Έλενα Παπαρίζου: Έριξε "άκυρο" στην Eurovision! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς!

Τι συνέβη;

Έλενα Παπαρίζου: Έριξε

"Άκυρο" στην Eurovision έριξε η Έλενα Παπαρίζου. Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς και έγινε γνωστό μέσα από την «Φωλιά των κουκου».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη με την εμφάνιση της το 2004 με το τραγούδι «My number one» δέχτηκε μια πρόταση την οποία αρνήθηκε.

Η Ολλανδία πριν την Eurovision θα πραγματοποιήσει ένα Gala που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι την Πρωτοχρονιά.

Eurovision 2020: Ποια Φουρέιρα; Αυτός θα εκπροσωπήσει την Ισπανία! Είναι κούκλος και 28 ετών! Δείτε τον...

Καλεσμένοι σε αυτό το σόου είναι όλοι οι νικητές της Eurovision, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου "έριξε" άκυρο, καθώς εκείνη τη μέρα έχει live για το Voice.

Έλενα Παπαρίζου: Κοπέλα πήγε με την ομάδα της και η μαμά της έγινε έξαλλη - «Θα την σκοτώσω»!

Κοπέλα στο The Voice πήγε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η μαμά της έγινε έξαλλη με την επιλογή της. «Θα την σκοτώσω», είπε.

Η διαγωνιζόμενη μάγεψε εκτός την ίδια τον Σάκη Ρουβά, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Πάνο Μουζουράκη, με τις φωνητικές της ικανότητες.

Ο λόγος για την 17χρονη Κωνσταντίνα Ευαγγελοπούλου, που τραγούδησε το «All I Ask». Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί της.

The Voice: Παπαρίζου και Ζουγανέλη ανέβηκαν στην σκηνή και έκαναν ασκήσεις για... γλουτούς!

Με τον τρόπο αυτό την έπεισε να πάει στην ομάδα της, ωστόσο δεν της άρεσε αυτό της μαμά της και είπε «Θα την σκοτώσω, της είπα να πάει με τον Σάκη».

Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε! Αυτός είναι ο ξανθός... άγγελος που θα τραγουδήσει για την Βουλγαρία! Είναι μόνο 22 χρονών!

Ανακοινώθηκε! Αυτός είναι ο ξανθός... άγγελος που θα τραγουδήσει για την Βουλγαρία στην Eurovision 2020! Είναι μόνο 22 χρονών!

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας ΒΝΤ, ανακοίνωσε πως η 22χρονη Victoria Georgieva θα εκπροσωπήσει την χώρα στο comeback της στο διαγωνισμό!

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Θυμίζουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει στα τέλη του προηγούμενου μήνα ο γενικός διευθυντής της BNT, Emil Kuslokov, η επιστροφή της Βουλγαρίας στην Eurovision έγινε χάρις σε μία βρετανική εταιρεία παραγωγής, που ανέλαβε ως μέγας χορηγός όλα τα έξοδα της συμμετοχής. Η εταιρεία αυτή όπως αποκαλύφθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου της ΒΝΤ είναι η Ostereo.

Εκτός όμως από την ανακοίνωση του χορηγού, η ΒΝΤ αποκάλυψε και τον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020 τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Αυτή είναι η Victoria Georgieva, 22 χρονών που έγινε γνωστή στο βουλγαρικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τέταρτη έκδοση του X Factor, το 2015.