"Σεισμός" στο Buckingham! Στη "φόρα" όλη η αλήθεια! Σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Ουίλιαμ μετά τον θάνατο της Diana; Τι έκρυβε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Ποιο ήταν το "μυστικό";

"Σεισμός" προκλήθηκε στο Buckingham! Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ουίλιαμ μετά τον θάνατο της Diana! Τι ήταν αυτό που έκρυβε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Ο Γουίλιαμ ήταν ένα ντροπαλό αγόρι, που συχνά φωτογραφιζόταν με το κεφάλι του κάτω, όπως έκανε η Πριγκίπισσα Ντιάνα, σύμφωνα με τον βασιλικό φωτογράφο Kent Gavin!

Κάτι το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονο μετά τον χαμό της. Ο ίδιος είχε πληγωθεί τόσο με την απουσία της μητέρας του, που όπως αποκάλυψαν υπήρξε και περίοδος που είχε σταματήσει να τρώει. Αργότερα ωστόσο όπως ήταν και αναμενόμενο ο ίδιος μπόρεσε έστω και για λίγο να το κλείσει τις πληγές του και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή ξανά.

Εσείς ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Φρίκη στο Buckingham! Κυκλοφόρησαν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Diana που ήθελε να εξαφανίσει η Ελισάβετ!

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με τις απαγορευμένες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana που κυκλοφόρησαν! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να τις εξαφανίσει ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τα κατάφερε!

Μπορεί η Ελισάβετ να κατάφερε να "διώξει" νωρίς την Diana από το παλάτι, πριν ακόμα εκείνη καταφέρει να κάνει κουμάντο, φαίνεται ωστόσο πως η Βασίλισσα δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο!

Συγκεκριμένα, οι paparazzi έδιναν και έπαιρναν την εποχή που η Diana έφυγε από το παλάτι, και τη συνέλαβαν σε πολλές προσωπικές στιγμές!

Μία από αυτές ήταν μία εκδρομή της στην παραλία, στην οποία φορούσε μπικίνι! Βέβαια μία τέτοια φωτογραφία δεν είναι επιτρεπτό να κυκλοφορεί από τη μητέρα του διαδόχου, ωστόσο η Ελισάβετ δεν μπόρεσε να κάνει για να τις καταστρέψει!

Μάλιστα πολύ πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα και η διαθήκη της Diana, προκαλώντας σάλο στο παλάτι!

νταιάνα φωτογραφίες

Σάλος στο Buckingham! Τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ! Η Diana ήταν συγγενής του πιο ισχυρού άνδρα της Αγγλίας!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την Diana και το γεγονός ότι ήταν συγγενής του πιο ισχυρού άνδρα της Αγγλίας εκείνη την εποχή. Η Ελισάβετ τραβάει τα μαλλιά της τώρα που το έμαθε!

Οι δυο κυρίες δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά και αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση. Η Ελισάβετ μάλιστα πολλές φορές έχει εμπλακεί σε φήμες γύρω από το τροχαίο της αγαπημένης λαίδης.

Η ίδια η Βασίλισσα άλλωστε είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Όπως έγινε γνωστό λίγο καιρό μετά το θάνατό της ωστόσο, η Diana δεν ήταν γαλαζοαίματη, ήταν όμως αριστοκράτισσα της οικογένειας των Σπένσερ.

Της ίδιας οικογένειας ήταν και ο ιστορικός πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ουίνστον Τσόρτσιλ.

τσόρτσιλ συγγενής της Diana