Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μοιάζει καθόλου με τον αδερφό της! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε... κάγκελο!

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μοιάζει καθόλου με τον αδερφό της! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε... κάγκελο!

Δεν μοιάζει καθόλου με τον αδερφό της η Ελεονώρα Μελέτη! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε... κάγκελο! Είναι άγνωστος για κάποιους...

Ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Παλιότερα δούλευε με τον πατέρα του, ενώ τα τελευ- ταία χρόνια έχει ανοίξει δικό του γραφείο.

«Ο Δημήτρης μένει στη Σαρωνίδα. Ουσια- στικά πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μέσα τρία σπίτια όπου κατοικούν εκείνος, η Ελεονώρα και οι γονείς τους» αποκαλύπτει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια. Είναι παντρεμέ- νος και έχει μια κορούλα που έχει βαφτίσει η αδελφή του.

Ελεονώρα Μελέτη: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά με τα λεφτά που κοστίζει η μικρή κόκκινη τσάντα της! Την κοιτούσαν όλοι...

Η μικρή Μαρία είναι 3 ετών και η Ελεονώρα είναι τρελαμένη μαζί της. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον αδελφό της πέρασε από διάφορα στάδια. Όταν ήταν πιτσιρίκια, μάλωναν συνεχώς – κάτι που έχει δηλώσει και η ίδια. «Εκείνη ήταν ο τσαμπουκάς της υπόθεσης, αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγαινε πίσω. Ειδικά τα καλοκαίρια, που συνήθι- ζαν να πηγαίνουν οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά, έπεφτε πολύ ξύλο. Τώρα όμως που μεγάλωσαν, τον λατρεύει. Βγαίνουν συχνά μαζί και έχουν κοινές παρέες» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο People.

Αδερφός Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Μαμά και κόρη για ψώνια! Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη με την μικρή της που είναι ξεκάθαρα fashion icon...

Διακοπές τέλος για την παρουσιάστρια, ωστόσο μέχρι να μπει ξανά στο στούντιο απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που έχει. Καιρού επιτρέποντος κάνει wind surf στην αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο, ενώ σπάνια αποχωρίζεται την ενός έτους κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη, με το YOU να τις συναντάει μαζί στο Golden Hall την ώρα που η Ελεονώρα έκανε τις αγορές της.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές διακοπές και με εμφανώς γεμάτες τις μπαταρίες της, η παρουσιάστρια του Alpha φουλάρει για πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε πως θα εμφανιστεί με την ίδια συνταγή, δηλαδή δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες ιστορίες και στην επικαιρότητα.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

Φέτος καλείται να υπερασπιστεί το στέμμα της στη late night ζώνη, όπου πέρσι τερμάτισε πρώτη, κρατώντας πίσω από τις κάμερες την ίδια ομάδα με τη σημαντικότερη διαφορά να είναι στον τίτλο, αφού αντί για «Μετά τα μεσάνυχτα» η εκπομπή θα λέγεται απλά «Μεσάνυχτα» - καθώς θα ξεκινάει νωρίτερα. Παράλληλα συνεχίζει δυναμικά και στο ραδιόφωνο αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή στον σταθμό «Δρόμος 89,8» μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, youtuber και κωμικό, τον οποίο είδαμε πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στο netwix.

Ελεονώρα Μελέτη: Μαμά και κόρη για ψώνια! Η μικρή είναι fashion icon...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ