Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου: Το άδοξο τέλος μιας σχέσης!

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου: Το άδοξο τέλος μιας σχέσης!
STORIES 12.07.2018 07:40

Η σχέση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Δέσπως Διαμαντίδου φάνταζε από την αρχή περίεργη στα μάτια των άλλων.

Δείτε ακόμη: Zωή σαν παραμύθι! Τα πλουσιοκόριτσα και η χλιδάτη ζωή! Φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν!

Ήταν από εκείνες τις σχέσεις που προκαλούν υποψίες για όλους τους προφανείς λόγους. Αφιέρωμα στη σχέση αυτή παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και η επεισοδιακή συνέντευξη τύπου για τον γάμο Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη, η οποία τελείωσε... επεισοδιακά.

«Τον Νοέμβριο του ’64 και ενώ η παράσταση Κολόμπ παίζεται στο θέατρο, γίνεται press conference για την ταινία Μοντέρνα Σταχτοπούτα, στο studio Alfa, στα Μελίσσια. Εκεί οι δύο πρωταγωνιστές ανακοινώνουν το γάμο τους και γίνεται χαλασμός στα περιοδικά και στις εφημερίδες της εποχής. Αλλά εκείνη η παρουσίαση δεν θα τελειώσει ήρεμα. Κατά τη διάρκειά της, ο γνωστός δημοσιογράφος της εποχής Απόστολος Βραχιολίδης από το Ντόμινο ρώτησε τον Παπαμιχαήλ αν γνώριζε κάποιον “Γληνό”. Ο Παπαμιχαήλ έγινε έξαλλος και ο δημοσιογράφος κινήθηκε προς την έξοδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο Παπαμιχαήλ, όμως, τον πρόλαβε και τον χαστούκισε.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη έκλαιγε με αναφιλητά στην αγκαλιά του Αλέκου Σακελλάριου και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν. Η ΕΣΗΕΑ έκανε εμπάργκο και ζήτησε από τα μέλη της να μην αναφερθεί κανένας στο ζευγάρι αυτό για τους επόμενους έξι μήνες. Τους πρόλαβε, όμως, ο γάμος και έτσι δεν μπορούσαν να τον αγνοήσουν. Ο δημοσιογράφος δεν ρώτησε τυχαία για τον “Γληνό”. Οι φήμες έλεγαν ότι ήταν ο άνθρωπος που είχε παντρέψει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Βέβαια, ο γάμος δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια. Γιατί, αν ήταν αλήθεια, την περίοδο που ανακοινώθηκε ο γάμος τους ο Δημήτρης ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Δέσπω», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Share