Πάολα: Η «άγνωστη» σχέση με επιχειρηματία και το ξαφνικό τέλος...

Δεν τον γνώριζαν πολλοί!

Πάολα: Η «άγνωστη» σχέση με επιχειρηματία και το ξαφνικό τέλος...

Στην δημοσιότητα ήρθε μια άγνωστη «άγνωστη» σχέση της Πάολα με Έλληνα επιχειρηματία, αλλά και το ξαφνικό τέλος του.

Η τραγουδίστρια πριν κατέβει στην Αθήνα και μετά το διαζύγιο της με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της, βρήκε τον έρωτα στα μάτια επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το Cao, η Πάολα ο έρωτας της με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε.

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Με τον αδερφό της δεν μοιάζει καθόλου στο πρόσωπο! Δείτε τον...

Το τέλος της σχέσης του ήρθε, όταν η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσει το όνειρο της στην Αθήνα.

Πάολα: Δυο τραγωδίες της στέρησαν το χαμόγελο! Οι θάνατοι που την έκαναν πιο δυνατή!

Δυο τραγωδία στέρησαν στην Πάολα το χαμόγελο της. Θάνατοι, ωστόσο, που την έκαναν πιο δυνατή, στις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίζει καθημερινά.

Η τραγουδίστρια σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχασε δυο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα που είχε στο πλευρό της και την στήριζαν.

Αρχικά, "έχασε" τον αγαπημένο της πατέρα. Μια απώλεια που την τσάκισε, μιας και είχαν πολύ καλές σχέσεις και του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Λίγες ημέρες αργότερα, «έσκασε» το τηλεφώνημα που την έκανε να «λυγίσει». Έμαθε πως ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε δυο πολύ αγαπημένα της άτομα, ωστόσο έμαθε να πατάει στα πόδια της και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Πάολα: Ντύθηκε "νύφη"! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Ντύθηκε... "νύφη" η Πάολα. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε φωτογραφία μέσα από την εκκλησία και υπάρχουν ντοκουμέντα από το μυστήριο.

Πριν από λίγα χρόνια η τραγουδίστρια είχε παντρέψει τον επί χρόνια μαέστρο της Γιώργο Νάτσιο και το φόρεμα της έμοιαζε με νυφικό.

Συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζαγλοπίτη αλλά και τη μονάκριβη κόρη τους Παολίνα, που έγινε παράνυμφος, ταξίδεψαν στη Λάρισα για το μυστήριο.

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Η Πάολα επέλεξε να φορέσει μια κουφετί τουαλέτα με διαφάνειες στο στέρνο και δαντέλα στο μπούστο και ήταν σαν νύφη.

Πάολα νύφη

Πάολα νυφικό

Τραγουδίστρια γάμος