Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει το μήνυμα που έγραψε πριν πεθάνει - «Είμαι σίγουρη ότι...»!

Τα λόγια της, συγκλονίζουν!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει το μήνυμα που έγραψε πριν πεθάνει - «Είμαι σίγουρη ότι...»!

Ανατριχιάζει το μήνυμα που έγραψε η Ζωή Λάσκαρη πριν πεθάνει. Το είχε γράψει για την μια από τις δυο της κόρες και τα λόγια της συγκινούν. «Είμαι σίγουρη ότι...».

Η επιτυχημένη ηθοποιός, έφυγε πριν περίπου τρία χρόνια από την ζωή, στο ύπνο της, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Είχε μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου. Μάλιστα, η Μάρθα ήταν εκείνη που την βρήκε νεκρή.

Η Μαρία Ελένη, μετά τον θάνατο της μητέρας της, όπως είναι γνωστό, είχε αναλάβει τη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και ανέβασε την παράσταση «Δουλειές με Φούντες».

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία που πέθανε! Οι αποδείξεις με ντοκουμέντα!

Μέσα από την επίσημη σελίδα της θεατρικής σκηνής δημοσίευσε ένα χειρόγραφο μήνυμα που το είχε γράψει για εκείνη η Ζωή Λάσκαρη, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Ζωή Λάσκαρη χειρόγραφο

Ζωή Λάσκαρη: «Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...» Ανατριχιάζει το σημείωμα πριν πεθάνει!

Ανατριχιάζει το σημείωμα στα social media της Ζωής Λάσκαρη, πριν πεθάνει. «Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...», ήταν μερικά από τα λόγια που είχε γράψει.

Η ηθοποιός λίγο πριν "φύγει" είχε απαντήσει σε όσους ασχολούνταν, τόσο με την ηλικία της, όσο και με τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει.

Μέσα από το Facebook με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο είχε κλείσει τα στόματα πολλών, την ημέρα που είχε γενέθλια και έκλεινε τα 70 της χρόνια.

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959.

Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008.

Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές. Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν -Ρίβερς εννοεί- ) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.