Πλάκα κάνεις! Η «Χάιδω» από το «Καφέ της Χαράς» έχει γιο! Είναι ηθοποιός και... κούκλος! Δείτε τον!

Αδιανόητο! Που τον κρύβει καλέ τόσο καιρό;

Πλάκα κάνεις! Η «Χάιδω» από το «Καφέ της Χαράς» έχει γιο! Είναι ηθοποιός και... κούκλος! Δείτε τον!

Πλάκα κάνεις! Η «Χάιδω» από το «Καφέ της Χαράς» έχει γιο και εκτός του ότι είναι ηθοποιός είναι και... κούκλος! Δείτε τον σε φωτογραφίες μαζί της!

«Οι συμβουλές μου ήταν οι κλασικές που μας λέγαν και εμάς, να έχεις γερό στομάχι, επιμονή, δουλειά, ήθος. Αλλά τα ήξερε ο Χρήστος, από εμένα και μάλιστα έλεγε ότι εγώ αποκλείεται να το κάνω αυτό, να τραβήξω αυτά που τραβάς εσύ, αλλά μια μέρα το έσκασε το παραμύθι.»

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....

Στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» το 2016 μίλησε η Χριστίνα Τσάφου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το γιο της, Χρηστο Ζαχαριάδη,ο οποίος ακολούθησε και εκείνος την υποκριτική.

«Έχω πιο πολύ άγχος για εκείνον παρά για εμένα. Εγώ έχω μια ηλικία, έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη, νιώθω ότι ό,τι έκανα έχω κάνει. Είναι αυστηρός κριτής. Όλοι οι νέοι είναι. Έχει ένα τρόπο στην κριτική του να τα πει όπως θέλει αυτός, θα τα αναλύσουμε και θα μου πει τι μπορώ να κάνω για να «σωθώ», αλλά με αθώο βλέμμα, όχι του επαγγελματία» αναφέρει η ηθοποιός.

γιος Χάιδω καφέ της χαράς

γιος χριστίνας τσάφου

Αδιανόητο! Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον!

Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον γιατί είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Αδιανόητο...

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Οι δυο τους πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασαν να βγάλουν μια selfie με φόντο της Ακρόπολη.

Drinks with my son", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του ηθοποιού Φωτεινή Ντεμίρη έγραψε κάτω από το εν λόγω στιγμιότυπο για τους δύο άντρες της ζωής της: "Τι ωραίοι!!!".

Αδιανόητο! Ο

Αδιανόητο! Ο