Ο "Θεοχάρης" από το Μπρούσκο έχει συγκλονίσει με το πρόβλημα υγείας του! Πάσχει από...

Είχε «σπάσει» την σιωπή του!

Ο

Από το Μπρούσκο ο "Θεοχάρης" έχει μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που έχει αντιμετωπίσει και έχει συγκλονίσει. Πάσχει από γυροειδής αλωπεκία.

Ο ηθοποιός είχε «σπάσει» την σιωπή του και είχε μιλήσει ανοιχτά για το αυτοάνοσο νόσημα που τον «χτύπησε» δυο φορές.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος στην σειρά υποδυόταν τον αδερφό του Νεκτάριου Ματθαίου και διατηρούσε κρυφή σχέση με την σύζυγο του, που σας πριν από λίγες ημέρες τι κάνει σήμερα.

Ο ηθοποιός πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του και είχε μιλήσει για την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!»., είχε αποκαλύψει.

Μπρούσκο Θεοχάρης

"Μπρούσκο": Αυτός ο ηθοποιός της σειράς έχει μείνει μισός! Έχασε πολλά κιλά και πάθαμε πλάκα!

Αυτός ο ηθοποιός από το "Μπρούσκο" έχει μείνει μισός. Έχασε πολλά κιλά από τότε που τον βλέπαμε στην σειρά και πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση του.

Μπορεί λίγοι να τον θυμάστε στον συγκεκριμένο ρόλο, όμως είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της εποχής του και έχει παίξει σε αγαπημένες σειρές.

Στην σειρά έκανε τον πατέρα του Μύρου ο οποίος ήρθε ξαφνικά και αναστάτωσε τη ζωή του παιδιού του, όσο και των πρωταγωνιστών και κυρίως της Κωνσταντίνας.

"Μπρούσκο": Ο δολοφόνος της σειράς τους "τρέλανε" όλους με τη φωνή του! Ακούστε τον να τραγουδά και θα πάθετε πλάκα!

Δυστυχώς όμως προς μεγάλη απογοήτευση όλων στο μέλλον είδαν ότι ο Χαρίδημος έπαιξε σωστά το ρόλο του, μιας και ήταν "φυτευτός" από τον Διαμαντή για να καταφέρει και να φέρει εις πέρας τα σχέδια του.

Σήμερα, ο Νίκος Κωστής απαθανατίστηκε σε δημόσια έξοδο και όπως είδαμε έχει χάσει πολλά κιλά.

Μπρούσκο ηθοποιός κιλά