S*x tape: Οι επώνυμες και τα ερωτικά τους σκάνδαλα στο κρεβάτι! Δεν φαντάζεστε τα ονόματα που είναι στη λίστα!

S*x tape: Οι επώνυμες και τα ερωτικά τους σκάνδαλα στο κρεβάτι! Δεν φαντάζεστε τα ονόματα που είναι στη λίστα!

Πολλοί επώνυμοι και επώνυμες έχουν στιγμές τις οποίες θέλουν να ξεχάσουν. Όταν μάλιστα αυτά τα στιγμιότυπα είναι «καυτά» (πιο hot δεν γίνεται) και καταγεγραμμένα σε dvd, τότε είναι που ψάχνουν τρύπα να… κρυφτούν!

Αυτό συνέβη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz (άντρες-γυναίκες), που έβαλαν «φωτιά» με τα ερωτικά καμώματα στην κρεβατοκάμαρα τους. Διαβάστε παρακάτω...


Ας ξεκινήσουμε με την νιόπαντρη Kim Kardashian, που το 2007 παρέα με τον τότε φίλο της και τραγουδιστή της R’n’B Ray J, γύρισαν ένα σούπερ ροζ clip το οποίο όχι μόνο διέρρευσε στο διαδίκτυο αλλά το είδαν και κάτι εκατομμύρια χρήστες του Ίντερνετ –και όχι μόνο-.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Έτσι ήταν οι πασίγνωστες Ελληνίδες Celebrities στην παιδική τους ηλικία!

Σειρά πήρε η Paris Hilton, που του έδωσε και κατάλαβε σε ένα super «καυτό» ερωτικό dvd που γύρισε με τον τότε «καλό» της Rick Salomon σε ξενοδοχείο.

Μετά απ΄αυτό αρκεί να σας πούμε ότι η «καριέρα» της εκτοξεύτηκε στα ύψη αφού έκανε το ντεμπούτο της ως reality star, τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας αλλά και… συγγραφέας.

Στο «χορό» των sex tapes και η Pamela Anderson που δεν γύρισε μια αλλά… δυο! Η πρώτη με τον πρώην σύζυγο της Tommy Lee από τον «καυτό» μήνα του μέλιτος τους το 1998, και η επόμενη το 2005 με τον Bret Michaels από την μπάντα «Poison».

Δείτε ακόμη:Oι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου των Δ.Παπαμιχαήλ-Α.Βουγιουκλάκη! Ο άγριος τσακωμός και το ξύλο!

Σε… ροζ ακολουθία και η Jordan ή αλλιώς Katie Price, που με τον πρώην της Dane Bowers γύρισαν ένα άκρως ερωτικό video στο διαμέρισμα όπου συζούσαν κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους στα τέλη του ενενήντα.

Sex tape γύρισε και η Jennifer Lopez που μαζί με τον πρώην σύζυγο της Ojani Noa, τράβηξαν μερικές άκρως… «ιδιωτικές» στιγμές από το μήνα του μέλιτος τους το 1997.

Ωστόσο, το εν λόγω dvd ποτέ δεν είδε και δεν θα δει το φως της δημοσιότητας, μιας και η JLo το πρόλαβε δικαστικά και πλέον είναι καλά φυλαγμένο σε επτασφράγιστο κουτί!

Παιχνιδιάρα αποδείχτηκε και η Κendra Wlkinson, Playmate και πρώην του Hugh Hefner με τον οποίο είχαν σχέση για πέντε χρόνια.

Η 18χρονη τότε Kendra γύρισε μια άκρως αισθησιακή κασέτα, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τον Μάιο του 2010.

Δείτε ακόμη:Οι ρετρό έρωτες της showbiz! Δεν θα το πιστεύετε ποιοι διάσημοι Έλληνες υπήρξαν ζευγάρι!

Τέλος, όργια σε… sex tape έκανε και η πρώην νοσοκόμα Abi Titmuss που μαζί με τον πρώην παρουσιαστή φίλο της John Leslie και μια άγνωστη γυναίκα, του έδωσαν και… κατάλαβε το 2000! 16 ολόκληρα λεπτά κράτησε η συνεύρεση τουςανάβοντας φωτιές σε όσους το είδαν.

Και αν νομίζετε πως μόνο οι γυναίκες έχουν το «προνόμιο» των sex tapes, να σας ενημερώσουμε ότι και οι άνδρες celebrities δεν πάνε πίσω.

Πρώτος και καλύτερος ο Venre Troyer, ο νάνος πιο γνωστός και ως Mini Me από την ταινία με τον Austin Powers που γύρισε ένα βρώμικο video με την τότε «καλή» του Ranae Shrider και την «έδωσε» κανονικά με μια sexy κασέταδιάρκειας… 50 ολόκληρων λεπτών!

Σειρά πήρε ο Colin Farrell που γύρισε ένα «καυτό» dvd με την πρώην Playmate φίλη του Nicole Narain, διάρκειας 13 λεπτών και πολύ… kinky!

O Farrell μετά απ΄αυτό μήνυσε την καλή του μιας και όπως ισχυρίστηκε είχαν συμφωνήσει να μην διαρρεύσει πουθενά, καμία προσωπική τους στιγμή.

Tέλος, ο Fred Durst των Limp Bizkit, έγινε εκατομμυριούχος όταν του έκλεψαν sex tape από το computer του, στο οποίο εμφανίζετ��ι να κάνει sex με μια άγνωστη γυναίκα.

Μήνυσε τα sites που την δημοσίευσαν, άρπαξε 45 εκατομμύρια δολάρια και.. ηρέμησε!

Πηγή: Star.gr