Παντελής Παντελίδης: Ξυπνούν μνήμες από το τροχαίο! Τι βρέθηκε στο σημείο που πέθανε;

Το εύρημα που «λυγίζει» και τους πιο ψύχραιμους!

Παντελής Παντελίδης: Ξυπνούν μνήμες από το τροχαίο! Τι βρέθηκε στο σημείο που πέθανε;

Τι βρέθηκε στο σημείο που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης; Ξυπνούν μνήμες από το τροχαίο και συγκλονίζουν!

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο τροχαίο έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2016, μόλις 1 μέρα πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του.

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν ακαριαίος και προήλθε από έναν συμπαγή πάσσαλο από χάλυβα που τον χτύπησε στο κεφάλι την ώρα της ανατροπής του τζιπ. Ο άτυχος νέος έφερε κι άλλα σοβαρά τραύματα, τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα. Το μεταλλικό στήριγμα των παλιών κιγκλιδωμάτων, πέρασε μέσα από την οροφή και το πλαϊνό τζάμι του τζιπ, προκαλώντας το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή.

Σε συνδυασμό και με τα πρώτα στοιχεία των πραγματογνωμόνων, προκύπτει ότι ο Παντελίδης ζούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας του οχήματος, μέχρι την πτώση, καθώς είχε υποστεί θλαστικά τραύματα, βαριές κακώσεις και κατάγματα, που δεν ευθύνονται όμως για τον θάνατό του.

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε σε αδιέξοδο πριν το τροχαίο! Το μοιραίο λάθος του κόστισε την ζωή;

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μοιραίο τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του. Το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία έπεσε το όχημα κατά την ανατροπή του, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα.

Ωστόσο, ένα αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο προκαλεί ανατριχίλα:

Το μπρελόκ με το όνομα του καλλιτέχνη που «πρωταγωνίστησε» σε βιντεοκλίπ τραγουδιού του βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του δυστυχήματος. Ιδού και η σχετικές εικόνες....

Παντελής Παντελίδης τροχαίο
Παντελής Παντελίδης τροχαίο θάνατος

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Ο Παντελής Παντελίδης συγκινεί ακόμα! Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά και λίγοι πρόσεξαν...

Στις 18 Φεβρουαρίου θα κλείσουν 4 χρόνια θλίψης από τον άδικο θάνατο του Παντελή και τιμώντας τη μνήμη του, ο street artist Fauesder, προχώρησε σε μία μοναδική δημιουργία στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti - προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης. Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Δείτε φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!