Ελένη Μενεγάκη: Ο θάνατος που την «τσάκισε»! «Ραγίζει» καρδιές η εξομολόγηση της!

Προκαλούν συγκίνηση τα λόγια της!

Ελένη Μενεγάκη: Ο θάνατος που την «τσάκισε»! «Ραγίζει» καρδιές η εξομολόγηση της!

Ο θάνατος που «τσάκισε» την Ελένη Μενεγάκη και η εξομολόγηση της που «ραγίζει» καρδιές!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTV μοιράστηκε άκρως προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για τα εγκαταλελειμμένα μωρά που αφήνουν οι μητέρες τους στα ιδρύματα.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ότι έχασε την πατέρα της όταν ήταν μόλις δυόμισι ετών και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλωνε μόνο με την μητέρα της. «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά. Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα».

Ελένη: Το δώρο που γέμισε χαρά την ίδια και την μικρή Μαρίνα! Από ποιον το έλαβε;

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για το χαμό του πατέρα της με αφορμή την κουβέντα που είχε με τον Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά που εγκαταλείπουν οι μανάδες τους στα ιδρύματα.

«Μια κακή μάνα είναι ότι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί, γιατί η μάνα είναι γεννημένη να είναι μάνα, που σημαίνει μια τεράστια αγκαλιά μόνο με αγάπη. Το να μην υπάρχει η μητέρα, εάν γεννηθείς και έτσι μεγαλώσεις, με την ιδέα ότι σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει η μητέρα το συνηθίζεις», είπε η παρουσιάστρια.

«Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν μεγαλώνεις στερημένος τον ένα σου γονιό, το αποδέχεσαι και προχωράς έτσι γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά το να μεγαλώνεις με μια σκληρή, κακιά μάνα, τέρας θεωρώ ότι αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα παιδί», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε λίστα αναμονής για να αποκτήσει αυτή την τσάντα! Εσείς θα την φορούσατε;

Στο παρελθόν η Ελένη Μενεηγάκη μπήκε σε λίστα αναμονής για να αποκτήσει αυτή την τσάντα! Εσείς θα την φορούσατε άραγε;

Η παρουσιάστρια του ALPHA φημίζεται για το στιλ και την κομψότητά της αν και στην τελευταία της εμφάνιση έκανε ένα μεγάλο λάθος που σχολιάστηκε αρκετά!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr προσφάτως την απαθανάτισε να αλλάζει ρούχα μέσα σε δοκιμαστήριο - σας αποκαλύψαμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες σε προηγούμενο ρεπορτάζ - κι όταν βγήκε από το μαγαζί μας "τράβηξε" το βλέμμα η τσάντα που φορούσε στα χέρια της!

Αυτή η συγκεκριμένη τσάντα, λοιπόν, ανήκει στην εταιρεία Birkin και η τιμή βγαίνει κατόπιν παραγγελίας!

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε λίστα αναμονής για να αποκτήσει αυτή την τσάντα! Εσείς θα την φορούσατε;

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως την αγόρασε 10.000 ευρώ και μάλιστα την λατρεύει τόσο πολύ που είχε ξανά κάνει εμφάνιση με αυτήν στο παρελθόν... Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω για να την δείτε...