Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Μπορεί ένας άντρας να προσποιηθεί οργασμό;" O ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Ιδού η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα!

Sex 23.05.2019 11:19
Follow us on Google News

Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά για το αν ένας άντρας μπορεί να προσποιηθεί οργασμό! Έχεις απορίες για την σχέση σου και την ερωτική σου ζωή; Δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως να χειριστείς ένα θέμα; Η Αγγελική Μακρή είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Η ίδια λέει, όπως συμβαίνει σε σένα, έτσι και εκείνος μπορεί μια μέρα να μην είναι σε κατάλληλη φόρμα έτσι ώστε να τελειώσει. Το άγχος, μια αρρώστια, η κούραση, επηρεάζουν τη libido του και για να μη σε απογοητεύσει θα προσποιηθεί ότι έχει οργασμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις κάτι εκείνη τη στιγμή και ξέρεις πολύ καλά ότι σε θέματα ανδρισμού είναι πολύ ευαίσθητοι και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

Αν αντιληφθείς ότι προσποιείται οργασμό, κάνε ό,τι μπορείς την επόμενη φορά για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στάση και ρώτα τον ενδιάμεσα αν του αρέσει αυτό που του κάνεις. Αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, σε κάποια στιγμή εκτός κρεβατοκάμαρας ρώτησέ τον αν νιώθει άσχημα με κάτι ή αν θέλει να επισκεφθείτε έναν ειδικό.

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Κι όμως κορίτσια! Αν ο φίλος σας αρνείται να σας κάνει στοματικό έρωτα και δεν ξέρετε τι να κάνετε ο ειδικός του Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πιο είναι το κοπλάκι!

Με τον φίλο μου έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ εγώ του κάνω στοματικό ερώτα, εκείνος δεν ανταποδίδει και αρνείται. Τι να κάνω; Ευρυδίκη! Διαβάστε παρακάτω...

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.

Κάνε στοματικό και μείνε του αξέχαστη! Οδηγίες βήμα βήμα...

Αγαπητή Ευρυδίκη, τα προκαταρκτικά παιχνίδια αποτελούν σημαντική παράμετρο της σεξουαλικής μας ζωής. Είναι αυτά που αυξάνουν τον ερεθισμό και την προσδοκία και τελικά οδηγούν σε πιο εύκολο και έντονο οργασμό. Το στοματικό σεξ, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του προκαταρκτικού παιχνιδιού και συνήθως αρέσει πάρα πολύ και στους δύο.

Ό,τι δίνεις όμως είναι κι αυτό που αναμένεις κι εσύ να πάρεις. Ίσως ο σύντροφός σου δεν έχει αρκετή εμπειρία και αισθάνεται αμήχανα, με αποτέλεσμα να φοβάται να σε ικανοποιήσει με το στοματικό σεξ. Πρέπει να μιλήσεις μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσεις και να τον οδηγήσεις στα σημεία εκείνα που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

6+ 1 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση!

6+1 μυστικά για μια όμορφη και υγιή σχέση!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr!

Share