Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ήταν σε παιχνίδι και πριν το Survivor! Την είχαμε δει, αλλά δεν την είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Ήταν αγνώριστη!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ήταν σε παιχνίδι και πριν το Survivor! Την είχαμε δει, αλλά δεν την είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν σε παιχνίδι στην τηλεόραση και πριν την συμμετοχή της στο Survivor. Την είδαμε δει, αλλά δεν την είχε πάρει κανείς χαμπάρι.

Μπορεί να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz, ωστόσο τότε είχε περάσει απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από το X-factor και την κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ήταν στην τηλεόραση και πριν από αυτό.

Η τραγουδίστρια είχε πρωτοεμφανιστεί στην showbiz, μέσα από ένα άλλο show του ΑΝΤ1. Ήταν μια από τις κοπέλες του Χρήστου Φερεντίνου, στο Super Deal.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Survivor

Σήμερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Μάλιστα, κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σε ποιο παιχνίδι θα την δούμε μετά το Survivor; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor! Σε ποιο παιχνίδι θα την δούμε μετά το πετυχημένο ριάλιτι; Βόμβα στα τηλεοπτικά!

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λένα Ζευγαρά είναι τα πρώτα ονόματα που συμφώνησαν για το νέο κύκλο του Just the Two of Us!

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Είναι οριστικό! Χώρισαν και εκείνος βρίσκεται ήδη στο πλευρό άλλης γυναίκας!

Να θυμίσουμε, πως για την κριτική επιτροπή συζητάει η Άντζελα Δημητρίου και ο Βασίλης Καρράς, ενώ η Μαρίνα Πατούλη συζητάει για παίκτρια.

"Κόλαση": Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε πρώην παίκτρια του Survivor! Δεν θα την βρείτε εύκολα...

Δεν θα την βρείτε εύκολα! Αυτοί οι κοιλιακοί "κόλαση" ανήκουν σε πρώην παίκτρια του Survivor! Είχε ασχοληθεί όλη η Ελλάδα μαζί της τότε!

Είχε προκαλέσει αίσθηση η παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τόσο για την αλλαγή της εξωτερικά όσο και για τις κόντρες που είχε με τον Στέλιο Χανταμπάκη! Ακόμα δεν σας πάει κάπου το μυαλό;

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που ήταν και είναι κορμάρα! Έχει πολύ γυμνασμένο σώμα και διαγράφονται τα πάντα...

Δείτε φωτογραφικό υλικό που... ανεβάζει την θερμοκρασία!