Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν γνώριζε κανείς για την "σχέση" του με την Άννα Βίσση! Το παρελθόν που έρχεται στο φως!

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζατε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν γνώριζε κανείς για την

Δεν γνώριζε κανείς για την "σχέση" που είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Άννα Βίσση. Το παρελθόν του που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της μουσικής βιομηχανίας, με τα τραγούδια του στο Youtube να μετράνε εκατομμύρια views. Ωστόσο, όπως όλοι από κάπου έχει ξεκινήσει...

Στην τηλεόραση έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story. Μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι, άρχισε να εμφανίζεται στο Fix στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν πολλές συναυλίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2005 ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έκανε τα πρώτα του βήματα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Εμφανιζόταν στο Βοτανικό στο πλευρό της Άννας Βίσση με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τις επόμενες χρονιές ακολούθησαν μεγάλες συνεργασίες και σιγά σιγά έγινε από τα πιο γνωστά ονόματα.

Σήμερα, έχοντας γίνει ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής της γενιάς του και στην προσωπική του ζωή διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με καστανή καλλονή.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

«Βόμβα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ένας λόγος που ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια σχέση του.

Ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά το 2015.

Η Αναστασία Δρακά έπαιζε στην σειρά «Μπρούσκο» και υποδυόταν την Άννα, αλλά την είχαμε δει και ως χορογράφο στο Dancing with the Stars.

Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση Μπρούσκο Αναστασία Δρακά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αδιανόητο! Είχε σχέση με καλλονή ξανθιά παρουσιάστρια του Star!

Αδιανόητο! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με καλλονή ξανθιά παρουσιάστρια του Star!

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν επιθυμεί να προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και πάντα προσπαθεί να κρατάει τις σχέσεις του για τον ίδιο.

Εμείς όμως ψάξαμε και μάθαμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε σχέση με παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου, το 2015, η οποία φέτος παρουσιάζει μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονιδη τον Τροχό της Τύχης!

Οι δυο τους έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πριν την Ηλιάνα είχε σχέση που δεν θυμάται κανείς! Ήταν μαζί 7 χρόνια!

Δείτε σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδιστής σχέση