Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε αυτό το σημείο πονούσε από τον καρκίνο! Ο πόνος που αγνόησε και την «μόλυνε»!

Το σημάδι που κανείς δεν κατάλαβε! Ούτε και η Αλίκη...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε αυτό το σημείο πονούσε από τον καρκίνο! Ο πόνος που αγνόησε και την «μόλυνε»!
STORIES 14.11.2019 11:22

Σε αυτό το σημείο πονούσε από τον καρκίνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ο πόνος που αγνόησε και την «μόλυνε» χωρίς να το καταλάβει!

Ο Χρήστος Νέζος μίλησε στο περιοδικό People και τη Γωγώ Θωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέντευξη που είχε κάνει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν εκείνη μάθει πως πάσχει από καρκίνο.

Τι έκανες στον Πρωινό Καφέ;

Τον πρώτο μήνα δεν μου έδιναν να κάνω ρεπορτάζ γιατί η αρχισυντάκτρια έλεγε ότι η φωνή μου ήταν πολύ λεπτή. Το bullying της εποχής! Αν και ανέπτυξα αμέσως φιλική σχέση με την Κορομηλά, δεν της το είπα ποτέ. Όταν το έμαθε, θύμωσε κι έτσι ξεκίνησα να κάνω ρεπορτάζ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το όνειρο που της έδειξε ότι έχει καρκίνο! Άναψε κερί αλλά δεν σώθηκε...

Είχες κάνει μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Της είχα κάνει συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη όταν ανέβασε τη Μελωδία της Ευτυχίας, πριν μάθει ότι έχει καρκίνο. Πονούσε το στομάχι της τρομερά. Όταν βγήκαμε από το ασανσέρ για να πάμε στην προεδρική σουίτα όπου έμενε, μου ζήτησε να με κρατήσει γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Είχα κάνει τότε δύο συνδέσεις από Θεσσαλονίκη και θυμάμαι ότι η Αλίκη είχε ενοχληθεί γιατί είχα βγάλει πρώτη ζωντανά τη Βερόνικα Αργέντζη και μετά εκείνη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εικόνα σοκ μετά τον καρκίνο! Είχε «λιώσει» στο κρεβάτι...

Η εικόνα σοκ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μετά τον καρκίνο! Είχε «λιώσει» στο κρεβάτι και δεν θύμιζε τον εαυτό της....

“Είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη… μόλις είχε πεθάνει…” αναφέρει η οικογένεια.

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο. Η είδηση του θανάτου της κρατιέται για μερικά λεπτά μυστική μέχρι να οριστούν όλες οι διαδικασίες. Εκείνα τα λεπτά, ο Κλεισθένης -προσωπικός της φωτογράφος- ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φωτογραφία ντοκουμέντο ναρκωμένη στο χειρουργείο! Δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τον καρκίνο οι γιατροί...

Εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο δωμάτιο και ο προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος με άδεια της οικογένειας φωτογραφίζει την πρωταγωνίστρια.

Σήμερα είκοσι χρόνια μετά, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo: «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της, Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έτσι τη «χτύπησε» ο καρκίνος! Το περιβάλλον της ηθοποιού μιλά για πρώτη φορά!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η απαγόρευση στην ταινία «Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά»! Είχε γίνει χαμός...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share