Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης εδωσε... φιλί στην σύζυγο του Τανιμανίδη! Πως λέτε να αντέδρασε όταν είδε την φωτογραφία;

Δείτε την φωτογραφία!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης εδωσε... φιλί στην σύζυγο του Τανιμανίδη! Πως λέτε να αντέδρασε όταν είδε την φωτογραφία;

Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε φιλί στην σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη. Όταν είδε την φωτογραφία τους η Αντελίνα, πως λέτε να αντέδρασε;

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz που μέσα από το Globetrotters κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έδωσε φιλί στο μάγουλο στην Χριστίνα Μπόμπα. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση τους μετά το σχόλιο που είχε κάνει πως δεν γνωρίζει ποια είναι.

«ΛΥΣΑΞΤΕΕΕΕ! Η Μπόμπα μου και εγώ. Ήρθε το κορίτσι μου να με ακούσει. Σόρρι Σάκη Τανιμανίδη, Σόρρι Αντελίνα Βαρθακούρη», έγραψε στην λεζάντα του.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης

Αντελίνα Βαρθακούρη: Βγήκε από τα ρούχα της με τον Χάρη! «Απορώ πώς σου την πέφτουν στο διαδίκτυο»!

Για μία ακόμη φορά, η Αντελίνα Βαρθακούρη βγήκε από τα ρούχα της με τον σύζυγο της Χάρη στην εκπομπή «Globetrotters»! «Απορώ πώς σου την πέφτουν στο διαδίκτυο»!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει νέες περιπέτειες στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, αυτή τη φορά στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη.

Ακόμη ένα επεισόδιο με πολλές συγκινήσεις για την πιο viral παίκτρια, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο προηγούμενο ταξίδι!

Οι δυο τους αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι παραδοσιακό ωστόσο φαίνεται πως ο Χάρης Βαρθακούρης απογοητεύτηκε ιδιαίτερα από το φαγητό προκαλώντας την αντίδραση της Αντελίνας.

«Μια φορά να πάμε κάπου να σου αρέσει κάτι παραδοσιακό και να πεις κάτι ότι το εκτιμάς, μονίμως κοροϊδεύεις. Είσαι βόιδι. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που στην πέφτουν στο διαδίκτυο πραγματικά απορώ. Σε κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι» ήταν τα λόγια της!

Globetrotters: Ο Χάρης και η Αντελίνα στο «τέλος του κόσμου»! Οι εικόνες συγκλονίζουν!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, θα βρεθούν για χάρη του "Globetrotters" στο «τέλος του κόσμου»! Οι εικόνες από το μέρος συγκλονίζουν!

Το πιο viral ζευγάρι του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star κάνει ένα ανατρεπτικό ταξίδι στην Ουσουάια, γνωστή και ως «Γη του πυρός».

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν είναι άλλος από το να βγάλουν μία selfie με για τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στην περιπέτειά τους αναζητούν φλαμίνγκο και περπατούν πάνω στους παγετώνες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία ακόμα φορά, η περιπέτεια του ζευγαριού στα χιόνια θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Η Ουσουάια βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της γης, στην Αργεντινή, και έχει περίπου 64.000 κατοίκους. Το σημείο της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της μιας και προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, οι οποίοι αναζητούν μία εικόνα από το πιο νότιο σημείο του πλανήτη.

Χάρης Αντελίνα ταξίδιGlobetrotters ταξίδι