Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: 13 χρόνια κοινής πορείας μέσα από 13 φωτογραφίες!

Το love story και οι καρποί του έρωτα τους!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: 13 χρόνια κοινής πορείας μέσα από 13 φωτογραφίες!

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να πάρουν στην ζωή τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά. Εμείς μέσα από το 13 φωτογραφίες τους σας δείχνουμε το love story τους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους το ζευγάρι την έκανε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο. Διαβάστε παρακάτω...

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο πριν το τέλος της σχέση τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όποτε είχε χρόνο από τις υποχρεώσεις της, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη στις συναυλίες τους, ενώ ο τραγουδιστής είχε πάρει θέση δημόσια και είχε στηρίξει στην παρουσιάστρια στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τα κιλά της.

Έτσι όπως όμορφα ξεκίνησαν, τόσο όμορφα ωστόσο πήραν την απόφαση από κοινού να χωρίσουν.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Είδηση σοκ! Χωρίζουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης!

Χωρίζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης και η είδηση σοκάρει, καθώς έσκασε σαν βόμβα και δεν το περιμέναμε.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και η ανακοίνωση της παρουσιάστρια μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Διαβάστε παρακάτω...

Την είδηση του χωρισμού τους έκανε γνωστή η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή δηλώνοντας σοκαρισμένοι.

undefined

Το love story του ζευγαριού!

Στις 16 Αυγούστου 2009 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανεβαίνουν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Πευκοχωρίου, στην περιοχή Κασσάνδρα και δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Τρεις ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Φίλιππου Ραφαήλ οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους, έτσι όπως τον είχαν σχεδιάσει, με απλότητα αλλά και μυστικότητα!

Το γλέντι για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα, η Σίσσυ Χρηστίδου και αρκετοί φίλοι τους. Την επομένη οι κολλητές φίλες της Σίσσυς έκαναν το μπάτσελορ πάρτι της νύφης!

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά από την πλευρά του γαμπρού και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και ο Αντώνης Κανάκης.

Ο ερχομός του δεύτερου γιου τους!

Το καλοκαίρι του 2013 το η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους στο Διαβαλκανικό Kέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε τον πρώτο της γιο το 2009 και τον δεύτερο το 2013. Οι πρίγκιπες της ζωής της, έχουν γενέθλια με 17 ημέρες διαφορά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονιστική αποκάλυψη για το λάθος στην εγκυμοσύνη της: «Πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα στο γιατρό γιατί...» (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, την οποία δεν γνώριζε κανένας!

Η παρουσιάστρια πήρε αφορμή από την εγκυμοσύνη της Ελένης Χατζίδου. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Σίσσυ μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη και το λάθος που είχε γίνει για το φύλο του μωρού.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται πάρα πολύ καλά αλλά εξαρτάται πόσο συχνά πας. Υπάρχουν γυναίκες που πάνε κάθε μήνα ενώ εγώ πήγαινα, σχεδόν, κάθε εβδομάδα. Στον Φίλιππο, στο πρώτο μου μωρό, στην αρχή μου είχαν πει ότι είναι κορίτσι αλλά δεν ήταν να μου πουν ακόμα. Μάλιστα, εγώ είχα πάρει και κάποια πράγματα…» κατέληξε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος που διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον Θοδωρή, αποδεικνύοντας πως ο έρωτάς τους έχει όλες τις προοπτικές για να αντέξει στο μέλλον.

Ωστόσο όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη είχε το παρελθόν της. Για την ακρίβεια ο frontman των Onirama δεν ήταν ο μόνος επώνυμος που ήταν στο πλευρό της. Αντίθετα πριν την γνωριμία τους η Σίσσυ απασχολούσε έντονα τα media της εποχής με τους πάντες να θέλουν να μάθουν για τη ζωή και τη σχέση που τότε διατηρούσε.

Η παρουσιάστρια, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Οι τελευταίες αναρτήσεις που προμήνυαν το τέλος!

Οριστικό τέλος έπειτα από 9 χρόνια γάμου και 13 χρόνια κοινής πορείας, ο Θοδωρή Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Την ανακοίνωση έκαναν σήμερα, ωστόσο οι τελευταίες αναρτήσεις τους προμήνυαν το τέλος.

Τα μηνύματα ήταν όλο νόημα για τον χωρισμό τους. Διαβάστε παρακάτω...

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι συχνή χρήστες του Instagram και μοιράζονται διάφορες αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Εδώ και αρκετό καιρό οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές, ενώ στα stories που ανέβαζαν και οι δυο δεν ήταν πουθενά μαζί. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Open συχνά ανέβαζε διάφορα quotes με νόημα: «Να χαίρεστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι αρκετό. Οι στιγμές είναι το μόνο που χρειαζόμαστε, τίποτα περισσότερο».

undefined

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους ο Θοδωρής Μαρανίνης σε Instastory του δημοσίευσε ένα quote που προμήνυε το τέλος και πέταγε τις σπόντες του.

undefined

Το τελευταίο ταξίδι που πήγαν μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης και το είδαμε στο Instagram ήταν τον Δεκέμβριο του 2018 στην Αράχωβα και τα Χριστούγεννα που βρέθηκαν μαζί στο Πήλιο.

undefined