Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

Η άγνωστη ζωή του! Τα "καυτά" μυστικά που κρατούσε καλά κρυμμένα!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

Όλη η αλήθεια για την πολυτάραχη ζωή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Οι απιστίες, ο ρόλος και η σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη και... η χαμένη του οικογένεια! Μόνο στο Youweekly.gr!

Ποιες είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λίγο μετά την σύλληψή του; Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις!

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ. Λυκουρέζος ο οποίος συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.


Για τις ίδιες κατηγορίες διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος δικηγόρος για τον οποίο επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ.Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Οι πρώτες δηλώσεις του

Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Τι είχε πει για τον Λυκουρέζο ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού»

Σε διάλογο που είχε «ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον προφυλακισμένο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έγινε αναφορά σε συνάντηση που είχαν οι συνήγοροι του 65χρονου προφυλακισμένου δικηγόρου με την μεσολάβηση γνωστού ποινικολόγου, όπου φέρεται να ζήτησαν 2.000.000 ευρώ από τον επιχειρηματία, για να μην καταθέσει ο πελάτης τους σε βάρος του.

Ο διάλογος Λεκοτσάϊ-δικηγόρου -Τι ειπώθηκε για Λυκουρέζο


Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700 και... όχι δεν στο λέω για τα λεφτά, σου λέω ότι μου είπε για την άλλη φορά τώρα που έρχεται 15 (του μήνα), μου λέει πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουνε και ο Αλέξανδρος (Λυκουρέζος) και ο Γιώργος (Αντωνόπουλος).


65χρονος δικηγόρος: Ναι ναι
Αρχηγός Μαφίας: Απλά θα είναι και ο ΦΛΩΡΟΣ
65χρονος δικηγόρος: Βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Και εκεί σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες; Ότι όπως είπε εσείς θα πω, κατάλαβες; Τώρα εντάξει εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος, πέντε χιλιάρικα, πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια; Που με δύο εκατομμύρια πάει κάθε πρωί στην τουαλέτα και... ο κύριος Γιώργος (προφυλακισμένο δικηγόρος) έχει ανάγκη για τρία εκατομμύρια που ούτε για τουαλέτα δεν τους, με καταλαβαίνεις με τι έννοια...
65χρονος δικηγόρος: Ναι βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Αυτά
65χρονος δικηγόρος: Να σαι καλά
Αρχηγός Μαφίας: Να σαι καλά και εσύ, εγώ τι να σου πω, πότε... εσύ πότε βλέπεις να, να είσαι, να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κανά φράγκο
65χρονος δικηγόρος: Την Τρίτη Τετάρτη
Αρχηγός Μαφίας: Τρίτη Τετάρτη ε;


65χρονος δικηγόρος: Ναι


Η συζήτηση με δημοσιογράφο και η αναφορά στον Λυκουρέζο


Η κουβέντα που είχε ο Κλοντιάν Λεκοτσάι με τον δημοσιογράφο στέκεται σε ένα CD με καταγεγραμμένες συνομιλίες, το οποίο υπάρχει σε δικογραφία και το οποίο δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί ολόκληρο:

Αρχηγός Μαφίας: Ναι όμως αυτοί μπορούν να πούμε εμείς θέλουμε για την υπόθεση δεν μπορούμε να ακούμε 68 giga που μιλάνε ο κόσμος ότι θέλουν.
Δημοσιογράφος: Δεν έχει σημασία, θα του πεις ποια θέλεις ακριβώς, θα του πει ο δικηγόρος από εκεί μέχρι εκεί.
Αρχηγός Μαφίας: Ααα
Δημοσιογράφος: Όχι όλο, θα του πει θέλω από εκεί ως εκεί να το εξετάσετε, από το τάδε λεπτό ως το τάδε λεπτό.
Αρχηγός Μαφίας: Ναι υπάρχει εκεί μέσα, υπάρχει ότι ο Αλέξανδρος, ο πως τον λένε ο Λ.......... .
Δημοσιογράφος: Ναι


Αρχηγός Μαφίας: Ζητάει από το Ζαφειρόπουλο υποτίθεται δύο εκατομμύρια εγώ ζητάω πέντε εκατομμύρια, έ κάποιος άλλος ζητάει ένα εκατομμύριο.
Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια αυτά.
Αρχηγός Μαφίας: Είναι αλήθεια;
Δημοσιογράφος: Ναι υπάρχει σε κατάθεση Από του δικηγόρου του Αναγνωστοπουλου του Φλώρου.
Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο εκεί είναι το ωραίο.
Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι άλλο να το καταθέσεις και άλλο η φωνή, κατάλαβες;
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/arhigos-mafias-korydalloy-gia-lykoyrezo

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ραγδαίες εξελίξεις! Ποιος ο ρόλος του Κούγια στην σύλληψή του;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί, μετά την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Ποιος ο ρόλος του Αλέξη Κούγια;


Το «παρασκήνιο» της υπόθεσης της φερόμενης εμπλοκής δικηγόρων στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» είναι πλούσιο καθώς ο προφυλακιστέος δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος που κατηγορείται πως εμπλέκεται είχε ζητήσει μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια να καλέσει ο ανακριτής τον κ. Λυκουρέζο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας στο υπόμνημα που είχε καταθέσει στον ειδικό Εφέτη Ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, με κοινοποίηση προς την ηγεσία του Υπ.Δικαιοσύνης, τον πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών και τον πρόεδρο του ΔΣΑ, για λογαριασμό του Γιώργου Αντωνόπουλου ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν εκτός από τον κ. Λυκουρέζο και οι δικηγόροι:

Θέμης Σοφός «προκειμένου να εξηγήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες επισκέφτηκε τον Αριστείδη Φλώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού τον Ιούλιο του 2017»,

Ηλίας Αναγνωστόπουλος, «προκειμένου να καταστεί σαφές ότι εγώ ουδέποτε άμεσα ή έμμεσα απαίτησα από τον Αρ. Φλώρο ή το Μ. Ζαφειρόπουλο οικονομικά ανταλλάγματα, για να μην παρασταθώ ως πολιτικώς ενάγων»,

Τάκης Μπαλτάκος «προκειμένου να καταθέσει για τη συνάντηση που είχαμε σε καφετέρια με τον Αριστείδη Φλώρο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014, να εξηγήσει πώς και γιατί έγινε αυτή η συνάντηση και να περιγράψει τη συναισθηματική κατάσταση και τις εκφράσεις του Φλώρου κατά την αποχώρησή του, όταν του δήλωσα ότι δεν αποδέχομαι τη διαιτητική επίλυση της διαφοράς μεταξύ ΛΑΓΗΕ Α.Ε και ΕΝΕΡΓΚΑ Α.Ε.»

Όλη η αλήθεια για την πολυτάραχη ζωή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!


Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Παυσανία Λυκουρέζου, πρώην υπουργού εσωτερικών της κυβέρνησης Παπάγου. Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του δικηγόρου και υπουργού, Κωνσταντίνου Λυκουρέζου. Φοίτησε στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Ι. Μ. Παναγιώτοπουλος" και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε το 1957.

Την δεκαετία του 1950 ασχολήθηκε με την ξιφασκία, στην οποία αναδείχθηκε πανελληνιονίκης, και με την κολύμβηση στον Παναθηναϊκό. Ιδιώτευσε ως δικηγόρος αναλαμβάνοντας το δικηγορικό γραφείο που είχε ιδρύσει ο παππούς του το 1910 έχοντας μεταξύ άλλων ως πρώτους πελάτες τους Μάνο Χατζιδάκι, Μελίνα Μερκούρη, Τάκη Χορν, αδερφό τουΔημήτρη Χορν, Τζένη Καρέζη κ.α.[2] Με την εγκαθίδρυση της Χούντας διέφυγε στο εξωτερικό επιστρέφοντας μόλις το 1974. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους κατέθεσε την πρώτη μήνυση κατά των πρωταιτίων του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ήταν συνήγορος των Βαρδινογιάννη, Αθανασιάδη και Δημήτρη Αγγελόπουλου στην δίκη των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη", του Μελίστα στη δίκη για την δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά, του Κοσκωτά ενώ σήμερα είναι δικηγόρος της εταιρείας Siemens, η οποία έχει εμπλακεί στο ομώνυμο σκάνδαλο.Το 1999 προσέφυγε στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης κατά του ΝΑΤΟ μαζί με εκατοντάδες άλλους Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ασχολήθηκε με την πολιτική και έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές του 1974 στο νομό Μεσσηνίας με την Ένωση Κέντρου αποτυγχάνοντας να εκλεγεί. Πολιτεύθηκε πάλι χωρίς επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές του 1977 και το 1978 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, της οποίας εξελέγη μέλος στην Κεντρική Επιτροπή. Κατά την περίοδο της κυβερνήσεως Ράλλη, ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού. Στις εθνικές εκλογές του 2000 εξελέγη βουλευτής στην Α' Αθήνας με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Το 2003έχασε την βουλευτική του έδρα λόγω ασυμβίβαστου επιλέγοντας να συνεχίσει να ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα. Στις εκλογές του 2004 συμπεριελήφθη στην δέκατη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Στις 14 Ιανουαρίου του 2005 εξελέγη πρόεδρος της Ε.ΠΑ.Ε. , θέση από την οποία παραιτήθηκε ένα χρόνο αργότερα.Καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή τον Μάρτιο του 2012 για υπόθεση καταπάτησης εκατοντάδων στρεμμάτων δασικής και δημόσιας έκτασης στην ΑιξωνήΓλυφάδας. Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκαν συνολικά 21 από τους 26 κατηγορούμενους σε ποινές μεγαλύτερες οι περισσότεροι από αυτή του Λυκουρέζου, ανάμεσά τους και γνωστοί δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και επιχειρηματίες.

Ζει και εργάζεται στο Κολωνάκι. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη και έχουν μία κόρη, τη Μαρία – Ελένη, ενώ έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

39 χρόνια ευτυχισμένης κοινής ζωής μετράνει η Ζωή Λάσκαρη κε τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Το ζευγάρι, γνωρίστηκε το 1976, πέντε χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Ελληνίδας σταρ με τον Πέτρο Κουτουμάνο. Η αφορμή υπήρξε καθαρά επαγγελματική, αφού η ηθοποιός χρειάστηκε κάποιες νομικές συμβουλές και απευθύνθηκε στο γραφείο του δικηγόρου. Ο ίδιος, πολλά χρόνια αργότερα, θα αποκαλύψει ότι πάντα αγαπούσε το θέατρο, επιθυμία του υπήρξε να γίνει σκηνοθέτης αλλά και ότι ερωτεύτηκε την σύζυγό του αμέσως. «Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε αμέσως.

Τις πρώτες ημέρες απέβλεπα στον αποτελεσματικό χειρισμό της υπόθεσης που μου είχε αναθέσει αλλά, για να είμαι ειλικρινής, με έλκυε η προοπτική μιας ερωτικής περιπέτειας και μόνο. Οι εξελίξεις όμως υπήρξαν ραγδαίες. Με πρόσχημα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το συμβόλαιο που την απασχολούσε, της τηλεφώνησα και την κάλεσα σε δείπνο. Δέχτηκε. Ο πρώτος άνθρωπος που πληροφορήθηκε τη βραδινή μας έξοδο ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, κοινός μας φίλος και στη συνέχεια κουμπάρος μας. Μετά το δείπνο στην παραδοσιακή ταβέρνα του Ζαφείρη στην Πλάκα, δεν πέρασε πολύς χρόνος και της ζήτησα να γίνει γυναίκα μου», έχει πει ο ίδιος, σε κοινή συνέντευξη στο ζευγαριού, στο Πρώτο Θέμα.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

Ένιωσε, το ίδιο και η σύζυγός του; «Ομολογώ ότι καιγόμουν τόσο που δεν είχα περιθώρια να προσέξω τον Λυκουρέζο», έχει πει η Ζωή Λάσκαρη σχετικά, αλλά, μετά από μερικά επαγγελματικά ραντεβού, δεν μπορούσε παρά να προσέξει τον γοητευτικό δικηγόρο. «Με φλέρταρε επίμονα αλλά διακριτικά. Με διαφορετικό είδος προσέγγισης μπορεί και να ΄χα φύγει. Στους τρεις μήνες παντρευτήκαμε. Και να φανταστείς δεν ήθελα δεσμεύσεις εκείνη την εποχή. Είχα μόλις βγει από έναν αποτυχημένο γάμο!».

39 χρόνια μετά, το ζευγάρι έχει μία κόρη, την Μαρία- Ελένη, ενώ είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο κύριος Λυκουρέζος και στην Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της κυρίας Λάσκαρη, από τον πρώτο της γάμο, η οποία τους έχει χαρίσει και το πρώτο τους εγγονάκι, την μικρή Ζένια. Παρότι παραδέχονται ότι τα πράγματα στη σχέση τους δεν υπήρξαν πάντα ρόδινα, έκτοτε είναι μαζί και κάθε χρόνο γιορτάζουν την επέτειό τους. Αν και διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, οι δύο τους έχουν βρει τον τρόπο να διατηρούν τις σωστές ισορροπίες στην κοινή τους ζωή, αφού η σχέση τους είναι δυνατή και πηγάζει από τον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο και οι δύο για την οικογένειά τους.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ;

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

Η ηθοποιός περιέγραψε την τάση για απιστία του συζύγου της και το ότι κάθε φορά τον συγχωρούσε και έφτασαν στο σήμερα όπου είναι ερωτευμένοι ακόμη. «Η σχέση θέλει υποχωρήσεις, ταπείνωση, όχι εγωισμούς, να βλέπει τα πράγματα ξεκάθαρα, να μπορείς να τα βάλεις στη ζυγαριά. Κάθε φορά του έλεγα ότι ξέρω πως με απάτησε. Τον έχω πιάσει 100 φορές. Του έλεγα γεια σου φεύγω, ήθελε να με κυνηγήσει, αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ποιος έρωτας; Είναι κάτι παραπάνω από τον έρωτα. Είναι όμορφος, γοητευτικός, τον αγαπάω, είναι ο άνθρωπος μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Κι επειδή έλεγα για τη ζυγαριά, ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός στο ζύγι. Αγάπησε την κόρη και την εγγονή μου σαν δικά του παιδιά».

Γιατί δεν τον "πλήρωσε" με το ίδιο νόμισμα;

«Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγα, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Πώς δέχτηκε την απιστία;

«Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολύ καλά που έχει».

Σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο;

«Για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολύ δουλειά. Είναι έτσι δεδομένο τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολύ δουλειά! Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις».

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!

Το ότι ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει μια κόρη, τη Μαρία-Ελένη, μαζί με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη όλοι το ξέρουμε. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι ότι έχει και άλλη μία, από τον πρώτο του γάμο με τη Βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο, τη Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο γάμο ο δικηγόρος έχει και έναν γιο, τον Ιάσονα, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.


Την Μαρίνα γνώρισε ο ελληνικός τύπος όταν με τον πατέρα της παρακολούθησαν την όπερα Κάρμεν στο Ηρώδειο.
Δίπλα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο καθόταν μια γοητευτική κοπέλα με υπέροχα μάτια.
Η μητέρα της είναι πρώην φωτομοντέλο, φωτογράφος και νυν κοινωνιολόγος, λέγεται Αλίσια Κοριολάνο και είναι Αμερικανοβραζιλιάνα. Η Μαρίνα γεννήθηκε στο Παρίσι, πέρασε την εφηβεία της στη Βραζιλία και στη συνέχεια έζησε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε στο SOAS -School of Oriental and African Studies- University of London.

H Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της Ιάσονα, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Εργάστηκε για κάποιο διάστημα στην Αθήνα διατηρώντας στο Κολωνάκι τη δική της γκαλερί ονόματι «Cats & Marbles» με πράγματα από την Ανατολή, παλιά έπιπλα, παλιά αντικείμενα, όλα πολύ γουστόζικα και ιδιαίτερα

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του! Οι απιστίες, η Ζωή Λάσκαρη και η χαμένη οικογένεια!


Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω στο 1998. Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο πρωταγωνιστής που έχει ξετρελάνει το γυναικείο κοινό με τις εμφανίσεις του σε μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, τους «Ψίθυρους καρδιάς». Ο τίτλος ενός από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες του ανήκει. Μια 19χρονη, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, είναι η γυναίκα που -όπως ο ίδιος έλεγε τότε- του εμπνέει «έρωτα με την πρώτη ματιά». Ο γάμος γίνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ελάχιστων μηνών. Ακόμα συντομότερη είναι η διάρκειά του.19 ΜΕΡΕΣ!


Εκτοτε βέβαια έχουν περάσει 17 χρόνια, όμως το ερώτημα σχετικά με τον γάμο εκείνο και τον Απόστολο Γκλέτσο επανέρχεται σταθερά, σχεδόν κάθε φορά που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δίνει συνέντευξη.


Του «κανόνα» δεν ξέφυγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκίνησε να τη ρωτά ποιες είναι οι απόψεις της για την πολιτική, για να καταλήξει στο ερώτημα αν ψήφισε Γκλέτσο. «Μπορούμε να βάλουμε μια τελεία σε αυτό; Έχουν περάσει 20 χρόνια, θα παντρευτώ, θα κάνω εγγόνια και πάλι για τον Γκλέτσο θα με ρωτάνε. Να βάλουμε μια τελεία, μια τελεία» ήταν η απάντησή της.


Εννοείται πως οι σχετικές ερωτήσεις επέμειναν με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να απαντά πως δεν έχει επαφή, ούτε και πρόβλημα με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Αν τον δω, θα του μιλήσω. Δεν είναι εχθρός μου…».