Σία Κοσιώνη: Στη "φόρα" η πραγματική της ηλικία! Θα πάθετε πλάκα με το νούμερο!

ΠΟΣΟΟΟΟΟ;

Σία Κοσιώνη: Στη

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της.

Την ίδια στιγμή είναι και η πιο τρυφερή μαμά, αφού δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο για να περνάει με τον μονάκριβο γιο της!

Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος λοιπόν, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 και είναι 39 ετών!

Σία Κοσιώνη: Έκανε το μαλλί της ανδρικό και αν δεν την βλέπαμε στο δελτίο δεν θα την αναγνωρίζαμε!

Η Σία Κοσιώνη έκανε το μαλλί της ανδρικό και αν δεν την βλέπαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ δεν θα την αναγνωρίζαμε.

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε την παρουσιάστρια έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές, ειδικά τέτοιου είδους.

Σία Κοσιώνη: Απίστευτη φωτογραφία! Παρομοιάζει τον εαυτό της με... cartoon!

Σήμερα, εμφανίστηκες στο δελτίο με κοντό ανδρικό μαλλί. Ωστόσο, λογικά δεν είναι για μια μόνιμη αλλαγή, αλλά για μια αλλαγή μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα.

Βέβαια, μπορεί να είναι λίγο... αυστηρό, αλλά της ταιριάζει πάρα πολύ!

Σία Σοσιώνη ανδρικό look

Σία Σοσιώνη μαλλιά

Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Με το μικρό τους «θαύμα» στον ζωολογικό κήπο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη με την Σία Κοσιώνη και το μικρό τους... "θαύμα"! Πήγαν στον ζωολογικό κήπο!

Ο Δήμος Μπακογιάννης, ο οποίος πριν από λίγους μήνες συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια, είναι η μεγάλη αδυναμία του ζευγαριού, ο «γιόκας» τους όπως τον αποκαλούν γλυκά. Οι μέρες που για τη Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι εκείνες που έχουν τη δυνατότητα να του αφιερώσουν τον χρόνο τους και να βρεθούν μαζί του.

Ο υπερδραστήριος γιος τους είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό παιδί και εκείνοι πάντα θέλουν να εφευρίσκουν τρόπους για να τον κάνουν χαρούμενο. Στο πρόγραμμα, βέβαια, είναι και οι εκπλήξεις, όπως εκείνη που του οργάνωσαν πριν από λίγες μέρες με βόλτα στον Λυκαβηττό αλλά και στον ζωολογικό κήπο, ως ένα ακόμη δώρο γενεθλίων για εκείνον.

Σία Κοσιώνη: Στα ολόλευκα σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη έξοδος

Φυσικά, η Σία δεν παρέλειψε να τον πάει πριν από λίγες μέρες και στην παρέλαση, όπου ο Δήμος εξεπλάγη με όσα έβλεπε και συνεχώς αναφωνούσε χαρούμενος «ουάου», όπως έγραψε και η μαμά του στη φωτογραφία που τον κρατά αγκαλιά και την οποία δημοσίευσε στα social media. Αλλά εκτός από την αδυναμία που του έχουν οι γονείς του, ο μικρός Δήμος είναι και ο αγαπημένος των υπολοίπων αδερφών του, των τριών παιδιών του Κώστα Μπακογιάννη.

Οικογενειακά βάρη

Μπορεί αυτό το διάστημα να είναι πολύ κρίσιμο για εκείνον, αφού έχει να αναδιοργανώσει τον Δήμο Αθηναίων, με τις προκλήσεις και τα προβλήματα να είναι μεγάλα, αλλά ο Κώστας Μπακογιάννης τα καταφέρνει περίφημα και στις υποχρεώσεις του ως μπαμπάς. Καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας του, ήταν εκείνος που κουβαλούσε τον σάκο με τα πράγματα του γιου του και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα παιχνίδια μαζί του.