Πριγκίπισσα Νταιάνα: Αυτά ήταν τα πραγματικά της μαλλιά! Ντοκουμέντα που κρύβει το παλάτι!

Οι σπάνιες φωτογραφίες!

Πριγκίπισσα Νταιάνα: Αυτά ήταν τα πραγματικά της μαλλιά! Ντοκουμέντα που κρύβει το παλάτι!

Εσείς ξέρατε ποια είναι τα πραγματικά μαλλιά της πριγκίπισσας Νταιάνα; Αυτά είναι τα ντοκουμέντα που κρύβει το παλάτι.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ σπάνιες και τις είχαν μόνο μέσα στο παλάτι, ενώ τώρα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Όταν σκεφτόμαστε την Πριγκίπισσα Diana, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες που πετάγονται στο μυαλό μας.

Όλες έχουν ένα κοινό: Το χαρακτηριστικό κούρεμα της, που είχε ήδη από τα 19 της όταν ξεκίνησε να γίνεται ευρέως γνωστή στο κοινό.

Πριγκίπισσα Νταιάνα

Μπορεί να πειραματίστηκε αρκετά με το συγκεκριμένο κούρεμα κατά τη διάρκεια της ζωής της, το μόνο σίγουρο είναι ότι προτιμούσε να έχει τα μαλλιά της κοντά. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι για πολύ λίγους μήνες το 1984, αφού έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, τον πρίγκιπα Harry, η Diana άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν μέχρι το ύψος των ώμων.

Και ενώ επέστρεψε στο κλασικό της look λίγο αργότερα, οι ελάχιστες φωτογραφίες που έχουμε από εκείνη την περίοδο είναι πραγματικά υπέροχες.

Πριγκίπισσα Νταιάνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αποκάλυψη σοκ! Αμφισβητούν το πόρισμα! Η αναπαράσταση και οι θεωρίες συνωμοσίας... (Βίντεο)

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι έχει συμβεί με το πόρισμα για τον θάνατο της; Ποιοι το αμφισβητούν; Η αναπαράσταση και οι θεωρίες συνωμοσίας για την πριγκίπισσα του λαού!

Όλοι γνωρίζουν πως η πριγκίπισσα της καρδιάς ή απλά η πριγκίπισσα Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 πέρασε στην αιωνιότητα, συγκλονίζοντας τον κόσμο με τον θάνατό της σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Νταϊάνα με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Ritz για να επιστρέψουν στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι.

undefinedundefined

Οι δυο τους μαζί με τον οδηγό Ανρί Πολ και τον Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μέλος της προσωπικής της φρουράς, μπήκαν στην μαύρη Mercedes-Benz S280, την ώρα που δεκάδες παπαράτσι ζητούσαν ένα καρέ τους.

undefined

Φεύγοντας από το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, από την έξοδο Rue Cambon, κατευθύνθηκαν από προς τη σήραγγα Pont de l'Alma, όπου γράφτηκε και το τέλος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε αγγίξει τα 105 χλμ./ώρα, έχασε τον έλεγχο λίγα λεπτά μετά την είσοδο στην σήραγγα και προσέκρουσε σε μια τσιμεντένια κολόνα.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το πώς έγινε το δυστύχημα:


Ο οδηγός Ανρί Πολ και ο Αλ Φαγιέντ, που ήταν συνοδηγός, πέθαναν ακαριαία. Ο σωματοφύλακας Ρις Τζόουνς είχε χάσει τις αισθήσεις, ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα, ωστόσο, είχε ακόμα τις αισθήσεις της την ώρα που οι παπαράτσι έφθαναν στο σημείο για να τραβήξουν φωτογραφίες του συμβάντος. Αρκετή ώρα μετά την απεγκλώβισαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η πριγκίπισσα έκλεισε τα μάτια της στις 04:00 το πρωί της Κυριακής, μετά από πολλές καρδιακές προσβολές και παρά τη συνεχή προσπάθεια των ιατρών να την επαναφέρουν.

undefined

undefined

undefined

undefined


Τα σενάρια συνωμοσίας

Μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας οι φήμες που έκαναν λόγο για δολοφονία άρχισαν να φουντώνουν επικίνδυνα. Ο πατέρας του Ντοντι Αλ Φαγιέντ, Μοχάμεντ ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε επίσημα το βρετανικό παλάτι στην κατάθεση του στο δικαστήριο, που έγινε το 2008. Οπως υποστήριξε ο δισεκατομμυριούχος, ο θάνατος τους ήταν εν ψυχρώ δολοφονία, που οργανώθηκε, διότι η πριγκίπισσα ήταν έγκυος και σκόπευε να αρραβωνιαστεί τον γιο του. Κάτι τέτοιο το παλάτι δεν θα το επέτρεπε και έτσι βρήκε μια οριστική λύση. Μάλιστα, δημοσιοποίησε ιδιωτική συζήτηση που είχε με την πριγκίπισσα, σύμφωνα με την οποία του εκμυστηρεύτηκε ότι πολύ θα ήθελε το «παλάτι» να την ξεφορτωθεί, λέγοντάς του ότι έχει στα χέρια της και αδιάσειστα στοιχεία γι' αυτό. Υπάρχει και επιστολή της Νταϊάνα, της οποίας η γνησιότητα ουδέποτε αμφισβητήθηκε, σύμφωνα με την οποία η βασιλική οικογένεια θα σκηνοθετήσει ένα τροχαίο για να τη βγάλει από τη μέση!

Αλλο σενάριο, θέλει την πριγκίπισσα Ντάινα να είναι παράπλευρη απώλεια του δυστυχήματος, που στόχο είχε τον Ντόντι. Οι αντίπαλοι του φέρετε να τον είχαν «βάλει» στο μάτι, επειδή ήταν αυτοδημιούργητος και δισεκατομμυριούχος.

Μια άλλη θεωρία αναφέρει πως η πριγκίπισσα Νταιάνα σκηνοθέτησε τον θάνατό της, για να ξεφύγει από τους παπαράτσι και πλέον ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από όλους.

Το δυστύχημα, ωστόσο, φαίνεται πως προκάλεσαν η ακραία καταδίωξη των παπαράτσι και η ποσότητα αλκοόλ, που βρέθηκε στο αίμα του οδηγού.

Μια θλιμμένη πριγκίπισσα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μπορεί πολλοί να φαντάζονται πως η ζωή μιας πριγκίπισσας είναι παραμυθένια, χαρακτηρισμός, ωστόσο, που δεν μπορεί να αποδοθεί σε αυτή της Νταϊάνα.

Απατημένη σύζυγος, μέσα σε έναν γάμο που δεν την γέμιζε ψυχικά, έβρισκε ζωή και χαρά μέσα από τα παιδιά της Γουίλιαμ και Χάρι, τους οποίους όμως δεν μπόρεσε να ζήσει, αλλά και στους άστεγους, τους αρρώστους και όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Ηταν η πρώτη διάσημη και μέλος της Βασιλικής οικογένειας που έδωσε το χέρι της σε ασθενή με AIDS.

undefined

undefined

Οι δημοσιογράφοι την αγαπούσαν και ο κόσμος την λάτρευε. Μετά το διαζύγιο της, η Νταϊάνα φαινόταν πως άλλαξε σελίδα και επιτέλους χαμογελούσε. Στη ζωή της είχε έρθει ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Η ζωή και των δύο σταμάτησε στη Pont de l'Alma λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την Νταϊάνα να περνά στην αιωνιότητα και να παραμένει στις μνήμες όλων ως η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedundefinedundefined