Diana: Αποκάλυψη που ανατριχιάζει! Λόγω του Κάρολου και της Camilla πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι!

Οι αποκαλύψεις για την ζωή της πριγκίπισσας δεν έχουν τέλος!

Diana: Αποκάλυψη που ανατριχιάζει! Λόγω του Κάρολου και της Camilla πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι!

Μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει είχε έρθει στην επιφάνεια για την Diana. Η Πριγκίπισσα, λόγω της παράνομης σχέσης του Κάρολου και της Camilla πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι.

Τέσσερις φορές είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές. Ήταν η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά.

«Ήμουν τόσο μελαγχολική που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυράφια», είχε περιγράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Diana για μια από τις πολλές απόπειρες που είχε κάνει.

Μάλιστα όπως γράφουν δημοσιεύματα το 1982 ενώ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε πέσει από τις σκάλες για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της. Εκείνος αδιάφορος την είχε αποκαλέσει γκρινιάρα και της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάτσει αν την ακούσει.

«Πάντα μου το κάνεις αυτό. Πάω για ιππασία τώρα. Έτσι έπεσα από τις σκάλες. Η Βασίλισσα βγήκε έξω τρομοκρατημένη. Έτρεμε. Είχε φοβηθεί πολύ. Ήξερα ότι δεν θα χάσω το μωρό αν και είχα μελανιάσει αρκετά στο στομάχι. Όταν επέστρεψε, ξέρεις, ήταν απλά απορριπτικός. Συνέχισε για την πόρτα και έφυγε» είχε πει περιγράφοντας το περιστατικό.

Αυτές δεν είναι οι μόνες αποκαλύψεις που ήρθαν στην δημοσιότητα για την Πριγκίπισσα που αγάπησαν όλοι στο Buckingham. Που βρισκόταν δέκα ημέρα πριν το τροχαίο που της κόστισε την ζωή;

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την Diana! Αυτός είναι ο άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά! Άνοιξε το παράθυρο και του...

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έγινε για την Diana. Αυτός είναι ο άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά πριν πεθάνει. Η πριγκίπισσα είχε ανοίξει το παράθυρο και...

Ο άνδρας που επί 12 χρόνια προστάτευε τα πιο απόκρυφα μυστικά του Καρόλου και της Diana, Dickie Arbiter, «έσπασε» την σιωπή του.

Μάλιστα, ήταν ο μόνος άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά στο δρόμο και μετά έμαθε την είδηση του θανάτου της.

«Ενα αυτοκίνητο με πλησίασε ενώ περπατούσα προς το παλάτι του Κένσινγκτον. Το παράθυρο του οδηγού άνοιξε και συνειδητοποίησα ότι ήταν η Νταϊάνα. Μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε όπως έκανε πάντα. Ηταν ευτυχισμένη.

Ήξερα ότι επρόκειτο να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον φίλο της, Ντόντι Αλφαγιέτ. Οι δυο τους ζούσαν μια περιπέτεια, που δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό φλερτ.

"Βόμβα" στο Buckingham! Παίρνει το αίμα της πίσω η Diana! Παραιτείται η Ελισάβετ!

Δύο εβδομάδες αργότερα, η μνήμη αυτού του χαιρετισμού γυρνούσε στο μυαλό μου ξανά και ξανά, ενώ έβλεπα αποσβολωμένος τις ζωντανές τηλεοπτικές εικόνες ενός παραμορφωμένου αυτοκινήτου στο βάθος μιας σήραγγας στο Παρίσι.

Οι λεπτομέρειες ήταν λιγοστές, αλλά τουλάχιστον ήταν ζωντανή. Ο μπάτλερ της Νταϊάνα, έμπαινε κλαίγοντας μέσα στο διαμέρισμά μου στο Κένσινγκτον, απελπισμένος για ενημέρωση. Αλλά δεν είχα τίποτα παραπάνω να του πω, απ' ό,τι έβλεπα στην τηλεόραση.