Σία Κοσιώνη: Πλάκα κάνεις! Πέρα από δημοσιογραφία δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει!

Της φάνηκε πολύ χρήσιμο!

Σία Κοσιώνη: Πλάκα κάνεις! Πέρα από δημοσιογραφία δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει!

Πλάκα κάνεις! Η Σία Κοσιώνη δεν έχει σπουδάσει μόνο δημοσιογραφία! Δεν πάει το μυαλό σας με τίποτα, με τι άλλο έχει ασχοληθεί η αγαπημένη δημοσιογράφος πέρα από αυτό!

Μπορεί καθημερινά να την απολαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Σία Κοσιώνη δεν έχει στο βιογραφικό της μόνο πτυχίο δημοσιογραφίας.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, έχει κάνει σπουδές οικονομικών στο Λονδίνο και στο Londol School of Economics, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή, και ακριβά, πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Όπως φαίνεται ωστόσο οι σπουδές της αυτές της φάνηκαν χρήσιμες, αφού η Σία Κοσιώνη είναι άσος σε όλα τα οικονομικά θέματα!

Πριν από λίγες μέρες, η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και δήλωσε τρελά ερωτευμένη!

Σία Κοσιώνη: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά όταν μάθετε την καταγωγή της! Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι από...

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι από εκεί! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας "πέσουν" κανονικά τα μαλλιά σας μόλις μάθετε την καταγωγή της γνωστής δημοσιογράφου!

Η Σία Κοσιώνη έχει μπει εδώ και χρόνια στις ζωές μας εδώ και πολλά χρόνια αφού κάθε βράδυ την απολαμβάνουμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος μάλιστα πολύ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μοναδικό στιγμιότυπο μέσα από το πλατό!

Η Σία Κοσιώνη έχει σπουδάσει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο έχει γεννηθεί και κατάγεται από την Αθήνα όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους Δήμο.

Σία Κοσιώνη: Στη "φόρα" η πραγματική της ηλικία! Θα πάθετε πλάκα με το νούμερο!

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της.

Την ίδια στιγμή είναι και η πιο τρυφερή μαμά, αφού δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο για να περνάει με τον μονάκριβο γιο της!

Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος λοιπόν, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 και είναι 39 ετών!