Έλενα Ράπτη: Αυτόν τον πρώην της σίγουρα δεν τον θυμάστε! Μελαχρινός και με κοιλιακούς!

Μιλάμε για κούκλο!

Έλενα Ράπτη: Αυτόν τον πρώην της σίγουρα δεν τον θυμάστε! Μελαχρινός και με κοιλιακούς!

Σίγουρα αυτόν τον πρώην της Έλενας Ράπτη δεν τον θυμάστε! Μελαχρινός και με κοιλιακούς, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και χώρισαν πριν τον γάμο!

Πέντε χρόνια σχέσης, σχέσης ζωής όπως την χαρακτήρισαν, η πολιτικός και ο δικηγόρος δεν μας έκαναν τη χάρη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάει κάπου το μυαλό σας; Για ποιον μιλάμε;

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη! Ο γνωστός δικηγόρος, ήταν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια με την Έλενα αλλά... χώρισαν λίγο πριν τον γάμο, με τον λόγο να παραμένει άγνωστος ακόμα και σήμερα... Ο ίδιος μάλιστα, παντρεύτηκε τελικά τη Νίκη Θωμοπούλου! Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 και ο γάμος τους ήταν ο γάμος της χρονιάς!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Ποια είναι η Νίκη Θωμοπούλου

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι 27 ετών, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου εργένη από την πρώτη ματιά.

Η συνάντηση σε αμηχανία με την Έλενα Ράπτη

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά τον γάμο τους στο fashion show των MI-RO. Ο φωτογραφικος φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε πιο ερωτευμένους από ποτέ!

head

Στην ίδια ακριβώς εκδήλωση βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του δικηγόρου, Έλενα Ράπτη, η οποία συνοδευόταν απο τον τότε σύντροφο της Λούκα Γιώρκα.

head2

Μπορεί Μαρακάκης - Ράπτη να μην έχουν καθόλου επαφές, ούτε καν φιλικές, αλλά πάντα είναι διακριτικοί όταν βρίσκονται κάπου τυχαία και δεν δίνουν δικαιώματα. Άλλωστε έχουν ξανα συναντηθεί αρκετές φορές μετά τον χωρισμό τους σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς έχουν αρκετούς κοινούς γνωστούς!

Έλενα Ράπτη: Αυτόν τον πρώην της σίγουρα δεν τον θυμάστε! Μελαχρινός και με κοιλιακούς!

Ο γάμος που μας ξάφνιασε όλους με τον Bodyguard

Εμείς στο Υοuweekly.gr αναφερθήκαμε εκτενώς στον γάμο της λαμπερής πολιτικού με τον σύντροφό της και μάλιστα σας αποκαλύψαμε όλα τα στοιχεία του! Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι περιττά, ιδού το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ- αυτούσιο:

Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της Έλενας Ράπτη και έχω όλο το ρεπορτάζ για το καλοκαίρι στην Μύκονο που του άλλαξε την ζωή! Τα ντοκουμέντα μόνο στο Vanda's blog!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση το Σαββατοκύριακο ότι η εντυπωσιακή πολιτικός, παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, κάτω από άκρα μυστικότητα! Μάλιστα η ίδια, δεν έγραφε πουθενά το όνομά του, ούτε και ήθελε να δείξει το πρόσωπό του!

Ωστόσο, τα μηνύματά σας ήταν τόσα πολλά, που ξεκίνησα να ψάχνω μετά μανίας και φυσικά σας έχω όλο το ρεπορτάζ και τις λεπτομέρειες! Η Ελενα Ράπτη παντρεύτηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες, που παραμένουν ως αυτή την ώρα συγκεχυμένες, σε μοναστήρι κοντά στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαΐου και λίγες ημέρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Έλενα Ράπτη: Παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της! Το νυφικό είναι παραμυθένιο...

Ο έρωτας της με τον γαλανομάτη Κίμωνα, μετράει αρκετό καιρό και η Έλενα, πήρε την απόφαση για δημιουργία οικογένειας, γιατί στο πρόσωπό του βρήκε τον ιδανικό άντρα! Από την πρώτη στιγμή, όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο άνδρας που συνόδευσε την Ελενα Ράπτη στην εκκλησία, αλλά και το πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς!

Όπως ήδη σας έχω γράψει,ο Κίμωνας είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ελενας Ράπτη.Και εδώ ξεκινάει το ζουμί: Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, η Έλενα και ο Κίμωνας ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι του 2017! Στις αρχές του ίδιου χρόνου (2017), είχε αποκαλυφθεί πως η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα είχε τελειώσει και η Ελενα Ράπτη με τον τραγουδιστή ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους. Τότε η Έλενα, αποφάσισε να χαλαρώσει και να περάσει το καλοκαίρι της μακριά από όλους και από όλα, στην Μύκονο! Εκεί φούντωσε το ειδύλλιο με τον Κίμωνα, λένε οι πηγές μου, και μάλιστα σας έχω εξασφαλίσει και φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό σωματοφύλακα!

Σεβόμενη την επιθυμία της για ιδιωτικότητα, υπάρχει ελαφριά κάλυψη στο πρόσωπο του, ωστόσο μπορείτε να διακρίνετε ότι είναι αρκετά ψηλός και μελαχρινός! Τα μάτια του μάλιστα, τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να σας δείξω - ακόμα- είναι γαλανά! Για την ιστορία να πω ότι ο Κίμωνας, έχει και εκείνος καταγωγή από την Θεσσαλονίκη! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της! Το καλοκαίρι στην Μύκονο τους άλλαξε την ζωή...Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της! Το καλοκαίρι στην Μύκονο τους άλλαξε την ζωή...Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της! Το καλοκαίρι στην Μύκονο τους άλλαξε την ζωή...Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της! Το καλοκαίρι στην Μύκονο τους άλλαξε την ζωή...

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Κι όμως, ο Λούκας Γιώρκας είχε δώσει προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Ως πολυσχιδής προσωπικότητα, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του «ψάχνεται» ανάμεσα στη μουσική, στο τραγούδι, στις σπουδές Βιολογίας, στο ποδόσφαιρο. Τελικά τον κερδίζει το τραγούδι... Ο νικητής του πρώτου ελληνικού «X- Factor το 2008», στη συνάντησή μας δεν μασάει τα λόγια του και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το reality και το πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει, για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη και τις φήμες γάμου και αποκαλύπτει πώς είναι για εκείνον η ιδανική γυναίκα...

Έλενα Ράπτη: Παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της! Το νυφικό είναι παραμυθένιο...

Από πολύ μικρή ηλικία προπονείται με τις ακαδημίες της Ομόνοιας Αραδίππου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Αντρέα Γιώρκα, γνωστού ποδοσφαιριστή της Κύπρου, όπου και γνωρίζει πολλές επιτυχίες, μας χαρίζει μοναδικές στιγμές το 2011 στη Eurovision με το αντρικό ζεϊμπέκικο και το δάκρυ που κυλάει καθώς ερμηνεύει το «Watch my dance». Ο Λούκας, κουβαλώντας ένα πλούσιο βιογραφικό, οργώνει την Ελλάδα με live και κάνει δυνατό comeback με το «Έλα ήλιε μου», επιτυχία του Κώστα Τουρνά, την οποία ερμηνεύουν μαζί και ξεσηκώνουν τη νεολαία.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Αυτή η δουλειά είναι έτσι όπως την περίμενες;

Σπούδαζα Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ακόμα προσπαθώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου για το δίπλωμά μου. Οι γονείς μου έκαναν την αίτηση για το «X- Factor». Το τραγούδι, που είναι μέσο επικοινωνίας και έκφρασης για μένα, το ακολουθούσα από πριν μπω σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα ο τρόπος λειτουργίας του ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που είχα στο μυαλό μου, έφαγα πολύ ξύλο με τον εαυτό μου για να μπορέσω να πω ότι στέκομαι σήμερα στα πόδια μου, είναι ένας δρόμος που τον μαθαίνουμε μέσα από διάφορες καταστάσεις. Πέρασα δύσκολα, όπως πέρασαν πολλοί, αλλά δεν μετανιώνω για τον χρόνο που έδωσα, δεν πήγε χαμένος.

Σε απογοήτευσε αυτή η δουλειά ποτέ;

Η μουσική δεν με απογοήτευσε, με έχουν απογοητεύσει όμως πάμπολλες φορές διαφορετικά πράγματα στη βιομηχανία. Έχω απογοητευτεί και με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, παρ' όλα αυτά κατέληξα ότι έτσι όπως λειτουργεί η βιομηχανία, οφείλει να λειτουργεί και ο κάθε άνθρωπος με τον δικό του τρόπο και τα αποτελέσματα θα φανούν... Υπήρξα για ένα διάστημα ένα μεγάλο εκκρεμές. Κάποιες περιόδους ήμουν αδιάλλακτος και έκανα το δικό μου και άλλες φορές έκανα χοντρές εκπτώσεις για να συμβαδίσω με τη βιομηχανία. Τίποτα από τα δύο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Τη δημοσιότητα σε ό,τι αφορά την 3χρονη σχέση σου με την Έλενα Ράπτη δεν μπόρεσες όμως να την αποφύγεις...

Ήταν αναπόφευκτο, μακάρι να μη γινόταν, η Έλενα όμως είναι πολιτικός και εγώ τραγουδιστής. Μπορεί αυτή η δημοσιότητα να χρειάζεται στη δουλειά μου, γιατί μέσα από αυτήν επικοινωνείται και το έργο μου, όμως πρέπει να διατηρούνται κάποιες ισορροπίες.

Σε ενόχλησε το γεγονός ότι όλοι ασχολούνταν τότε με αυτή τη σχέση;

Ούτε εγώ αλλά ούτε και η Έλενα έχουμε σταματήσει να ζούμε και να δουλεύουμε. Παρ' όλα αυτά, επειδή η βιομηχανία των ΜΜΕ καθιστά κάθε πρόσωπο αναλώσιμο, νομίζω ότι όσο υπήρχε αυτή η σχέση ασχολούνταν με αυτήν, όταν σταμάτησε αναλώθηκε το θέμα αυτό και πήγαμε στο επόμενο. Το σέβομαι, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ζουν από αυτό, όμως δεν θέλω να σπαταλήσω παραπάνω κομμάτια της δικής μου ενέργειας για αυτό.

Έχω απορία και θέλω να μου τη λύσεις... Εμείς τότε γράφαμε ότι ετοιμάζεστε για γάμο με την Έλενα Ράπτη. Είχε δόση αλήθειας αυτό που μας μετέφεραν οι πληροφορίες ή όχι;

Δεν μπαίνω σε μια σχέση ελαφρά τη καρδία. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι θέλω να κάνω οικογένεια, να παντρευτώ, οπότε από μια ηλικία και μετά όταν μπαίνω σε μια σχέση έχω αυτή τη σκέψη. Με την Έλενα μας έμεινε η σκέψη...

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία, σε τι σε βοήθησε;

Με βοήθησε να γνωρίσω περισσότερο τον εαυτό μου ούτως ώστε να τον «δουλέψω» με καινούρια «εργαλεία». Δούλεψα με την ψυχοθεραπεία αλλά και με την καθοδήγηση του Πνευματικού μου, που θα μου δίνει απαντήσεις μέσα από τον Θεό. Η διαπαιδαγώγηση αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μου. Ο τρόπος ζωής με παρασύρει και μένα, με αποτέλεσμα να χάνω τον Λούκα, αλλά με την ψυχοθεραπεία έχω την ευχέρεια να επανέρχομαι γρήγορα. Ο ψυχολόγος σε κοιτάει στα μάτια και εκμαιεύει από σένα διάφορα, ο Πνευματικός σηκώνει μαζί σου τα βάρη σου και σε ελαφραίνει, είναι διαφορετικό το έργο τους.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Στον Πνευματικό σου λες τα τραύματα της ψυχής σου;

Λέω αυτά που βαραίνουν την ψυχή μου, που μπορεί να είναι από πολύ ασήμαντα μέχρι πολύ σημαντικά.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Έχεις πάθει κρίση πανικού πάνω στην πίστα;

Φυσικά, πριν από 6 χρόνια και όχι μία, πολλές φορές. Το βίωσα πολύ έντονα, με αποκορύφωμα μια φορά που δεν ανέβηκα καν στη σκηνή. Σε ένα γεμάτο μαγαζί και 10 λεπτά πριν ανέβω να τραγουδήσω, είπα στο αφεντικό «δεν μπορώ!». Τότε ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα βοήθεια γιατί σκέφτηκα ότι δεν πήγαινε άλλο, αυτή η κατάσταση με είχε κάνει δυσλειτουργικό.

*Από την Τζώρτζια Συρίζα - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ