Νίκος Μουτσινάς: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για σχέση!

Η ανάρτηση που είχε κάνει!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για σχέση!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Μουτσινάς «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε ανοιχτά με μια ανάρτηση του για την σχέση του.

Ο παρουσιαστής προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης και μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει.

Ωστόσο, μια ημέρα έκανε την... ανατροπή και σε μια ανάρτηση του στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές, μίλησε για σύντροφο.

Νίκος Μουτσινάς: Είδε την Σία Κοσιώνη με ανδρικά μαλλιά και "έμεινε"! Αυτή ήταν η αντίδραση του!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».

Νίκος Μουτσινάς: «Έσκασαν» τα ευχάριστα! Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του έγινε γνωστό!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Το νέο ξεκίνημα στην ζωή του παρουσιαστή έγινε γνωστό με ένα βίντεο μέσα από το Instagram.

Ο ίδιος δεν είναι επιτυχημένος στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και της υποκριτικής. Η θεατρική του παράσταση «Βερβερίτσα», την περασμένη σεζόν είδε μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Ματίνα Νικολάου.

Στο Instagram αναρτήθηκε το trailer και όπως θα δείτε και εσείς είναι απολαυστικό! Ωστόσο, φέτος δεν θα δούμε την Μαρία Σολωμού.

Νίκος Μουτσινάς: Εξομολογήθηκε δημόσια για την σχέση του! Μιλάει ανοιχτά για όλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε δημόσια για την σχέση του και μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για όλα!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ταλαντούχος ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και όταν αποφασίζει να το κάνει προκαλεί σάλο με ότι κι αν πει!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Έτσι λοιπόν μέσα από ένα Q&A που είχε κάνει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια ερώτηση που δέχτηκε αφορούσε για την σχέση του και συγκεκριμένα τον ρώτησαν αν έχει δεσμό.

Εκείνος απάντησε με ένα ιμότζι ότι ναι και φυσικά έχει!

Ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε αν κυριολεκτούσε ή αν όντως έχει!

Δείτε την σχετική δημοσίευση και τα συμπεράσματα δικά σας...

Μουτσινάς παρουσιαστής δεσμός

Νίκος Μουτσινάς σχέση