Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πήγαινε το σεξ σε άλλη διάσταση! Η στάση «Σχίζοντας το τζιτζίκι» θα τρελάνει κόσμο!

Βήμα - βήμα η τεχνική!

Πήγαινε το σεξ σε άλλη διάσταση! Η στάση «Σχίζοντας το τζιτζίκι» θα τρελάνει κόσμο!
Sex 20.08.2019 12:08

Πήγαινε το σεξ σε άλλη διάσταση κάνοντας βήμα - βήμα την στάση «Σχίζοντας το τζιτζίκι»! Θα τρελάνει κόσμο...

Η θεωρία της Τάντρα και το Ταντρικό σεξ δεν είναι έννοιες και τόσο άγνωστες για τον γυναικείο πληθυσμό, ειδικά εφόσον είσαι και φίλη αυτής εδώ της στήλης.

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που μπορεί να μην θυμάσαι ή τέλος πάντων να μην γνωρίζεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται να σου θυμίσουμε ότι Ταντρικό σεξ ονομάζουμε την παρατεταμένη διαδικασία ερεθισμού των δύο συντρόφων, όπου δηλαδή με άλλα λόγια ο οργασμός αργεί να έρθει και για τους δύο.

Πώς να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στον αυνανισμό του;

Ουσιαστικά, έχει να κάνει με την χαλιναγώγηση των ερωτικών μας ενστίκτων και την μεγαλύτερη συγκέντρωση στη διατήρηση του ερεθισμού και της στύσης, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω διαφόρων ερωτικών τεχνικών, τις οποίες προωθεί η Τάντρα. Επειδή όμως μιλήσαμε πολύ, πάμε να αναλύσουμε την στάση «Σχίζοντας το τζιτζίκι»! Στην εν λόγω στάση το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα με τον άνδρα από πάνω.

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Αυτές είναι οι 8 στάσεις για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια! Βγαλμένες από το Game of Thrones...

Το Game of Thrones είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει ποτέ (well, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά με τα τελευταία δεδομένα). Απομένει μόνο 1 επεισόδιο μέχρι να ολοκληρωθεί μια για πάντα και ενώ η 8η σεζόν προσωπικά με έχει απογοητεύσει πλήρως, οι φανς εξακολουθούν να περιμένουν εναγωνίως ποιος θα καταφέρει να κάτσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο.

Πολλά είναι τα πράγματα που συντελούν στο να θεωρείται το GοT μία από τις κoρυφαίες σειρές όλων των εποχών. Για μένα, το σημαντικότερο εξ αυτών είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει το γυμνό και το σεξ. Όπως ακριβώς είναι δηλαδή. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει μερικές ιδιαίτερα σκληρές και ωμές σκηνές σεξ μεταξύ ενηλίκων (δε μιλάω για τους βιασμούς προφανώς). Ήταν μεν σκηνές που σε σόκαραν αρχικά, αλλά μετά έλεγες «ναι ρε φίλε, έτσι είναι τα πράγματα.».

To Cosmopolitan λοιπόν, εμπνεύστηκε από αυτές και σκαρφίστηκε κάάάτι στάσεις που θα σε κάνουν να φωνάξεις με όλη σου τη δύναμη DRACARYS, μιας και τα σεντόνια σας θα πάρουν φωτιά :

1 King’s Landing

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Δεν ξέρω αν πρόλαβες να δεις το προτελευταίο επεισόδιο, πάντως ένας χαμός επικράτησε στην πρωτεύουσα του Γουέστερος. Τέλος πάντων, επειδή είναι νωρίς ακόμα, δε θα κάνω spoils. Ας έρθουμε στα της στάσης. Αυτή λοιπόν, προστάζει να ξαπλώσει ο άντρας και η γυναίκα να καθίσει κυριολεκτικά πάνω στο πρόσωπό του (λες και κάθεται στο Σιδερένιο Θρόνο) και να της προσφέρει ένα απολαυστικό στοματικό. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα θα τον πιάνει με δύναμη (όχι πολλή) από το λαιμό, για να δείχνει την υπεροχή της. Βασίλισσα είναι άλλωστε.

#2 Valar Dohaeris

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Όπως γνωρίζεις καλά, η φράση αυτή είναι η απάντηση στο Valar Morghulis. Δε θα σε βάλουμε να σκοτώσεις κάποιον, προς Θεού. Το νόημά της είναι, αυτός στον οποίο θα πεις την εν λόγω φράση, να σε υπηρετήσει πιστά. Βάλε λοιπόν το σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα, εσύ ανέβα από πάνω του και άφησέ τον να σου προσφέρει τις ταπεινές υπηρεσίες του. Όπως να παίξει με την κλειτορίδα σου, να χρησιμοποιήσει ένα sex toy ή να σου κάνει ένα μασάζ στο στήθος. Κάνε πράξη το All men must serve.

#3 The Littlefinger

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Ο Πίτερ Μπέιλις θα ήταν πολύ περήφανος με αυτήν την στάση. Αυτή έχει να κάνει με τα δάχτυλα, προς τιμή του Littlefinger. Πρόσταξε τον σύντροφό σου να σου βάλει δάχτυλο τόσο στον κόλπο όσο και στον πρωκτό, για να σου προκαλέσει διέγερση λίγο πριν τη διείσδυση. Δεν ξέρω αν όλο αυτό θα καταλήξει τελικά σε πρωκτικό ή κολπικό σεξ, αυτό το αφήνω πάνω σας. Πάντως ο συγχωρεμένος θα χαιρόταν.

4 Theon’s Great Joy

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Κι εδώ περνάμε στα γνωστά… ψαλίδια. Ξαπλώνετε με τον έναν στα πλάγια και τον άλλον ευθεία και μπλέκετε τα πόδια σας, έτσι ώστε να πάρετε τη στάση του ανοίγματος των ψαλιδιών. Τριφτείτε ο ένας πάνω στον άλλο, μέχρι να είστε τόσο υγροί όσο τα υδάτινα περάσματα της Στενής Θάλασσας.

5 Mother of Dragons

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Μία στάση – ύμνος στη Μητέρα των Δράκων, την Άκαυτη, την Καλίσι και πολλούς άλλους τίτλους που δε θα ξεμπερδέψω εύκολα αν τους γράψω όλους. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ τον καβαλάς όπως καβαλάει και η Νταινέρυς τον Ντρόγκον και κατακαίει τον κόσμο. Μιλάμε για τη γνωστή σε όλους στάση της καβαλάρισσας (aka γυναίκα από πάνω). Σε παρακαλώ πολύ, για να ολοκληρωθεί κατάλληλα η αφιέρωση, την ώρα που θα κοντεύεις να τελειώσεις φώναξε δυνατά ένα «Dracarys!» να του κάψεις το μυαλό.

6 Bend the knee

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Έρχομαι στους άντρες της παρέας και σας ρωτώ: θυμάστε πόσο ωραία είχαν περάσει στην σπηλιά ο Τζον και η Ύγκριτ; Τα παιδιά έκαναν σχέδια να μη βγουν ποτέ από εκεί μέσα. Ο Τζον είχε πέσει στα γόνατα και της πρόσφερε ένα στοματικό, που την έκανε να πει «Πώς το έκανες αυτό αγόρι μου; Με τρέλανες!» (σε ελεύθερη μετάφραση). Κι εσείς λοιπόν τώρα, θα κάνετε ακριβώς το ίδιο στο κορίτσι σας, γιατί πάντα το καλό στοματικό είναι ο πρόδρομος για το καλό σεξ.

7 The Hound

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Σε αυτό το σημείο, θέλω την απόλυτη προσοχή σας, γιατί αυτή δε θα είναι μία ακόμη στάση, αλλά ιεροτελεστία. Πάμε λοιπόν για μία από τις πιο αγαπημένες όλων, αυτή στα 4. Η συγκεκριμένη απαιτεί μία εντονότερη αγριάδα από το συνηθισμένο, αλλά και γρήγορες και μεθοδευμένες διεισδύσεις. Για να το κάνετε εντελώς με στυλ Γουέστερος, σβήστε όλα τα φώτα και ανάψτε μερικά κεριά. Μη φοβηθείτε, δε θα εμφανιστεί από πουθενά κανένα… Κυνηγόσκυλο.

8 The Iron Throne

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά ο Σιδερένιος Θρόνος, τι άλλο; Εντοπίστε το θρόνο σας, μία καρέκλα ή πολυθρόνα και κάθισε πάνω στο σύντροφό σου, βάζοντάς τον να κοιτάζει την πλάτη σου. Μην ανταγωνιστείτε για το ποιος είναι ο νόμιμος διάδοχος του Θρόνου, σας παρακαλώ πολύ. Αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι ότι όχι μόνο Winter is coming, αλλά πολύ σύντομα κι οι δυο σας πρόκειται να… cumming.

Θέλεις τρίο; Οι καλύτερες 3+1 στάσεις! Κάνε τον «Πύργο του Άιφελ»!

Έχεις σκεφτεί να κάνεις τρίο και δεν ξέρεις ποιες στάσεις να ακολουθήσεις; Αυτές είναι οι 3+1 καλύτερες, ειδικά ο «Πύργος του Άιφελ» ξεχωρίζει!

Το «ιερό δισκοπότηρο» του έρωτα, το τρίο στο σεξ είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη σεξουαλική σου ζωή όχι απλώς να πάρει την ανιούσα, αλλά να εκτοξευτεί στους 7 ουρανούς. Τα συμμετέχοντα… μέλη του τρίο στο σεξ μπορεί να είναι, όπως τουλάχιστον το εξετάζουμε σε αυτό το άρθρο, δύο γυναίκες με έναν άνδρα ή δύο άνδρες με μία γυναίκα.

Πριν εξετάσουμε την τελευταία προοπτική, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενδιαφέρει περισσότερο, έχε υπόψη σου ότι σύμφωνα με σχετική έρευνα του 2016 που έγινε μεταξύ 274 ετεροφυλόφιλων ατόμων, ηλικίας 18-24, το 24% των ανδρών και το 8% των γυναικών που συμμετείχαν είχαν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους μια τέτοια εμπειρία, δηλαδή συμμετοχή σε τρίο στο σεξ. Παράλληλα, το 81% των ανδρών και το 34% των γυναικών που ερωτήθηκαν θα ήθελαν να βιώσουν μια τέτοια εμπειρία.

Αυτό που επισημαίνουν οι ειδικοί, σεξολόγοι και ψυχολόγοι, είναι ότι το βασικό στοιχείο στο τρίο στο σεξ είναι η εναλλαγή των ρόλων και κυρίως η δοτικότητα. Οπότε, σε περίπτωση που κοιτάς μόνο την…πάρτη σου σίγουρα κάποιος θα μείνει παραπονεμένος!

Στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις ή πρόκειται να δοκιμάσεις τρίο στο σεξ, με… πρωταγωνιστές εσένα και δύο άνδρες, δες ποιες τρεις στάσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις.

Στα «τέσσερα»

Εσύ παίρνεις τη γνωστή στάση στα «τέσσερα». Οι δύο παρτενέρ παίρνουν θέση στις δύο… πλευρές σου, δηλαδή ο ένας στο στόμα σου και ο άλλος στον κόλπο σου. Με τον τρόπο αυτό και εσύ προσφέρεις ηδονή και ταυτόχρονα λαμβάνεις σεξουαλική απόλαυση και από τους δύο. Καλό θα είναι να μπορέσεις να συντονιστείς ρυθμικά, κάνοντας την πεολειχία και το σεξ, έτσι ώστε να εντείνεις ακόμα περισσότερο τον οργασμό σου, έχοντας πληρότητα στο στόμα και τον κόλπο σου.

Η «ορθή γωνία»

Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα από… γεωμετρία, για να εφαρμόσεις με επιτυχία τη συγκεκριμένη στάση, που συνδυάζει κολπικό και πρωκτικό σεξ. Τι κάνεις; Με τον έναν παρτενέρ σου ξαπλωμένο ανάσκελα, εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του και χαμηλώνεις ακουμπώντας στο στέρνο του. Με τον τρόπο αυτό, ο πρωκτός σου είναι εκτεθειμένος, οπότε ο παρτενέρ που έχει πάρει θέση από πίσω σου διεισδύει στην συγκεκριμένη «είσοδο». Και εδώ έχει σημασία ο συγχρονισμός.

Ο «Πύργος του Άιφελ»

Στη συγκεκριμένη στάση, απαιτούνται από τους παρτενέρ σου δυνατά χέρια και δυνατά πόδια. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός… Σε όρθια στάση, ο ένας παρτενέρ σε παίρνει αγκαλιά βάζοντάς σε «επάνω» στο πέος του. Έτσι, έχεις αρχικά την κολπική διείσδυση. Ο έτερος παρτενέρ παίρνει θέση απί πίσω σου βάζοντας και αυτός το πέος του είτε στον κόλπο είτε στον πρωκτό σου, δηλαδή έχεις πρωκτικό και διπλό κολπικό σεξ. Και σε αυτή την περίπτωση το… άπαν είναι ο ρυθμος και η ένταση. Εάν οι δύο συμπρωταγωνιστές σου ταυτιστούν στις κινήσεις τους, τότε ο οργασμός είναι εγγυημένος και για τους τρεις σας.

Στάση-bonus

Στη στάση αυτή προτείνονται δύο γυναίκες και ένας άνδρας. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή όπου αλλού θέλετε, φτιάχνετε ένα τρίγωνο, ώστε το στόμα του κάθε συμμτέχοντα να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου, προφέροντας στοματικό σεξ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

6 σωτήρια tips για κάθε «μικροσκοπική» κοπέλα που θέλει να φιλήσει το ψηλό αγόρι της!

Σ*ξ και τροφές: Πως να κάνεις το σώμα σου ερωτικό μπουφέ! Ποιες τροφές να τοποθετήσεις και πού...

Δείτε περισσότερα θέματα για σεξ στο Youweekly.gr

Share