Αθηνά Οικονομάκου: Ντύθηκε νύφη πολύ πριν σταθεί στο πλευρό του Μιχόπουλου! Δείτε το παραμυθένιο νυφικό....

Πιο ήταν πιο ωραίο;

Αθηνά Οικονομάκου: Ντύθηκε νύφη πολύ πριν σταθεί στο πλευρό του Μιχόπουλου! Δείτε το παραμυθένιο νυφικό....

Η Αθηνα Οικονομάκου ντύθηκε νύφη πολύ πριν σταθεί στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου! Δείτε το παραμυθένιο νυφικό της...

H γνωστή ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα δεύτερη φορά δίπλα στον σύντροφό της αφού πρώτα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε νυφικό της Σήλια Κριθαριώτη και μάλιστα ήταν πολύ εντυπωσιακό!

Πριν από αυτό όμως έχει φορέσει νυφικά και στο παρελθόν, είτε για διαφημιστικέ καμπάνιες είτε για ρόλους που ενσάρκωνε! Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτά τα sneakers της τα πόδια σου θα δείχνουν 2 μέτρα! Κάνουν μόνο 65 ευρώ...

Δείτε παραμυθένια νυφικά που έχει φορέσει:

Οικονομάκου Μιχόπουλος νυφικό

νυφικό ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου γάμος νυφικό

Αθηνά Οικονομάκου νύφη

Αθηνά Οικονομάκου: Το περιστατικό στο γάμο της, «θάφτηκε» από όλους! Σήμερα το αποκάλυψε η ίδια...

Αυτό το περιστατικό στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου, «θάφτηκε» από όλους! Σήμερα το αποκάλυψε η ίδια και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2018. Η ηθοποιός, σχεδόν έναν χρόνο μετά, αποκάλυψε ότι ένα γεγονός που φαινόταν... καταστροφικό τελικά βοήθησε στον γάμο της!

«Ο γάμος μου είχε πολλά ευτράπελα δεν μπορώ να πω. Αυτά που ξέρετε εσείς που έφτασαν στα αυτιά σας, τα υπόλοιπα τα κρατήσαμε για την παρέα μας.

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Ήταν υπέροχα και τελικά οι συνθήκες ευνόησαν για να γίνει ένα τρελό κέφι και ο κόσμος λόγω του κρύου να θέλει να χορεύει για να ζεσταθεί», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στο Happy Day.

Αθηνά Οικονομάκου: Το λάθος στο γάμο της που δεν παρατήρησε κανείς! Ίσως να μην ξεκινούσε το μυστήριο...

Ένα λάθος στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου δεν το είχε παρατηρήσει κανείς. Μάλιστα, αν ήταν αυστηρός ο παπάς που την πάντρεψε, μπορεί να μην ξεκινούσε το μυστήριο.

Η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Φθινόπωρο του 2018 με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο, σε μια ρομαντική τελετή στην Μύκονο.

Εκείνος την περίμενε φορώντας ένα λευκό κοστούμι και έχοντας στο πλευρό του όλους του τους φίλους. Η Αθηνά Οικονομάκου, από την άλλη, φόρεσε ένα όμορφο στενό νυφικό με διαφάνειες δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ύψος της είναι άλλο από αυτό που δείχνει! Δεν την παρατήρησε αρχικά ο Μιχόπουλος...

Αθηνά Οικονομάκου νυφικό λάθος

Το νυφικό είχε διαφάνειες από δαντέλα και ταίριαζε άψογα στην ηθοποιό, καθώς αναδείκνυε τις αναλογίες της. Ξεχωριστή λεπτομέρεια η κάπα-πέπλο.

Ωστόσο, ένα λάθος που σχολιάστηκε αρκετά, ήταν οι πολλές διαφάνειες, καθώς είναι σίγουρο ότι αν ο γάμος δεν γινόταν στη Μύκονο ένας συντηρητικός παπάς, ίσως να μην ξεκινούσε καν το μυστήριο.

Αθηνά Οικονομάκου γάμος λάθος