Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Aυτές οι στάσεις θα φέρουν σίγουρα τον οργασμό στη γυναίκα!

100% επιτυχία!

Aυτές οι στάσεις θα φέρουν σίγουρα τον οργασμό στη γυναίκα!
Sex 19.04.2019 15:47

Ορισμένες στάσεις στο σεξ, όπως αυτές που ακολουθούν, φέρουν σίγουρα τον οργασμό στη γυναίκα!

Ο γυναικείος οργασμός έχει τα μυστικά του. Διαβάστε παρακάτω...

Οι γυναίκες αγαπούν το σεξ. Στην πραγματικότητα, μερικές γυναίκες το σκέφτομαι εξίσου συχνά, αν όχι περισσότερο, από τους συντρόφους τους. Οι φαντασιώσεις τους έχουν ευρύ φάσμα στάσεων από κολπικό έως και πρωκτικό σεξ. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, ο πιο σημαντικός είναι ότι οι γυναίκες δημιουργούν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του επιπέδου δυσκολίας και της μέγιστης ευχαρίστησης. Να είστε σίγουροι πως και οι γυναίκες απολαμβάνουν τα “ακροβατικά” στο κρεβάτι αλλά της παρακάτω στάσεις της απολαμβάνουν σίγουρα περισσότερο.

Ιδιωτικός χορός

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν να είναι από πάνω για έναν απλό λόγο: τις κάνει να αισθάνονται υπεύθυνες και η δύναμη είναι ισχυρό αφροδισιακό. Αν είστε παραδοσιακοί, ξαπλώστε ανάσκελα και άφησέ την να ανέβει από πάνω σου. Μην ξεχνάς να της προσφέρεις στήριξη, κρατώντας τους γοφούς της, ενώ αυτή κάνει την “δουλειά” της. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στον καναπέ. Και αυτή η παραλλαγή είναι μια από της αγαπημένες των γυναικών, επειδή τους επιτρέπει να στηρίζονται στον καναπέ δίνοντάς τους την ικανότητα να σε φέρουν εύκολα σε οργασμό. Μπορεί επίσης να συγκρατήσει τον εαυτό της με το ένα χέρι, αφήνοντας τον άλλο ελεύθερο να παίξει με την κλειτορίδα της.

Συμβουλή: Μπορεί να είναι δελεατικό απλά να κάθεσαι και να απολαμβάνεις το σκηνικό, αλλά αν θέλεις μπορείς να ταράξεις πραγματικά τον κόσμο της. Πείραξε το στήθος και τις θηλές της με τη γλώσσα σου και χάιδεψε με τα δάχτυλά σου τη τις καμπύλες της μέσης της. Αυτές οι κινήσεις θα μεγενθύνουν σίγουρα την ευχαρίστησή της.

Η ζώνη άνεσης

Ευρύτερα γνωστή και ως ιεραποστολική σταση, η ζώνη άνεσης δεν πρέπει να αγνοηθεί. Και δεν πρέπει κανείς να αγνοεί τις τεράστιες δυνατότητες για καυτό σεξ. Ναι, σίγουρα μπορεί να είναι προβλέψιμο και βαρετό αλλά μόνο αν λείπει το πάθος και η δημιουργικότητα. Γι’ αυτό πάρε τα ηνία του “παιχνιδιού”: Ξάπλωσε την στο κρεβάτι, άνοιξε τα πόδια της, κράτησε τους καρπούς της πάνω από το κεφάλι της και δείξε της από τι είσαι φτιαγμένος!

Συμβουλή: Πήγαινε το σεξ στο επόμενο επίπεδο. Φέρε τα χείλη σου κοντά στο αυτί της και ψιθύρισέ της τι πρόκειται να της κάνείς, μιλώντας της αισθησιακά και “βρώμικα”. Να είσαι σίγουρος ότι θα φωνάζει το όνομά σου από ευχαρίστηση!

Σταθείτε σε στύση

Η στάση του σεξ που απολαμβάνουν οι γυναίκες είναι αρκετά αυτονόητη από τον τίτλο. Η σύντροφό σου θα πρέπει να κάτσει σε μια επιφάνεια στο ύψος της μέσης σου και στη συνέχεια εσύ θα διεισδύσεις μέσα της όσο πιο βαθιά μπορείς. Όσο πιο εξαπλωμένα είναι τα πόδια της στο πλάι, τόσο το καλύτερο. Αυτό μπορείς να το μεγιστοποιήσεις βάζοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση σου. Αυτό θα τοποθετήσει τον κόλπο της απένατι στη βουβωνική σου χώρα και θα κάνει τις βαθιές και έντονες διεισδύσεις πολύ εύκολες για σένα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να χτυπήσεις το σημείο G της συντρόφου σου. Δοκιμάστε τον πάγκο της κουζίνας, το πληντύριο, το πιάνο αλλά και το καπό του αυτοκινήτου.

Συμβουλή: Μερικοί άντρες “τελειώνουν” πολύ γρήγορα σε αυτή τη στάση, λόγω της βαθιάς και έντονης διείσδυσης. Μην φοβάσε να επιβραδύνεις, παίζοντας με την κλειτορίδα της, φέρνοντάς την κοντά στην κορύφωση και στη συνέχεια ξεκίνησε και πάλι τις έντονες διεισδύσεις και έτσι θα είστε εξίσου έτοιμοι για την κορύφωση.

“Κουταλάτο”

Αυτή η στάση σε μετάφραση από το αγγλικό “spooning” είναι μια υπέροχη στάση σεξ και κανείς δεν μπορεί να απορεί γιατί οι γυναίκες απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη στάση. Μια γυναίκα αγαπά την αίσθηση του στήθους ενός άνδρα στην πλάτη της, αγαπά την αίσθηση των χεριών σου γύρω της και λατρεύει την αίσθηση να μπαίνεις μέσα της από πίσω. Ακόμα απολαμβάνει αυτή τη στάση γιατί σου επιτρέπει να παίξεις με το στήθος και την κλειτορίδας της, κάτι που καμία γυναίκα δεν χορταίνει ποτέ!
Πηγαίνετε πίσω από τη σύντροφό σας, τοποθετήστε το πέος σας στο σωστό επίπεδο με τον πρωκτό της. Πέρασε το πάνω πόδι της, πάνω από το ισχίο σου, και έτσι θα έχεις περισσότερη πρόσβαση και θα της δώσεις πολλούς και έντονους οργασμούς!

Συμβουλή: επωφελήσου από τη στάση αυτή και παίξε με την κλειτορίδα της. Χρησιμοποίησε δεξιοτεχνικά τα δάχτυλά σου και και πρόσφερέ της συχρόνως κολπικούς αλλά και πρωκτικούς οργασμούς.

Doggy style

Μπορεί να εκπλαγείς που η συγκεκριμένη στάση συγκαταλέγεται στη λίστα με τις στάσεις που απολαμβάνουν οι γυναίκες. Βέβαια εδώ δεν μιλάμε για την ωμή στάση που κυριαρχεί στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αλλά σε μια παραλλαγή πιο οικεία και ευχάριστη. Ναι η σύντροφό σου απολαμβάνει να είναι στα τέσσαρα και εσύ να διεισδύεις από πίσω της, αλλά της αρέσει ακόμα περισσότερο να λυγίζεις και εσύ προς τα μπροστά, γλιστρώντας τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μπούτια της και παίζοντας με την κλειτορίδα της.

Συμβουλή: Γλείψε και δάγκωσε απαλά τους ώμους της συντρόφου σου. Αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη και έτσι αυξάνεις τον βαθμό της σεξουαλικής ευχαρίστησης της συντρόφου σου.

Ας μάθουμε όμως τι αρέσει και στους άντρες!

Αυτές είναι οι 5 πιο αγαπημένες στάσεις των γυναικών στο σ3ξ! Έκπληξη με το πρωκτικό!

Οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα, έχουν 5 πιο αγαπημένες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ! Σε τι φάση βρίσκεται το πρωκτικό;

Το youweekly.gr στις παρουσιάζει!

Η έρευνα του του βρετανικού δικτύου γιατρών Superdrug Online Doctor, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 500 γυναίκες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, έδειξε τις top-5 στάσεις του σεξ!

Οι γυναίκες, λοιπόν, απάντησαν για τις αγαπημένες τους στάσεις οι οποίες είναι:

– ιεραποστολική: ποσοστό 66,7%
– στάση «κουτάλι»: ποσοστό 61,5%
– καουμπόισσα: ποσοστό 61,5%
– ανάποδη καουμπόισσα: ποσοστό 48,4%
– πόδια ψηλά: ποσοστό 47,5%

 Αυτές είναι οι 5 πιο αγαπημένες στάσεις των γυναικών στο σ3ξ! Έκπληξη με το πρωκτικό!

Μεταξύ, στην τελευταία θέση της λίστας –με ποσοστό μόλις 12,1%, βρέθηκε το πρωκτικό σεξ.

Η στάση «κουτάλι» μπορεί να σας απογειώσει και τους 2!

6+1 γυναίκες ηλικίας από 30 έως 40 ετών απαντούν! Τι τους αρέσει στο σ3ξ;

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τα ζευγάρια και όχι μόνο. Τι αρέσει όμως περισσότερο στις γυναίκες; Οι ίδιες μας δίνουν την απάντηση.

Ας δούμε τι αποκαλύπτουν κάποιες γυναίκες όταν ρωτήθηκαν!

Alison, 38

Το καλύτερο πράγμα στο σεξ, αν είσαι ερωτευμένη, είναι η ρομαντική ορμή. Αν δεν είσαι, είναι οι παράνομες συγκινήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό. Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο όργανο.

Jan, 30

Το καλό σεξ δεν έχει να κάνει με το τέλειο σώμα ή τα προσόντα του άνδρα, αλλά πώς με κάνει να νιώθω όλη η κατάσταση. Μου αρέσει ο οργασμός, αλλά δεν είναι αυτό που αγαπώ πιο πολύ στο σεξ. Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου. Αυτά που σκέφτομαι με ανάβουν πραγματικά.

Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ

Wendy, 37

Μου αρέσει που το σεξ με αποσπά από το τι συμβαίνει στη ζωή μου, από τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Όταν είμαστε στο κρεβάτι, δεν σκεφτόμαστε για δουλειές, χρέη, ανθρώπους κτλ. Είναι σαν αντιπερισπασμός από τα προβλήματα.

Michele, 41

Είναι κακό να πω ότι κάνει καλό στο εγώ μου; Οι άνδρες λένε ότι τους αρέσει το σώμα μου, μου αρέσει που το προσέχουν. Μου αρέσουν τα κοπλιμέντα και με κάνουν να έχω αυτοπεποίθηση στην υπόλοιπη ζωή μου.

Clem, 35

Η δύναμη που μου δίνει το σεξ είναι το πιο σημαντικό. Μου αρέσει να τους ελέγχω και να ξέρω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχει να κάνει με τον δυναμισμό.

Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ

Maya, 30

Μου αρέσει η οικειότητα που έχω με τον άλλον. Να είμαστε μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι. Ζεστά και απαλά. Αυτό μας κάνει να μένουμε μαζί.

Jo, 32

Προτιμώ το άγριο σεξ από τις αγκαλιές. Ο άνδρας πρέπει να είναι ζωώδης στο κρεβάτι. Πρέπει να ταιριάζουμε σωματικά. Και συναισθηματικά βέβαια, αλλά κυρίως σωματικά, γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

«Ζηλεύω την πρώην σύζυγό του! Τι να κάνω;» Ο ειδικός απαντά!

Δείτε περισσότερα θέματα για σεξ στο Youweekly.gr

Share