Νότης Χριστοδούλου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του «Fame Story»;

Είναι άλλος άνθρωπος!

Νότης Χριστοδούλου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του «Fame Story»;

Όλοι θυμόμαστε τον Νότη Χριστοπούλου, τον παίκτης που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Fame story! Πως είναι όμως σήμερα και τι κάνει;

Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία και σας δείχνουμε πώς είναι σήμερα!

Τον Νότη Χριστοδούλου τον γνωρίσαμε μέσα από τo «Fame Story», το πρώτο μουσικό ριάλιτι της χώρας, με το κοινό κόντρα στα προγνωστικά να φέρνει στην πρώτη θέση τον Νότη!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό, κάτι που αποδείχτηκε όταν βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Νίνο και προς έκπληξη όλων έμεινε στο παιχνίδι.

Ο ίδιος, κυκλοφόρησε τον δίσκο του και συνέχισε με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι το 2010.

Το τραγούδι το εγκατέλειψε σχετικά γρήγορα.

«Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θυμάστε την Μαρία από την σειρά «Της αγάπης μαχαιριά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Στροφή στην καριέρα έκανε η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά»! Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;


Ο φακός της Espresso την απαθανάτισε στο νέο της επαγγελματικό χώρο και η ίδια μίλησε στην Κλάρα Ασημακοπούλου για την απόφασή της να αλλάξει επάγγελμα, αλλά και για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο τον Δημήτρη.

Η Φαίη Ζαφειράκου εργάζεται πλέον στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και διδάσκει θεατρική αγωγή στους μικρούς φίλους, «Διδάσκω θεατρική αγωγή σε μικρά παιδιά. είναι η πρώτη φορά φέτος που το κάνω και με γεμίζει τόσο πολύ, που θα συνεχίσω να το κάνω και του χρόνου».

Βέβαια η γνωστή ηθοποιός δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση. Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι: «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας – πάντα ήμουν- και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπείς. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, ετοιμάζω και μια φοβερή παράσταση σε δική μου παραγωγή».

Η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου
Όσο αναφορά το γιατί η Φαίη Ζαφειράκου επέλεξε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, η ίδια δήλωσε: «Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών.»

Ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι «Στην καρδιά» Του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε. Δεν ξέρω αν γράφτηκε για μένα»