Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα "μείνετε"!

Όντως τώρα; Δεν παίζει!

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα

Πώς είπατε; Θα "μείνετε" με το όνομα που έδωσαν στην πραγματικότητα στην Πάολα! Βρήκαμε πληροφορίες για εκείνη που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα 'μείνετε'!

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως είδαμε σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Ο αριθμός της πραγματικής της ηλικίας θα σας "στείλει"!

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στηνΑθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Αγνώριστη ήταν η Πάολα σε μια νέα της εμφάνιση! Η ίδια εντυπωσίασε, ενώ ταυτόχρονα έκλεισε όλα τα στόματα!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2019».

Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», και στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Λέκκας τραγούδησε τις ερωτικές μελωδίες του Μίκη ενώ στο δεύτερο μέρος η Πάολα, μετά από παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη ερμήνευσε δεκατρία τραγούδια του.

Υπενθυμίζουμε πως όταν είχε ακουστεί ότι η Πάολα θα ερμήνευε Μίκη Θεοδωράκη είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να την κρίνουν για τις εμφανίσεις της και μάλιστα έλεγαν ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο φόρεσε ένα απλό, μακρύ, κατάλευκο φόρεμα, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις που την έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, και η ερμηνεία της ήταν απλά καταπληκτική. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, έκλεισε τα στόματα όσων βιάστηκαν να την κρίνουν και έβγαλε εις πέρας μια εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς.

Οι οργανωτές εκτιμούν ότι η χθεσινή μουσική παράσταση ήταν μια από τις πολυπληθέστερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα από την ιστορία του θεσμού και σύμφωνα με υπολογισμούς της αστυνομίας την παρακολούθησαν περί τους 6.000 θεατές.

#Πάολα🌷 #ΠΡΕΣΠΕΣ2019

Posted by Όλγα Μούσιου Μυλωνά on Friday, August 23, 2019

«Μόνο η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο ίδιο σημείο της πόλης ξεπέρασε σε κόσμο αυτό που ζήσαμε χθες» δήλωσε με ενθουσιασμό στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιάνης. «Βάπτισμα πυρός» στην ερμηνεία μεγάλων Ελλήνων συνθετών ήταν η συμμετοχή της νεαρής ερμηνεύτριας από τη Φλώρινα, Έλενας Φερεντίνου.

Η συνάντηση του γιου του Γρηγόρη Λαμπράκη με την Πάολα
Μετά το τέλος της συναυλίας πλήθος κόσμου «πολιόρκησε» για μια χειραψία και ένα αυτόγραφο τους δύο τραγουδιστές, ενώ υπήρξε και ένα στιγμιότυπο, όταν ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη πλησίασε την Πάολα λέγοντάς της, «είμαι ο γιος του γελαστού παιδιού που μόλις τραγούδησες».

Παολα - γελαστό παιδι

Posted by Litsos Tsakos on Friday, August 23, 2019

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα Πρέσπεια 2019
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την εμβληματική βραδιά του Αγίου Αχιλλείου, όπου ο Μανώλης Μητσιάς και η Καριοφυλλιά Καραμπέτη θα ερμηνεύουν στίχους και τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών όπως της Σαπφούς, 'Αγγελου Σικελιανού, Κωστή Παλαμά, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Καρυωτάκη, Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Κώστα Βάρναλη, Γιάννη Ρίτσου, Νίκου Γκάτσου, μέχρι τους σημερινούς μεγάλους τραγουδοποιούς όπως Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Διονύση Σαββόπουλο, Λίνα Νικολακοπούλου κλπ. Στο δεύτερο μέρος η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koc θα ερμηνεύσουν μουσικές και τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Παολα- Δακρυσμένα ματια

Posted by Litsos Tsakos on Friday, August 23, 2019

Οι οργανωτές το βράδυ το Σαββάτου στη μισοφωτισμένη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου θα τιμήσουν μια εξέχουσα μορφή της αρχαιολογίας, τον άνθρωπο που ανέσκαψε την Βυζαντινή Βασιλική και βρήκε τα οστά του Τσάρου Σαμουήλ, ενώ την ίδια στιγμή με το έργο του ανέδειξε το βυζαντινό παρελθόν της περιοχής Πρεσπών με την αναστήλωση του ναού του Αγίου Γερμανού: τον αείμνηστο καθηγητή Νίκο Μουτσόπουλο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Θα δώσουν το όνομά του στην πλωτή γέφυρα που συνδέει το νησάκι του Αγ. Αχιλλείου με τη στεριά, και έχει ετοιμαστεί ήδη μια προτομή, δωρεά της οικογένειας Μουτσόπουλου, που θα κοσμεί την είσοδο στη γέφυρα του Αχ. Αχιλλείου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διοργανωτών, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις, ενώ βρίσκονται ήδη στην Φλώρινα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Δημήτρης Βίτσας και ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης. Στη Φλώρινα βρίσκεται ήδη ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης ενώ αναμένεται και η βουλευτής Σοφία Σακοράφα, ως εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25.

Πηγή: iefimerida.gr

Πάολα: Κατάφερε και έκανε την εμφάνιση που σήκωσε «λαοθάλασσα»! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Πάολα κατάφερε και έκανε την εμφάνιση που σήκωσε «λαοθάλασσα»! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ με φόρεμα που γράφει ιστορία!

Η ίδια, εμφανίστηκε μαζί με άλλους καλλιτέχνες σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο αλλά κανείς δεν κοιτούσε τους συναδέρφους της! Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της για ακόμα μια φορά και όχι μόνο...

Η Πάολα, έβαλε ένα φόρεμα γεμάτο κεντήματα και ρίγες σε άσπρο και μαύρο και την ώρα που έκανε το δικό της, γνωστό σόου όλοι την κοιτούσαν! Μπορεί να ήταν πιο απλή από ποτέ αλλά πάλι το έκανε το θαύμα της αφού όλοι όσοι ήταν από κάτω από την σκηνή μιλούσαν για το πως τα κατάφερε και μαγνήτισε τα βλέμματα.... Πάολα είναι αυτή! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πάολα: Κατάφερε και έκανε την εμφάνιση που σήκωσε «λαοθάλασσα»! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Πάολα: Έβαλε σκουλαρίκι στο... μέτωπο; Λέτε να γίνει τάση;

Λέτε να γίνει τάση το ότι η Πάολα έβαλε σκουλαρίκι στο... μέτωπο; Η τραγουδίστρια τόλμησε κι έκανε κάτι που δεν έχουμε δει πουθενά ως τώρα!

Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz αλλά σε μια πρόσφατη εμφάνισή της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Ο αριθμός της πραγματικής της ηλικίας θα σας "στείλει"!

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα και έκανε τις δηλώσεις της κι εμείς κοιτούσαμε το μέτωπό της κι αυτό το μικρό στρογγυλό πραγματάκι που γυάλιζε! Έμοιαζε με εμφύτευμα αλλά... δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι! Μπορεί να είναι και κάποιο αξεσουάρ που αφαιρείται χωρίς να αφήνει σημάδια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως... μπορεί και να γίνει μια από τις πιο μεγαλύτερες τάσεις και... δεν ξέρουμε αν το θέλουμε γιατί αν είναι όντως εμφύτευμα... Ανατριχιάσαμε λίγο!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας: