Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την σκηνοθέτη «Μαυρέα» που έπαιξε με την Βλαχάκη; Δείτε την σήμερα, είναι ολόιδια!

Δεν έχει περάσει μέρα από πάνω της!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την σκηνοθέτη «Μαυρέα» που έπαιξε με την Βλαχάκη; Δείτε την σήμερα, είναι ολόιδια!

Θυμάστε την σκηνοθέτη «Μαυρέα» που έπαιξε με την Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε την σήμερα, είναι ολόιδια αφού ο χρόνος... της έχει φερθεί πολύ καλά!

Σ’ ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, η Πέγκυ παίρνει επιτέλους έναν πολυπόθητο ρόλο, με σκηνοθέτιδα την Μαυρέα (που έγραφε και τα σενάρια μαζί με τον Χάρη Ρώμα), η οποία φαίνεται να είναι ελαφρώς Μυτιληνιά. Ο λόγος για την Άννα Χατζησοφιά!

Ποια είναι όμως η δαιμόνια σεναριογράφος;

Η Άννα Χατζησοφιά (28 Δεκεμβρίου 1958) είναι Ελληνίδα σεναριογράφος πολλών ελληνικών σήριαλ, τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχει γράψει μαζί με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αυτά.

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1958 στον Τύρναβο. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και τις δραματικές σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Β. Ρίτσου. Έπαιξε επί μια πενταετία στο Θεσσαλικό Θέατρο, στην ερασιτεχνική σκηνή του οποίου σκηνοθέτησε το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Ο μπαμπάς ο πόλεμος. Έγραψε επίσης πολλά κείμενα για επιθεωρήσεις. Ήταν υποψήφια (έκτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας) με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Τα τελευταία έτη διδάσκει σεναριογραφία στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa".

Το Μάϊο του 2014 ορκίστηκε βουλευτής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπαδημούλη που συμπεριλήφθηκε στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την τότε και σήμερα:

Πώς είναι σήμερα:

Πώς είναι η Άννα Χατζησοφιά σήμερα

Έχετε δει και την κυρία Νίτσα.... την μπακάλισσα σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον θείο της «Βλαχάκη» τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι!

Τον «Τζώνυ», τον θείο της Ελένης Βλαχάκη από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», δεν μπορεί να μην τον θυμάστε! Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι, μιας και το δικό του καταστράφηκε!

Ο Τζώνυ Βαβούρας ενσάρκωσε τον θείο της Ελένης Βλαχάκη και μοίρασε άφθονο γέλιο σε όλους τους φανς της σειράς.

Σας βρήκαμε επίσης τη σκηνή "φάντασμα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης, που γυρίστηκε αλλά δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση!

Ένα άσχημο γεγονός ήρθε για να σοκάρει τον ηθοποιό ωστόσο, μιας και η υπέροχη μονοκατοικία στην οποία έμενε στην Αγία Παρασκευή κατεδαφίστηκε και στη θέση της χτίζεται μία πολυκατοικία.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τα παράπονά τους, μιας και ακόμα ένα υπέροχο σπίτι γκρεμίστηκε προκειμένου να χτιστεί στη θέση του μια απρόσωπη μονοκατοικία.