Κωνσταντίνου και Ελένης: Στο τσακ να μην γυριστεί ποτέ! Ποια ηθοποιός έσωσε την σειρά με αδιανόητο τρόπο;

Στο φως η αποκάλυψη!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Στο τσακ να μην γυριστεί ποτέ! Ποια ηθοποιός έσωσε την σειρά με αδιανόητο τρόπο;

Στο τσακ να μην γυριστεί ποτέ η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και διαβάστε ποια ηθοποιός την έσωσε και μάλιστα με αδιανόητο τρόπο! Στο φως η αποκάλυψη αρκετά χρόνια μετά...

«Την προηγούμενη χρονιά από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχα κάνει στο Mega τον Κακό Βεζύρη και δεν είχε επιτυχία. Όταν σκέφτηκα το Κωνσταντίνου και Ελένης πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Μίνωα Κυριακού και του είπα πως θέλω να το γυρίσω στον ΑΝΤ1.

Αυτή η ιδέα της συνύπαρξης δυο διαφορετικών κόσμων πίστευα – και σωστά, όπως αποδείχτηκε στο χρόνο – ότι μου ταίριαζε πολύ. Αυτ΄του αποστειρωμένου και αγαπητού επιστήμονα που έρχεται σε σύγκρουση με μια χυμώδη λαϊκή κοπέλα», είχε πει ο Χάρης Ρώμας στο αφιέρωμα του DownTown για τη θρυλική σειρά.

«Του είπα την ιδέα, που είχα σε συνεργασία πάντα με την Άννα Χατζησοφιά και εκεί άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για τη συμπρωταγωνίστρια. Μου είπε ο Μίνως «πάμε, αλλά πρέπει να υπάρχει μια δυνατή συμπρωταγωνίστρια». Προτείναμε με την Άννα Χατζησοφιά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και την Ελένη Ράντου, που ήταν στα ύψη τότε. Μου είπε: «Συμφωνώ και για τις δύο. Ξεκίνα με την πρώτη, πάμε στη δεύτερη και βλέπουμε αν υπάρχει τρίτη». Για τρίτο όνομα μπήκε στο τραπέζι το όνομα της Ναταλίας Δραγούμη. Ο Μίνως ήταν σαφής: αν καμία από αυτές τις τρεις δεν δεχόταν, το σίριαλ δεν θα γυριζόταν ποτέ.

Τι έγινε με τη Δήμητρα; Τα γνωστά. Εκείνη την περίοδο ήταν σε μια αναζήτηση. Μου έλεγε τη μία «άσ’ το για αργότερα, θέλω να γράψω κάτι δικό μου και δεν μου βγαίνει». Την άλλη είχε απορροφηθεί σε μια σχέση… Γενικά, συνεχώς έπαιρνε παράταση η συνεργασία μας. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω στην Ελένη, γιατί με τη Δήμητρα χάναμε χρόνο και εμείς δεν θα προλαβαίναμε τη σεζόν.

Και η Ελένη επίσης δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Αυτή, όπως και η Δήμητρα, είναι δύο εμβληματικές ηθοποιοί της ελληνικής κωμωδίας και αυθύπαρκτες περιπτώσεις. Δηλαδή είναι και δημιουργοί. Η Ελένη ψάχνει ενδελεχώς και την τελευταία λεπτομέρεια και μέχρι τότε δεν γνωριζόμασταν. Οπότε είχε πολλές επιφυλάξεις και κάναμε πολλά ραντεβού μέχρι να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να το κάνει. Να σου πω την αλήθεια, την ευγνωμονώ που το κατάλαβε ότι κάτι δυνατό θα μπορούσε να γίνει μεταξύ μας», λέει ο σεναριογράφος και ηθοποιός και αποκαλύπτει πώς η Ράντου έσωσε με αδιανόητο τρόπο την σειρά! Να θυμίσουμε ότι μέχρι και σήμερα, κάνει σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης!

Τράκαρε με την μηχανή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Οι τραγικές στιγμές...

O πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» τράκαρε με την μηχανή του! Οι τραγικές στιγμές που κανείς δεν γνώριζε!

Ο γνωστός Βασίλης Κούκουρας λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλα όσα είχε δηλώσει:

«Δεν παίρνουμε ούτε €1 από τις επαναλήψεις για το κάθε επεισόδιο»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν παίρνει ούτε €1 από τις επαναλήψεις του εκάστοτε επεισοδίου. Ο ίδιος είπε για το συγκεκριμένο σίριαλ: «Ακόμα δουλεύω για να ‘πετάξω’ τον Μάνθο Φουστάνο και θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο». Ο Βασίλης Κούκουρας δεν δίστασε πως θα ήθελε να δώσει μια συνέντευξη χωρίς να ερωτηθεί για τον συγκεκριμένο ρόλο μιας και έχει κάνει «απίστευτα πράγματα στο θέατρο». Έτσι, όπως τόνισε, παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι TV Quiz για βιοποριστικούς λόγους.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο Βασίλης Κούκουρας, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, το 2013, το οποίο παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, λέγοντας: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».