Ζωή Λάσκαρη: Ο πρώτος της άντρας είχε γιο κι αυτό είναι το πρόσωπό του! Αποκαλύφθηκε ο αδερφός της Μάρθας Κουτουμάνου!

Το σκάνδαλο με την επιχείρηση στη Μύκονο...

Ζωή Λάσκαρη: Ο πρώτος της άντρας είχε γιο κι αυτό είναι το πρόσωπό του! Αποκαλύφθηκε ο αδερφός της Μάρθας Κουτουμάνου!

Ο πρώτος της άντρας Ζωής Λάσκαρη, Πέτρος Κουτουμάνος, είχε γιο κι αυτό είναι το πρόσωπό του! Αποκαλύφθηκε ο αδερφός της Μάρθας Κουτουμάνου!

Το 2018, μάλιστα, είχε προκύψει ένα... σκάνδαλο με την επιχείρησή του στη Μύκονο και είχαν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του!

Αδερφός Μάρθας Κουτουμάνου

Μετά το κεντρικό εστιατόριο του Nammos στην Ψαρού, όπου οι εφοριακοί εντόπισαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ, ήταν η σειρά του δημοφιλούς beach bar Alemagou, με τον τζίρο των 4.000.000 ευρώ τη σεζόν, να βάλει λουκέτο για τις επόμενες 48 ώρες.

Σύμφωνα με την Espresso, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στα ταμεία του beach bar-εστιατορίου, που βρίσκεται στη γνωστή παραλία της Φτελιάς, το κλιμάκιο των εφοριακών διαπίστωσε λανθασμένη καταχώριση του τρόπου πληρωμής (μετρητά ή πιστωτική κάρτα) που αφορά λογαριασμό ύψους 6.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η επιχείρηση ζήτησε από τους εφοριακούς να ελεγχθεί η «ασυμφωνία» μεταξύ αποδείξεων και μετρητών και πιστωτικών καρτών για να αποδειχθεί ότι, κατά τα λεγόμενά τους, δεν υπάρχει παράβαση. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς εστιατορίου και beach bar Ανδρέας Κουτουμάνος (γιος του Πέτρου Κουτουμάνου, πρώτου συζύγου της Ζωής Λάσκαρη) έκανε έκκληση στην ΑΑΔΕ να μην προχωρήσει στο κλείσιμο της επιχείρησής του, με την υπόσχεση ότι από δω και πέρα θα είναι τυπικοί με τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Όμως ο προϊστάμενος του κλιμακίου (το ίδιο που είχε κλείσει το Nammos το περασμένο Σάββατο) φέρεται ότι αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Λγη ώρα αργότερα αστυνομικοί πήγαν στο κατάστημα και κατάσχεσαν το ταμείο, για να διαπιστωθεί έπειτα από έλεγχο αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς beach bar.

Πηγή: Athensvoice.gr

Και λίγο πριν το τέλος... Τα μάθατε; Εκτός από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη η Ζωή Λάσκαρη άφησε και κάτι ακόμα στις κόρες της!

Ζωή Λάσκαρη: Από αυτό τον άνθρωπο πήρε το επίθετο της! Δεν είναι ο πατέρας της...

Η Ζωή Λάσκαρη δεν πήρε το επίθετο της από τον πατέρα της, αλλά από αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος την βοήθησε να δημιουργήσει την λαμπρή καριέρα της.

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Ιουνίου του 1959 όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Απογευματινή» και στέφθηκε σταρ Ελλάς. Στην συνέχεια στις 26 Ιουλίου, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Δεν ήξερε ωστόσο, ότι η καριέρα της θα εκτοξευόταν στα ύψη όταν το 1961 ο Φιλοποίμην Φίνος θα την επέλεγε για πρωταγωνίστρια την ταινία «Κατήφορος». Μάλιστα υπέγραψε μαζί της αποκλειστικό συμβόλαιο.

Βέβαια, ο Φίνος της άλλαξε όνομα «βαφτίζοντας» την σε Λάσκαρη - καθώς το πραγματικό της επίθετο την εποχή των καλλιστείων ήταν Κουρούκλη - μιας και είχε το ίδιο με την ξαδέρφη της Ζωή η οποία ήταν τραγουδίστρια.

Έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο, η Ζωή Λάσκαρη «έσβησε« ξαφνικά το 2017 στον ύπνο της και οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές.