Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πώς να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στον αυνανισμό του;

Όλα τα βήματα που πρέπει να κάνετε!

Πώς να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στον αυνανισμό του;
Sex 17.07.2019 14:22

Πώς θα μπείτε και εσείς στο παιχνίδι του αυνανισμού του συντρόφου σας; Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τον... βοηθήσετε!

Ο αυνανισμός των ανδρών είναι μια υπόθεση προσωπική, στην οποία σπάνια συμμετέχει η γυναίκα. Ακόμα και στο γάμο, η σύζυγος δεν έχει συχνά την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτή τη δραστηριότητα του άνδρα της. Αν όμως δεν ξέρετε τι ακριβώς κάνει ο παρτενέρ σας για να ικανοποιηθεί, είναι δύσκολο να του χαρίσετε εσείς μια τέτοια ευχαρίστηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθετε, είναι να τον βλέπετε και να τον ρωτάτε. Το πιο ευαίσθητο σημείο του πέους είναι η βάλανος. Αντίθετα, η γυναίκα διαθέτει περισσότερα σημεία που ερεθίζονται σεξουαλικά. Τα χάδια στο όσχεο και τους όρχεις δεν διεγείρουν τους άνδρες τόσο πολύ. Ο άνδρας επικεντρώνει τις προσπάθειές του στη βάλανο και το χαλινό και όχι τόσο στη ράβδο του πέους, που χρησιμεύει για να ανεβοκατεβάζει το χέρι του ρυθμικά.

Πως να διεγείρετε έναν άνδρα

Η μαεστρία στον έρωτα είναι ένα από τα πολυτιμότερα προσόντα μιας γυναίκας· και ένα από τα μεγαλύτερα ατού της αποτελεί η τέχνη της διέγερσης του πέους.

Οι ώριμοι άνδρες χρειάζονται συχνά άμεσο ερεθισμό, για να έχουν στύση. Όλοι, όμως, απολαμβάνουν την ηδονή από τον αυνανισμό, όποια και αν είναι η ηλικία τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους ως συμπληρώματα αλλά και ως υποκατάστατα της συνουσίας, επιλέγοντας τις τεχνικές που προτιμάτε.

Να χαϊδεύετε με τα ακροδάχτυλα το χαλινό, να στριφογυρίζετε το πέος ανάμεσα στις παλάμες σας, να το ερεθίζετε με παλινδρομικές κινήσεις, να το σφίγγετε και να το ελευθερώνετε εναλλάξ ή να το διεγείρετε ανάμεσα στα στήθη σας.

Για να χαρίσετε μεγαλύτερη ηδονή στο σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν έχει προβλήματα στύσης, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό.

Αν είστε δεξιόχειρας, πάρτε θέση στη δεξιά πλευρά του, αν είστε αριστερόχειρας στην αριστερή. Πιάστε το πέος του γερά με τον αντίχειρά σας κοντά στον αφαλό του.

Κινήστε ρυθμικά το χέρι σας πάνω κάτω, εξακολουθώντας να κρατάτε καλά το διογκωμένο πέος και πιέζοντας ταυτόχρονα δυνατά την ευαίσθητη επιφάνεια της κεφαλής του.

Πειραματιστείτε με αργές και γρήγορες κινήσεις, για να δείτε ποιες προτιμά ο σύντροφός σας.

Ο αργός ρυθμός παρατείνει την απόλαυση, ενώ ο γρήγορος την εντείνει επιταχύνοντας τον οργασμό.

Η αποκορύφωση πλησιάζει όταν οι μύες του, ιδιαίτερα στους μηρούς, τεντώνονται και η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη.Οι όρχεις ανεβαίνουν κάπως και διογκώνονται.

Η κεφαλή του πέους σκουραίνει και διαστέλλεται ελαφρά. Από την άκρη του πέους εκκρίνονται δύο, τρεις σταγόνες προστατικού υγρού.

Ο παρτενέρ σας ίσως θέλει να συνεχίσετε τις μαλάξεις, ώσπου να εκσπερματώσει εντελώς και να ανακουφιστεί από την ένταση. Τότε όμως πρέπει να τις σταματήσετε, γιατί συνήθως το πέος γίνεται υπερευαίσθητο.

Οι περισσότεροι άνδρες μετά τον οργασμό, ώσπου να περάσει λίγη ώρα, δεν ανέχονται χάδια στα γεννητικά τους όργανα

Πώς αντιμετωπίζουμε τον αυνανισμό;

Πολλοί θεωρούν ότι ο αυνανισμός είναι μια αφύσικη και αηδιαστική πράξη. Δεν καταλαβαίνουν καθόλου το λόγο ύπαρξης αυτής της επίδοσης και καταδικάζουν εκείνους που δεν την απαρνιούνται, μολονότι έχουν σεξουαλικούς συντρόφους. Αλλοι πάλι όταν αυνανιστούν μπροστά στον ερωτικό τους παρτενέρ ή εάν ο αυνανισμός είναι αμοιβαίος, αισθάνονται μεγάλη απόλαυση, ιδιαίτερα όταν η σεξουαλική αυτή εμπειρία αποτελεί επιστέγασμα στα προκαταρκτικά ερωτικά τους παιχνίδια. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι η αυτοϊκανοποίηση δεν βλάπτει κανέναν, παρά μόνο όσους έχουν ηθικούς κώδικες που τον καταδικάζουν.

Θεωρείται μάλιστα ιδανικός τρόπος σεξουαλικής αυτογνωσίας. Δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να προκαλεί ενοχές ή ντροπή. Αλλωστε, ο αυνανισμός μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς και να γεννήσει αισθήματα σεξουαλικής ασφάλειας και αυτοεκτίμησης. Πάνω από όλα, δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι όποιος αυνανίζεται είναι ανικανοποίητος σεξουαλικά από τον ερωτικό του σύντροφο. Πολλοί εραστές έχουν καταπληκτικές ερωτικές εμπειρίες όταν αυνανίζονται, μόνοι ή με τη βοήθεια του παρτενέρ τους, πριν από ή κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Εξομολόγηση αναγνώστη: "Κάναμε τρίο! Η μια χάιδευε το ποτήρι και η όλη άρχισε να..."

Ο αυνανισμός μπορεί να βελτιώσει την ερωτική ζωή του ζευγαριού…

Ο αυνανισμός είναι μια επιλογή, ένας τρόπος για να αυξηθεί η σεξουαλική απόλαυση ενός ζευγαριού, ο οποίος βοηθά τη σεξουαλικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι, εάν δεν αυνανίζεστε, δεν είστε φυσιολογικοί. Αξίζει να θυμάστε επίσης ότι ο αυνανισμός δεν επηρεάζει την επιτυχία ή την αποτυχία της συζυγικής σας ζωής. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις, όσοι αυνανίζονται χωρίς ενοχές εκδηλώνουν πιο ελεύθερα τη σεξουαλικότητά τους, γνωρίζουν καλύτερα τις αντιδράσεις τους στα ερωτικά καλέσματα και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο. Η αυτοϊκανοποίηση είναι άριστο υποκατάστατο της συνουσίας όταν η γυναίκα είναι έγκυος, λεχώνα ή αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση ή όταν ο άνδρας δεν μπορεί να έχει στύση.

Γυναικείος αυνανισμός: Τα 4+1 πράγματα που έχεις στο σπίτι και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις!

Τα 4+1 πράγματα που έχεις στο σπίτι σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στον αυνανισμό σου!

Μαζί του περνάς καλά, αλλά και μόνη σου περνάς τέλεια. Ή και καλύτερα! Γιατί, κακά τα ψέματα, όσο ξέρεις εσύ τον εαυτό σου, δεν σε ξέρει κανείς άλλος.

Γι’ αυτό και κάθε φορά που αυτοϊκανοποιείσαι, το ευχαριστιέσαι και πάντα τελειώνεις! Γιατί πολύ απλά, ξέρεις ακριβώς τον τρόπο να το κάνεις, αφού γνωρίζεις ακριβώς το σώμα σου, τι θέλεις και πώς το θέλεις, την κατάλληλη στιγμή. Ο αυνανισμός, είναι υγεία! Ό,τι και να λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτή την πράξη! Το μόνο αρνητικό, είναι ότι ορισμένες φορές μπορεί να γίνει μονότονο.

Μιας και δεν είναι απαραίτητη η διείσδυση για να αυτοϊκανοποιηθείς, διάβασε τους τρόπους που μπορείς να το απολαύσεις καλύτερα μόνη σου ακόμα και χωρίς sex toys, χρησιμοποιώντας απλά πράγματα που έχεις στο σπίτι! Δες πως θα αυνανιστείς κατά την περίοδό σου!

Πριν ξεκινήσουμε, δώσε προσοχή στα εξής:

1. Δεν χρησιμοποιούμε τίποτα που μπορεί να πληγώσει την περιοχή. Δεν θέλουμε να τραυματιστούμε!
2. Δεν χρησιμοποιούμε κάτι που είναι αρκετά μικρό και που υπάρχει κίνδυνος να μείνει μέσα μας. Αν δεν μπορέσεις να το βγάλεις, υπάρχει πρόβλημα!
3. Πριν χρησιμοποιήσεις ο,τιδήποτε, πρέπει να το πλύνεις πολύ καλά, για να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις. Μη χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικά. Καθάρισέ τα καλά με σαπούνι και νερό. Μόλις τελειώσεις, εννοείται ότι πρέπει να τα καθαρίσεις πάλι, σχολαστικά!
4. Μακριά από φρούτα και λαχανικά. Άσε το αγγούρι και την μπανάνα στη θέση τους! Τα φρούτα έχουν βακτήρια που μπορεί να σου προκαλέσουν μόλυνση στην ευαίσθητη περιοχή!

Αφού τα ξεκαθαρίσαμε, ξεκινάμε! Αυτή είναι η λίστα με τα πράγματα που μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμα όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου:

- Το τηλέφωνο του μπάνιου είναι το εργαλείο που σπάνια σε απογοητεύει. Κάτσε αναπαυτικά στο μπάνιο σου, ή όρθια αν το προτιμάς και άφησε το ζεστό νερό να πέσει στην κλειτορίδα σου. Παίξε με την πίεση του νερού, ανάλογα με το πώς σου αρέσει. Την ώρα που πλησιάζεις σε οργασμο, φέρε το τηλέφωνο πιο κοντά, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

- Πάρε ένα κουτάλι! Χρησιμοποίησε το καμπυλωτό, πίσω μέρος, για να τρίψεις την κλειτορίδα σου. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάλε λίγο λιπαντικό gel στο πίσω μέρος του κουταλιού για να γλιστράει καλύτερα και να μην έχεις την παραμικρή ενόχληση. Προσοχή! Μη βάλεις το κουτάλι μέσα στον κόλπο σου, γιατί θα τον τραυματίσεις! Επίσης, σιγουρέψου ότι το έχεις πλύνει καλά πριν και μετά τη χρήση!

- Έχεις βάλει πλυντήριο; Ακούμπησε το ευαίσθητο σημείο σου στη γωνία του πλυντηρίου, την ώρα που εκείνο δουλεύει. Οι δονήσεις που κάνει θα σου προσφέρουν τρομερή ευχαρίστηση, ενώ εσύ θα τρίβεσαι απαλά, στο ρυθμό που θέλεις.

- Πάρε το μαξιλάρι σου και τοποθέτησέ το ανάμεσα στα πόδια σου. Τρίψε με αυτό την κλειτορίδα σου. Η θερμότητα αλλά και η απαλότητα του μαξιλαριού, θα σου δώσουν έναν απολαυστικό οργασμό.

- Χρησιμοποίησε ο,τιδήποτε έχεις στο σπίτι σου, το οποίο δονείται. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μηχανή για μασάζ, ακόμα και ηλεκτρικό ξυραφάκι. Με το τελευταίο φρόντισε να είσαι προσεκτική και να αφαιρέσεις τη λεπίδα, για να μη γίνει κάποιο ατύχημα. Τέτοια εξαρτήματα είναι ιδανικά για να διεγείρουν την κλειτορίδα σου. Φέρε το κάτω μέρος των συσκευών αυτών σε επαφή με το ευαίσθητο σημείο σου, ενώ δουλεύουν και παράγουν δονήσεις. Καθάρισέ τα καλά πριν τα χρησιμοποιήσεις με αντισηπτικά μαντηλάκια, ή φόρεσέ τους ένα προφυλακτικό, ώστε να μην μολυνθεί η περιοχή του κόλπου σου.

Μπορεί τα δάχτυλά σου ή ο δονητής που έχεις στο σπίτι σου να κάνουν τέλεια τη δουλειά τους, όμως και οι παραπάνω εναλλακτικές επιλογές θα σε ικανοποιήσουν. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό! Καλή απόλαυση!

Πηγή: thedot.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

6 σωτήρια tips για κάθε «μικροσκοπική» κοπέλα που θέλει να φιλήσει το ψηλό αγόρι της!

Σ*ξ και τροφές: Πως να κάνεις το σώμα σου ερωτικό μπουφέ! Ποιες τροφές να τοποθετήσεις και πού...

Δείτε περισσότερα θέματα για σεξ στο Youweekly.gr

Share