Kώστας Ευριπιώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση - Η γνωριμία, ο χωρισμός και η επανασύνδεση!

Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του ηθοποιού που δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο.

Kώστας Ευριπιώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση - Η γνωριμία, ο χωρισμός και η επανασύνδεση!

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και η αγαπημένη του σύντροφος Λίλιαν Μπότση δεν έχει φύγει στιγμή από κοντά του.

Οι δύο τους είχαν ερωτευτεί παράφορα, στη συνέχεια χώρισαν, όμως τα τελευταία χρόνια ήταν και πάλι μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχει στο πλευρό του την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει στο νοσοκομείο και ευχή όλων είναι να βγει νικητής.

Ωστόσο εκείνη που δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά του είναι η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση.

Kώστας Ευριπιώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση - Η γνωριμία, ο χωρισμός και η επανασύνδεση!

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, όταν εκείνη δίδασκε σύγχρονο χορό και κινησιολογία στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, στην οποία ο Κώστας Ευριπιώτης είχε πάει για να σπουδάσει ηθοποιία.

Ο έρωτάς τους ήταν παράφορος, ωστόσο στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν και τελικά παντρεύτηκαν με διαφορετικούς συντρόφους, δημιουργώντας οικογένεια.

Kώστας Ευριπιώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση - Η γνωριμία, ο χωρισμός και η επανασύνδεση!

Τελικά και οι δύο χώρισαν, με αποτέλεσμα να ξανασμίξουν και ο έρωτάς τους να φουντώσει και πάλι! Τα τελευταία χρόνια ήταν αχώριστοι, με τη Λίλιαν να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον ηθοποιό.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο η Λίλιαν κοιμάται στο διπλανό κρεβάτι από τον Κώστα Ευριπιώτη.

Κώστας Ευριπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο και η φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού σοκάρει, δίνοντας μάχη για τη ζωή του!

Μακάρι ο ηθοποιός να βγει νικητής.

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μάχη με τον καρκίνο και η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο συγκλονίζει.

Η αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και όπως ενημερώνει μέσω του Facebook ο Αντρέας Κουβελογιάννης, πατέρας της δημοσιογράφου Ντέσσυς Κουβελογιάννη, η κατάστασή του επιδεινώνεται.

Κώστας Ευρυπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο!

Ο Ευρωπιώτης νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» και στο πλάι του βρίσκεται καθημερινά η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η οποία μοιάζει σκιά του εαυτό τους από την ταλαιπωρία και μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι και φέρεται να λέει: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με άλλα θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!».

Η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν, ενώ από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους και τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Κώστας Ευριπιώτης: Η καταβεβλημένη εικόνα του μέσα από το νοσοκομείο!

Ιδιαίτερα καταβεβλημένη είναι η εικόνα του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Ευρυπιώτη!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα!

Το στενό του περιβάλλον αναφέρει πως η κατάστασή του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου και νοσηλεύεται.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της....

Από το πλευρό του δεν φεύγουν ούτε τα παιδιά του, τα οποία, το πρωί της Δευτέρας, τα παιδιά του έγραψαν ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook και ευχαρίστησαν για τη στήριξη.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».
Δείτε την ανάρτηση αλλά και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο:

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!