Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη τραγική ιστορία που έζησε όταν ήταν παιδί! Ο θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Ανατριχιαστικές άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη τραγική ιστορία που έζησε όταν ήταν παιδί! Ο θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Η άγνωστη τραγική ιστορία που έζησε η Ζωή Λάσκαρη όταν ήταν παιδί! Ο θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Η πασίγνωστη αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός πίσω από τα φώτα, τα υπέροχα φορέματα, τους μοναδικούς ρόλους και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, είχε συσσωρευμένες αναμνήσεις μιας τραγικής παιδικής ζωής.

Οι απώλειες που βίωσε η Ζωή Λάσκαρη ήταν πραγματικά οδυνηρές...

Η ίδια είχε πει συγκεκριμένα με πονεμένα λόγια:

«Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν! Μέχρι πρόσφατα δεν είχα θυμό για τους δολοφόνους του πατέρα μου. Θα έλεγα πως δεν είχα φυσιολογικά παιδικά χρόνια».

Η Ζωή Λάσκαρη δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει τη ζεστή αγκαλιά του πατέρα και της μάνας. Ο συνταγματάρχης Κουρούκλης, πατέρας της Ζωής, δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών, ενώ την πολυαγαπημένη της μάνα την έχασε σε ηλικία 7 ετών!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιαστικό! Οι απουσίες που «σημάδεψαν» την κηδεία της! Οι δυο άντρες που δεν της είπαν το αντίο...

Ουσιαστικά δεν γνώρισε τη θαλπωρή όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Προσπαθούσε μόνη, χωρίς αποκούμπι, δίχως έναν δικό της άνθρωπο να ορθοποδήσει. Ωστόσο, η Ζωή Κουρούκλη -και μετέπειτα Ζωή Λάσκαρη-, η γυναίκα που συμβόλιζε την ομορφιά, ποτέ δεν το έβαλε κάτω και ποτέ δεν κράτησε κακία στους δολοφόνους του πατέρα της.

Ζωή Λάσκαρη: Η "άγνωστη" νοσηλεία στο νοσοκομείο! Το περιστατικό που "έθαψαν" και δεν μαθεύτηκε ποτέ!

Η "άγνωστη" νοσηλεία της Ζωής Λάσκαρη στο νοσοκομείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό που "έθαψαν" όσο μπορούσαν μαθεύτηκε.

Η ηθοποιός πολλές φορές είχε κατηγορηθεί για την άνεση της με το γυμνό σώμα και μια συγκεκριμένη σκηνή, είχε εξοργίσει το πλήθος.

Ζωή Λάσκαρη: Τα ρόδια «έδειξαν» τον θάνατό της! Το όνειρο που προκαλεί ανατριχίλα...

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της στον Λευτέρη Παπαδόπουλο: «Το ότι εμφανίζομαι γυμνή σε διάφορες ταινίες δεν το θεωρώ καθόλου πρόστυχο ή ανήθικο. Αγαπώ το κορμί μου, έχω συμφιλιωθείτε τη γύμνια μου και γυμνή κολυμπάω και στη θάλασσα. Όχι βέβαια στο Φάληρο, αλλά σε όλες τις απόμερες γωνιές της Μυκόνου». Μια ακόμη άγνωστη ιστορία, που αφορά τη σχέση της με το γυμνό, είναι όταν ως θιασάρχισσα ανέβασε το έργο Φρύνη η Εταίρα, του Γιώργου Ρούσσου στο Θέατρο Διάνα, το 1980.

Στην τελευταία σκηνή του έργου απαιτείται από τη Ζωή να εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα ολόγυμνη. Το κοινό εξοργίζεται. Εκείνη θα απαντήσει σε συνέντευξη της στον Λευτέρη Παπαδόπουλο: «Δεν γδύνομαι για να γδυθώ. Το απαιτεί ο ρόλος. Δεν κάναμε με τον συγγραφέα ένα έργο για μπανιστιρτζήδες. Κάναμε ένα έργο που θα σατίριζε την ηθική των πολιτικών και των παπάδων». Το έργο είναι πανάκριβο και οι εισπράξεις στο ταμείο καθοδικές. Δέχεται συνεχώς κριτική για τη γυμνή της εμφάνιση και ανώνυμα τηλεφωνήματα στο θέατρο που τη βρίζουν. Ένα βράδυ που παίζει, ένας θεατής φωνάζει από την πλατεία «αίσχος» και εκείνη λιποθυμάει. Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται για μια βδομάδα. Αναγκάζεται να αλλάξει έργο. Χάνει πολλά σε χρήματα, αλλά και στην ψυχολογία της. Η Ζωή δεν ήθελε ποτέ να γίνει αποδεκτή. Ήθελε να είναι προκλητική, να είναι προβοκατόρικη, να είναι αντισυμβατική.

Πηγή: Down Town