Ζωή Λάσκαρη: Πριν τον θάνατο της, είχε μιλήσει για ναρκωτικά! Η αποκάλυψη που επηρέασε την ζωή της...

Είχε μιλήσει ανοιχτά με λεπτομέρειες!

Ζωή Λάσκαρη: Πριν τον θάνατο της, είχε μιλήσει για ναρκωτικά! Η αποκάλυψη που επηρέασε την ζωή της...

Πριν τον θάνατο της, η Ζωή Λάσκαρη, είχε μιλήσει για ναρκωτικά. Η αποκάλυψη τότε επηρέασε την ζωή της με τις λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2002, η είδηση πως η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου είχε «μπλέξει» με τα ναρκωτικά ήταν πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της, στις 12 Νοεμβρίου του ΄92, με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις και για αρκετό καιρό τα μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Η Μάρθα Κουτουμάνου τότε δεν γνώριζε τις αποκαλύψεις που θα έκανε η μητέρα της με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ που όλα τα φώτα ξαφνικά έπεσαν πάνω της για ένα τόσο λεπτό θέμα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένας επώνυμος μιλούσε ανοικτά για τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του.

Η Μάρθα, παρά τη δυσαρέσκεια για τη συνέντευξη της μητέρας της, είχε δηλώσει: «Την ξέρω τη μάνα μου. Δε θα έκανε τίποτε σε βάρος μου, για προσωπικό της όφελος».

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο άνδρας που άλλαξε την ζωή της! Η άγνωστη σχέση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Αυτός είναι ο άνδρας που άλλαξε την ζωή της Ζωής Λάσκαρη για πάντα! Η άγνωστη σχέση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Η θρυλική ηθοποιός «έφυγε» από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη περιουσία να θυμόμαστε!

Η Ζωή Λάσκαρη δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, αφού όταν ήταν 8 μηνών τον εκτέλεσαν στον Εμφύλιο πόλεμο και ύστερα από κάποια χρόνια και συγκεκριμένα όταν ήταν 7 ετών από την ζωή έφυγε και η μητέρα της.

Λίγα χρόνια αργότερα όμως στην ζωή της μπαίνει ο Φίνος Φιλμ και την εντάσσει στην οικογένεια της μεγάλης εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Ζωή Λάσκαρη: «Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...» Ανατριχιάζει το σημείωμα πριν πεθάνει!

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως η σχέση τους δεν ήταν απλώς επαγγελματική, ούτε και φιλική ήταν όμως... Υπήρχε μία σχέση λατρείας μεταξύ τους, καθώς και ο ίδιος, αλλά και ο η σύζυγός του Τζέλλα Βανάκου αγαπούσα πάρα πολύ την Ζωή και την είχαν σαν κόρη τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φιλοποίμην Φίνος είχε προτείνει στην Ζωή Λάσκαρη να την βάλει κάτω από την φτερούγα του και δεν εννοούμε κινηματογραφικά αφού -όπως είπαμε και παραπάνω- ήταν ήδη μέλος εκείνης της οικογένεια, εννοούμε λοιπόν πως ήθελε να την υιοθετήσει...

Η Ζωή Λάσκαρη ωστόσο δεν δέχτ