Καφέ της Χαράς: Αυτή η ηθοποιός είχε παίξει την μάνα του "Φατσέα"! Στο πρόσωπο σήμερα είναι κούκλα!

Την βλέπουμε και στην τηλεόραση!

Καφέ της Χαράς: Αυτή η ηθοποιός είχε παίξει την μάνα του

Αυτή είναι η ηθοποιός που στο "Καφέ της Χαράς" είχε παίξει την μάνα του "Φατσέα" σε μια flashback σκηνή σε ένα επεισόδιο. Στο πρόσωπο σήμερα είναι κούκλα.

Ο "Φατσέας" ήταν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς και έχει αφήσει εποχή με τις απίστευτες ατάκες που πετούσε σε κάθε επεισόδιο.

Μάλιστα, σε ένα επεισόδιο είχαμε δει και τους γονείς του, με αφορμή ένα ημερολόγιο που είχε αφήσει κρυμμένο η μητέρα του και στο οποίο υπήρχαν στοιχεία που τον ήθελαν να είναι αδερφός με τον "Πόπωτα", αλλά και την "Σταυρούλα".

Καφέ της Χαράς: Σοκ! Ηθοποιός της σειράς είχε παίξει σε γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε ντοκουμέντο!

Την συγκεκριμένη ηθοποιό λοιπόν πολλοί δεν την θυμούνται! Την υποδήθηκε η Σοφία Παυλίδου, η οποία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιού και είναι κούκλα.

Καφέ της Χαράς Φατσέας

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την σειρά! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος υποδύεται στην πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που επιστρέφει τον «Φατσέα» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα!

Ο ίδιος προέβη σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, αφού δήλωσε πως φοβάται για την επιστροφή του ρόλου του!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Φοβάμαι την επιστροφή του Φατσέα γιατί όταν έχεις κάτι πολύ καλό, πάντα έχεις μια αγωνία αν το επόμενο θα είναι εξίσου καλό. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μην είμαι αν γίνει η επανάληψη. Και λόγω σχέσεων με τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους, αλλά και τι να του πω του Χάρη; Να μην υπάρχει ο Φατσέας καθόλου; Δύσκολα. Με βλέπω σε κάτι αναρτήσεις στο instagram και γελάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους...

Κι όμως, ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους και σίγουρα θα συμφωνήσετε!

Η Όλγα και Νικολίτσα βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη, στην πρεμιέρα του μπαμπά τους, στο θεατρικό έργο «Φον Δημητράκης». Η αρχή για να τις γνωρίσουμε έγινε πριν από περίπου 6 χρόνια και από τότε φυσικά οι δυο τους, έχουν μεγαλώσει πολύ...

«Καφέ της Χαράς»: Ο «Άρης» έχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα! Άλλαξε το πρόσωπό του;

Είναι οι δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ή αλλιώς Φατσέα από το Καφέ της Χαράς που απλά τις λατρεύει και είναι περήφανος.Το ίδιο φυσικά και η μητέρα τους Μπέσυ Μάλφα! Δείτε τις σήμερα:

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους...