Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί του! Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Ελάχιστοι το γνώριζαν!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί του! Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί με το Νίκο Μουτσινά! Όλη η αλήθεια για την σχέσης του στο Youweekly.gr!

Είναι γνωστή και την ξέρετε όλοι!

Την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία την είχε στην εκπομπή του Alpha «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανιάτσου που είδαμε πρόπερσι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και στο «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί του! Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Σε συνέντευξη της δημοσιογράφου στο περιοδικό People, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που «πάγωσαν» οι σχέσεις την με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινά.

"Κάγκελο" ο Μουτσινάς on air! Είδε την Στεφανίδου να χορεύει...

Με τον Νίκο Μουτσινά ποιες είναι οι σχέσεις σας;
Όταν γνώρισα τον Νίκο στα 22 μου χρόνια έπαθα έρωτα με την προσωπικότητα του. Με βοήθησε πολύ. Εκείνος με έβγαλε στην τηλεόραση. Σήμερα όμως δεν έχουμε σχέσεις.

Η σχέση σας χάλασε πάνω στη δουλειά;
Είμαι νευρικός άνθρωπος. Θα αρπαχτώ. Έχω τις σκοτεινές πλευρές μου. Πολλοί έχουν την τάση να θυματοποιούνται και να βγάζουν τον άλλο σκάρτο. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Έχω βγάλει και κακό εαυτό.

Νίκος Μουτσινάς: Ο άντρας που "έκλεψε" από γνωστή παρουσιάστρια! Το πρόσωπό του στην δημοσιότητα!

Το πρόσωπο του άντρα που "έκλεψε" ο Νίκος Μoυτσινάς από γνωστή παρουσιάστρια στη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Μιλάμε με αποδεικτικά!

Στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά! Νέες πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να ξεκίνησε νέα συνεργασία με άντρα που... άνηκε αλλού!

Τι εννοώ; Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου η Φαίη Σκορδά δέχτηκε ακόμα μια αποχώρηση από την εκπομπή της κι αυτή είναι του στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχου, που μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας αποφάσισε όπως φαίνεται να φύγει από το πλευρό της!

Νίκος Μουτσινάς: Ο άντρας που

Μάλιστα, όπως έμαθα ο ίδιος έχει βρει την καινούργια του "στέγη" στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά αφού πρόσφατα ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και "έδωσε" το styling στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δείτε την ανάρτηση:

Νίκος Μουτσινάς: Ο άντρας που

Νίκος Μουτσινάς: Η σχέση με γνωστή τραγουδίστρια που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας!

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την σχέση που είχε με γνωστή τραγουδίστρια! Δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας!

Κι όμως, δεν το γνώριζε κανείς και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος πριν από αρκετό καιρό στην εκπομπή του στο OPEN, "Για την παρέα". Για ποια πρόκειται;

Η Ελένη Χατζίδου ήταν καλεσμένη και κατά τη διάρκεια της σύζήτησης ο παρουσιαστής μας είχε μια έκπληξη αποκαλύπτοντάς μας την άγνωστη σχέση που έχει με την τραγουδίστρια. Οι δυο τους όπως έγινε γνωστό έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν παιδιά. "Εμείς γνωριζόμαστε από παιδιά. Με την Ελένη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εμείς μέναμε στο ρετιρέ και η Ελένη στο 2ο όροφο, κατέβαινα για να παίξουμε", είπε ο Νίκος.

«Για την παρέα»: Θα συνεχιστεί η εκπομπή; Η «Βάνια» αποκαλύπτει!

Νίκος Μουτσινάς: Η σχέση με γνωστή τραγουδίστρια που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας!

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν το θυμάται γιατί ήταν μικρή και μετά από λίγα χρόνια μετακόμισαν στην Αλεξανδρούπολη. "Θυμούνται οι γονείς μου εγώ δε θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι ένα παιδάκι έτσι χαριτωμένο… ναι παίζαμε", εξήγησε.

Νίκος Μουτσινάς: «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με..»! Η αποκάλυψη για τη σχέση του!

«Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με..»... Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την σχέση του, στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «

Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι».