Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αυτές είναι οι 5 ασκήσεις στη Yoga που πρέπει όλοι οι άνδρες να κάνουν, αν θέλουν να είναι ευέλικτοι στο κρεβάτι!

Κορίτσια, αν θέλετε να μην κάνετε όλη την δουλειά εσείς, τότε πρέπει να τους πείσετε να ξεκινήσουν μαθήματα!

Αυτές είναι οι 5 ασκήσεις στη Yoga που πρέπει όλοι οι άνδρες να κάνουν, αν θέλουν να είναι ευέλικτοι στο κρεβάτι!
Sex 03.01.2020 14:39

Αν θέλουν οι άνδρες να είναι ευέλικτοι στο κρεβάτι, αυτές τις 5 ασκήσεις στη Yoga πρέπει όλοι να τις κάνουν. Ειδικά αν κάποιοι δεν έχουν καθόλου ευλυγισία.

Α θέλετε κορίτσια να μην κάνετε όλη την δουλειά εσείς, τότε πρέπει να τους πείσετε να ξεκινήσουν μαθήματα από αύριο κιόλας.

Πάμε όμως να τις μάθουμε...

Κάτω σκυλί

Το κάτω σκυλί βοηθάει την μέση να έχει περισσότερη ευλυγισία, ενώ βοηθά και στους σφιχτούς ώμους, επειδή τα χέρια σας κρατούν όλο το βάρος ενώ οι ώμοι περιστρέφονται.

Πλευρική γωνία

Η πλευρική γωνία ανοίγει τους ώμους, το λαιμό και χαμηλά την πλάτη, ενώ παράλληλα δημιουργεί δύναμη στα πόδια σας. Επιμηκύνει τις πλευρές του κορμού σας και βοηθά στη διατήρηση μιας ουδέτερης λεκάνης και πλάτης.

Ευρεία γωνία προς τα εμπρός

Για τους άνδρες, το να σκύψουν μπροστά και βαθιά κάτω προσφέρει περισσότερη σταθερότητα, που βοηθά να τους κρατήσει σε ισορροπία και να τους διευκολύνει στο τέντωμα.

Πάσσαλος στο στήθος του περιστέρι

Δύο από τους πιό σφιχτούς μύες για τους άνδρες είναι συνήθως οι γοφοί και τα τετράγωνα.

Καμήλα

Οι περισσότεροι άνδρες κάθονται καμπουριαστά είτε λόγω της δουλειάς τους, είτε γιατί έτσι έχουν συνηθίσει στην καθημερινότητα τους. Η καμήλα επιμηκύνει τη σπονδυλικήστήλη, ενώ ανοίγει τους ώμους, το στήθος και το άνω μέρος της πλάτης.

Face yoga έχεις δοκιμάσει; Αν όχι δες εδώ σε τι θα σε βοηθήσει.

Hips don’t lie! Οι ασκήσεις yoga για τέλειους γλουτούς μόλις σε 1 μήνα!

Θες να σμιλέψεις του γλουτούς σου και ταυτόχρονα να αυξήσεις την ευλυγισία σου; Έχουμε τη λύση! Yoga!

Απλές καθημερινές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο στρώμα σου, στον καναπέ σου ακόμα και το κρεβάτι σου και που θα σου προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θυμήσου: Μένουμε 10 αναπνοές σε κάθε θέση και κρατάμε ενεργοποιημένους τους γλουτούς καθ΄όλη τη διάρκεια των ασκήσεων!

1.Η θέση του Λωτού στη Yoga (padmasana) είναι μια θέση που βοηθάει πολύ ώστε τα ισχία να αποκτήσουν ευλυγισία αλλά ταυτόχρονα σμιλεύει τους γλουτούς. Οι θέσεις αυτές δεν απαιτούν ιδιαίτερο ζέσταμα και μπορούν να γίνουν όλες τις ώρες της ημέρας. Από καθιστή θέση διπλώνουμε το αριστερό πόδι στον δεξί μηρό και έπειτα το δεξί πόδι στον αριστερό μηρό. Και βρισκόμαστε στη θέση του Λωτού!

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Κάποια πλευρά είναι πιο ευλύγιστη σε όλους τους ανθρώπους για αυτό δοκιμάστε και τις δύο ώστε να βρείτε την «καλή» σας πλευρά (1a). Για λίγο περισσότερη ευλυγισία στη θέση, δοκιμάστε την 1b, περνώντας διαγώνια τα χέρια πίσω από την πλάτη. Αν θέλεις να δυναμώσεις περισσότερο, προσπάθησε να ρίξεις το βάρος σου μπροστά και να σηκώσεις τους γλουτούς από το στρώμα (1c).

2.Ανακούφισε τον αυχένα και τη μέση σου! Ανάπνευσε μέσα στη θέση, δώσε χώρο στην σπονδυλική σου στήλη να συνηθίσει (2a) και μόλις νιώσεις έτοιμη προχώρησε αργά και σταθερά την (2b). Οι κινήσεις πρέπει να είναι αργές και ελεγχόμενες, πάντα με ενεργοποιημένους γλουτούς και κοιλιακούς.

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

3.Γυμνάζουμε κοιλιακούς, γλουτούς! Ενισχύουμε την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουμε την ευλυγισία! Ναι, έτσι απλά! Στην 3a μένουμε όσο το δυνατό περισσότερο μπορούμε αν νιώθουμε άνετα και ότι έχουμε βρει τη ροή της αναπνοής μας, μπορούμε να ακουμπήσουμε τα χέρα στο στρώμα. Αργά αφήνουμε τα πόδια να περάσουν πίσω από το κεφάλι για μια έντονη διάταση στον αυχένα (3b) και αργά πλέκουμε ένα ένα πόδι στη θέση του Λωτού, βρίσκοντας τοποθετώντας τα χέρια στα γόνατά μας (3c).

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις YogaΑσκήσεις Yoga

4.Από καθιστή θέση με τα πόδια τεντωμένα μπροστά (4a) λυγίζουμε το αριστερό πόδι και το τοποθετούμε στο δεξιό μηρό (4b). Με μια ελαφριά στήριξη στα χέρια λυγίζουμε το δεξί πόδι κλείνοντας το αριστερό μέσα (4c) και ρίχνουμε το βάρος μας μπροστά αγκαλιάζοντας το γόνατο μας (4d). Κρατάμε σταθερή την αναπνοή και επαναλαμβάνουμε από την άλλη πλευρά.

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

5.Μια θέση που αγαπάμε πολύ όσοι κάνουμε yoga. Αν είστε σε αρχάριο επίπεδο, δοκιμάστε με την ασφάλεια του τοίχου πίσω σας. Αρχικά πλέκουμε τα χέρια σε τριγωνική θέση και τοποθετούμε το κεφάλι ανάμεσα του, σηκώνουμε τα πόδια και ερχόμαστε στις μύτες (5a). Αφού έχουμε πάρει όλο το βάρος στην πλάτη σηκώνουμε αργά το εάν πόδι κρατώντας το λυγισμένο και κοντά στο στήθος (5b) και αφού έχουμε ισορροπήσει ακολουθεί και το άλλο πόδι (5c). Πλέκουμε αργά σε Λωτό (5d) και αφού το έχουμε κατακτήσει κλείνουμε τον Λωτό μας μας κοντά στο στήθος (5e). Αν θέλουμε και νιώθουμε άνετα μπορούμε να σηκώσουμε τα πόδια ψηλά και να κρατηθούμε σε αυτή τη θέση (5f). Για να βρούμε ισορροπία πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης όλο το σώμα να είναι ενεργοποιημένο!

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Ασκήσεις Yoga

Πηγή: Thebody.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα trends... αλλάζουν! Ποια είναι όμως αυτά που θα αγαπηθούν όσον αφορά το sex για το 2020;

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρών: Αυτές είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα πέη!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ στο Youweekly.gr

Share