Master Chef: Αυτή η πασίγνωστη κούκλα παρουσίαζε το παιχνίδι παλιά! Είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ...

Πλάκα κάνεις τώρα! Το είχαμε ξεχάσει εντελώς...

Master Chef: Αυτή η πασίγνωστη κούκλα παρουσίαζε το παιχνίδι παλιά! Είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ...

Αυτή η πασίγνωστη κούκλα παρουσίαζε το παιχνίδι Master Chef παλιά! Είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ...

Η τηλεόραση ήταν πάντα ένας από τους πιο δύσκολους χώρους. Τώρα όμως μετά από την οικονομική κρίση έχει γίνει ακόμη δυσκολότερος, αφού υπάρχει η αβεβαιότητα για το πότε και κυρίως αν θα πάρουν τα χρήματα τους όσοι δουλεύουν σε αυτήν.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για το Master Chef και τα χρήματα που ακόμη δεν έχει πάρει, αλλά και για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Ant1.

Master Chef: Αυτή η πασίγνωστη κούκλα παρουσίαζε το παιχνίδι παλιά! Είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ...

Στην ερώτηση για το τι έχει διδαχτεί από την εκπομπή μαγειρικής του Mega που παρουσίασε, δεν δίστασε να απαντήσει και να δείξει την πικρία της για όλα όσα συνέβησαν. «Δεν διδάχθηκα τίποτα από την ιστορία του Master Chef, μόνο θλίψη εισέπραξα. Μου κόστισε αρκετά χρήματα που δεν έχουμε πάρει ακόμη, γιατί στα παγκόσμια χρονικά του παιχνιδιού δεν γυρίστηκε ο τελικός, γιατί έμεινε πολύς κόσμος απλήρωτος και χωρίς δουλειά. Επειδή η φύση της δουλειάς μας είναι ιδιαίτερα ασταθής, όπως πλέον και στα περισσότερα επαγγέλματα, έχω μάθει να κρατάω τα όνειρα για την προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα κάποιος να είχε αναλάβει εγκαίρως την ευθύνη των πραγμάτων και να είχε δώσει μια λύση γιατι όλοι δουλέψαμε για αυτό το project».

Όσο για το αν θα αναλάβει τελικά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απάντησε αρνητικά, αν και θα το ήθελε. «Όχι, δεν θα γίνει τώρα. Μακάρι να γίνει την επόμενη σεζόν γιατί θα μου άρεσε πολύ να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο». Μπορεί να μην τη δούμε στην πρωινή ζώνη, αλλά κάτι άλλο σίγουρα ετοιμάζει. «Αυτό που μπορώ μέχρι στιγμής να αποκαλύψω είναι ότι θα είναι μια εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή -όχι talk show- που θα περιέχει αρκετά το διαδίκτυο, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα».

Πληροφορίες από peoplegreece.com

Master Chef: Παίκτρια ξυλοκοπήθηκε άγρια! Άφαντος ο δράστης...

Κι όμως, παίκτρια του Master Chef ξυλοκοπήθηκε άγρια! Άφαντος παραμένει ο δράστης, αλλά η υπόθεση έχει εξελίξεις!

Ήταν Ιούνιος του 2019, όταν η ίδια, έχει μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό! Το συμβάν, έγινε στη μέση του δρόμου, ενώ επιχειρούσε να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητό της.

Master Chef: Αυτό το αγγελικό πρόσωπο είναι κόρη κριτή και δεν σας πάει το μυαλό ποιανού! Δείτε...

Τότε, όπως λέει η ίδια, ένας άνδρας περίπου 65 ετών κατέβηκε από το μηχανάκι του και, αφού πρώτα την εξύβρισε την χτύπησε στο πρόσωπο μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Master Chef: Παίκτρια ξυλοκοπήθηκε άγρια! Άφαντος ο δράστης...

«Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. (...) Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καρ@@@@;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι". Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καρ@@@@@ με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρ@@@@ γα@@@@@@ που θα μου πεις να φύγω"».

Η Γωγω Δελογιάννη απευθύνθηκε όπως λέει στην αστυνομία, από όπου της υποσχέθηκαν ότι με μόνο στοιχείο την πινακίδα του οχήματος, θα βρουν και θα συλλάβουν τον δράστη. «Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ», γράφει η ίδια. «Θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης»

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Instagram

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;". Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καρ@@@@;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι". Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καρ@@@@@ με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρ@@@@ γα@@@@@@ που θα μου πεις να φύγω". »Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει "άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας".

Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει οτι γέμισαν οι δρόμοι καρ@@@@@ κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς. Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γα@@@@@ κι εμένα και τον κύριο που του ζητήσε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει. »Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν ότι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία. Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ. Ξέρω όμως ότι το όνομά του είναι Σ_____. Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και μετανιώνω που δεν τον έφτυσα. Για τα σκ@@@ που ξεστόμισε και ολους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου».

Δυστυχώς, όπως η ίδια καταγγέλλει, ακόμα και σήμερα, 4 μήνες μετά, ο δράστης δεν έχει βρεθεί και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ωστόσο σε λίγο καιρό θα κλείσει.

Master Chef: Ξεχάστε τις μπούκλες της! Αποφάσισε να πειραματιστεί και είναι μια άλλη! Δείτε την...

Ξεχάστε τις μπούκλες της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη από το Master Chef! Δείτε την γιατί είναι μια άλλη αφού αποφάσισε να πειραματιστεί!

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR φροντίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της! Αυτή τη φορά θέλησε να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό αφού τους έδειξε το νέο της... κούρεμα!

Master Chef: Ξεχάστε τις μπούκλες της! Αποφάσισε να πειραματιστεί και είναι μια άλλη! Δείτε την...

Είπε αντίο στα μακριά μαλλιά με τις μπούκλες και είπε κι εκείνη να ακολουθήσει την τάση που θέλει αυστηρό καρέ στα γυναικεία κεφάλια!

Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ. Εσείς τι λέτε;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...

Master Chef: Ξεχάστε τις μπούκλες της! Αποφάσισε να πειραματιστεί και είναι μια άλλη! Δείτε την...