Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν έχει περάσει χρόνος από το πρόσωπο της Ράνιας! Αν την έβλεπε ο Κατακουζηνός πάλι θα «τρελαινόταν»!

Θα μείνετε «κάγκελο»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν έχει περάσει χρόνος από το πρόσωπο της Ράνιας! Αν την έβλεπε ο Κατακουζηνός πάλι θα «τρελαινόταν»!

Χρόνος δεν έχει περάσει από το πρόσωπο της Ράνιας της δεύτερης οικονόμου που είχε στο σπίτι του ο Κατακουζηνός στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Σήμερα αν την έβλεπε πάλι θα τρελαινόταν.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και από τις γυναίκες που παραμένουν ίδιες όπως τις γνωρίσαμε.

Η Ζώζα Μεταξά κόντεψε να κάνει ένα φαινομενικά «αθώο» επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης να μετατραπεί σε αυστηρώς ακατάλληλο με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Όταν την γνωρίσαμε δεν ήταν ούτε 30 ετών. Σήμερα στα 47 της χρόνια παραμένει στο πρόσωπο ίδια όπως τότε λες και ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει.

Κωνσταντίνου και Ελένης Ράνια

Ζώζα Μεταξά

Την κυρία Νίτσα θα την αναγνωρίζαμε όλοι στο δρόμο! Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως η «Ράνια» είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε την σήμερα...

Κι όμως η «Ράνια» από το Κωνσταντίνου και Ελένης είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε την σήμερα και θα πάθετε σοκ αφού ο χρόνος δεν την άγγιξε καθόλου!

Η Ζώζα Μεταξά θέλησε να κάνει μια αναδρομή και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από την εποχή που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Ζώζα Μεταξά έκανε μια έκτακτη συμμετοχή στο επεισόδιο «Οι δούλες του Κατακουζινού» υποδυόμενη την Ράνια, τη σέξι γυναίκα και ερωμένη του Μάνθου (Βασίλης Κούκουρας), η οποία προσλαμβάνεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κωνσταντίνου Κατακουζινού και της Ελένης Βλαχάκη.

Η Ζώζα Μεταξά διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και φυσικά μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της. Μπορεί να έχουν περάσει 19 χρόνια από το τέλος της αγαπημένης σειράς, όμως η μητέρα της Κόνι Μεταξά και πρώην του Λευτέρη Πανταζή, δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού παραμένει μία όμορφη γυναίκα με άψογη σιλουέτα. «Κωνσταντίνου και Ελένης #zozametaxa #kostantinoukaielenis harisromas#ant1tv», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την:

Αλήθεια, ξέρετε τι σχέση έπαιξε στον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου;