ανάλυση, το συχνό μέτριο σεξ θα μπορούσε να οδηγήσει σε σεξουαλική δυσαρέσκεια σε μια σχέση, ενώ το υπέροχο σεξ μπορεί να είναι αρκετό για να κρατήσει την… φωτιά αναμμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στοιχεία που σοκάρουν: Ένας στους δέκα άνδρες και γυναίκες των 40 ετών δεν έχει κάνει ακόμα σ3ξ!

Προκαταρκτικά: 4 κόλπα που λίγοι ξέρουν και αλλάζουν όλη τη πράξη!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ στο Youweekly.gr

TAGS
Share