Σάλος στο Buckingham! Έσταξε φαρμάκι η Diana - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ!

Δεν το περίμενε κανείς αυτό από τη λαίδη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάλος στο Buckingham! Έσταξε φαρμάκι η Diana - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ!

Κανονικός σάλος έχει γίνει με όσα μαθεύτηκαν για την Diana στο Buckingham! Η αγαπημένη λαίδη έσταξε σκέτο φαρμάκι και η Ελισάβετ δε θα μπορούσε παρά να είναι σοκαρισμένη!

Η Diana ήταν η πολυαγαπημένη πριγκίπισσα του αγγλικού λαού και όλοι την δόξαζαν από την πρώτη στιγμή της στέψης της μέχρι και το θάνατό της, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τη μνημονεύουν μέχρι και σήμερα.

Η γλυκιά και αγαπημένη Diana ωστόσο είχε τον τρόπο της με αυτούς που δε συμπαθούσε! Η θέση της φυσικά δεν της επέτρεπε να χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις. Σίγουρα δε θα ήθελε να παραβεί για μία ακόμη φορά το πρωτόκολλο και να κάνει έξαλλη την Ελισάβετ.

Έτσι κάθε φορά που η Diana ήθελε να μιλήσει για κάποιον που δε συμπαθούσε, χρησιμοποιούσε τη φράση «Velvet headbands» που σημαίνει «Βελούδινες στέκες για τα μαλλιά». Σικάτη και η έκφρασή της όπως και η ίδια.

Πάντως δεν αποκλείεται να αποκαλούσε έτσι και την βασίλισσα Ελισάβετ!

Τα είχε κανονίσει όλα η Ελισάβετ! Η Diana δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία αλλά...

H βασίλισσα Ελισάβετ τα είχε κανονίσει όλα λίγο πριν το ατύχημα! Δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία η Diana αλλά...

Ο θάνατος της αγαπημένης λαίδης ήρθε για να σοκάρει όλη τη χώρα και όχι μόνο. Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες γαλαζοαίματες της χώρας και γι' αυτό το λόγο στην κηδεία παρευρέθηκε λίγο πολύ ο κάθε Βρετανός.

Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το πώς συνέβη το ατύχημα της Diana με τις κατηγορίες να πέφτουν πάνω στην βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στον πρώην σύζυγο της πριγκίπισσας, Κάρολο. Τίποτα ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι το σημείο όπου έγινε το ατύχημα της Diana. Η πριγκίπισσα, που εκείνη την εποχή βέβαια είχε ήδη χάσει τον τίτλο της, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφο και σωματοφύλακά της στη Γαλλία.

Το ατύχημα έγινε στο Παρίσι, και η Diana άφησε την τελευταία της πνοή σε πασίγνωστο νοσοκομείο της πόλης. Στη συνέχεια η σορός της μεταφέρθηκε στην Αγγλία και θάφτηκε σε ένα νησί κοντά στο πατρικό της, μακριά από το Buckingham.