Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Έξαλλη η Ελισάβετ! Χαμός στο παλάτι!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham και αυτός είναι ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο! Δεν το γνώριζε κανείς...

Στις 30 Αυγούστου 1961 η Νταϊάνα βαφτίστηκε στην Εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ. Είχε τρία αδέρφια: τη Σάρα, την Τζέιν και τον Τσαρλς. Ο αδερφός της Τζον πέθανε λίγο μετά την γέννησή του, έναν χρόνο πριν την γέννηση της Νταϊάνα. Η επιθυμία για έναν κληρονόμο έφερε προστριβές στον γάμο της οικογένειας Σπένσερ και έτσι η Λαίδη Άλθορπ στάλθηκε στην κλινική της Χάρλεϋ Στρητ στο Λονδίνου προκειμένου να προσδιοριστεί η αιτία του «προβλήματος». Ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα Τσαρλς περιέγραψε την εμπειρία ως «ταπεινωτική»: «Ήταν μια φοβερή εποχή για τους γονείς μου και ίσως η κύρια αιτία του διαζυγίου τους, γιατί δεν νομίζω ότι το ξεπέρασαν ποτέ». Η Νταϊάνα μεγάλωσε στο Παρκ Χάους που βρίσκεται στο Σάντριγχαμ. Η οικογένεια Σπένσερ νοίκιαζε αυτό το σπίτι από τον ιδιοκτήτη του, την Βασίλισσα Ελισάβετ. Η βασιλική οικογένεια συχνά έκανε διακοπές στο γειτονικό σπίτι στο Σάντριγχαμ και η Νταϊάνα ως παιδί έπαιζε με τους πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ.

Σείεται το Buckingham! Ποιά Camilla; Ο Κάρολος έβγαινε και με την αδερφή της Diana!

Η Νταϊάνα ήταν επτά ετών όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο. Η μητέρα της ξεκίνησε αργότερα μια σχέση με τον Peter Shand Kydd, τον οποίο παντρεύτηκε το 1969. Η Νταϊάνα έζησε με την μητέρα της στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του χωρισμού των γονιών της το 1967 αλλά στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του ίδιου έτους, ο Λόρδος Άλθορπ αρνήθηκε να αφήσει τη Νταϊάνα να επιστρέψει στο Λονδίνο μαζί με την Λαίδη Άλθορπ. Λίγο αργότερα κέρδισε την επιμέλεια της Νταϊάνα με την υποστήριξη της πρώην πεθεράς του Ρουθ Ρος, βαρόνης του Φερμόϋ. Το 1972 ο Λόρδος Άλθορπ ξεκίνησε μια σχέση με την Raine, Κοντέσσα του Ντάρτμουντ και μοναχοκόρη του Αλεξάντερ ΜακΚορκοντάλε και της Μπάρμπαρα Κάρτλαντ. Παντρεύτηκαν στο Κάξτον Χολ του Λονδίνου το 1976. Η Νταϊάνα έγινε γνωστή ως Λαίδη Νταϊάνα μόλις ο πατέρας της κληρονόμησε τον τίτλο του Κόμη Σπένσερ το 1975 και μετακόμισε με όλη την οικογένεια από το Παρκ Χάους στο Νορθάμπτον.

Σκάνδαλο στο Buckingham: Η Grace Kelly είχε αποκαλύψει στην Diana το πιο φρικτό μυστικό!

Στο Buckingham ξέσπασε για μία ακόμη φορά σκάνδαλο! Η Grace Kelly είχε αποκαλύψει στη Diana το πιο φρικτό μυστικό...

Έχουν περάσει 22 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, ωστόσο διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και νέες ιστορίες γύρω από το πρόσωπο της αγαπημένης λαίδης.

Πρίγκιπας Κάρολος: "Πλήρωσε" ακριβά όσα έκανε στην Diana! Τον χτύπησε το κάρμα...

Παρόλο που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Diana έζησε μία φρικτή ζωή στο πλευρό του Καρόλου μέχρι να φύγει από τη ζωή στα 36 της, ύστερα από ένα τροχαίο που αμφισβητήθηκε από πολλούς, με τις θεωρίες συνωμοσίας να καλπάζουν και να ρίχνουν κατηγορίες τόσο στον Κάρολο όσο και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Diana είχε δεχθεί ωστόσο μία μικρή προειδοποίηση σχετικά με το τι επρόκειτο να συμβεί στο υπόλοιπο της ζωής της, από μία άλλη θλιμμένη πριγκίπισσα. Ο λόγος για τη Grace Kelly, η οποία γύριζε τον κόσμο παρέα με τους γιους της σε μία περίοδο που ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ρενιέ περνούσε κρίση. Σε ένα από τα ταξίδια της, επισκέφθηκε και το Λονδίνο όπου γνώρισε την 19χρονη τότε Diana η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα στο πλευρό του Καρόλου.

Η Diana ήταν συντετριμμένη σε εκείνη την εμφάνιση καθώς είχε επιλέξει να φορέσει λάθος φόρεμα. Η Grace Kelly παρατήρησε τη θλίψη της, την πλησίασε, της έπιασε το πρόσωπο και της είπε: «Απλώς μην ανησυχείς. Ούτως ή άλλως η κατάσταση θα χειροτερέψει». Η προφητεία της πριγκίπισσας του Μονακό φαίνεται πως όχι μόνο βγήκε αληθινή αλλά για την Diana η κατάληξη ήταν τραγική.