Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα Φιλαράκια: Τρομερή αποκάλυψη 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς! Αυτό το «τελετουργικό» είχαν οι πρωταγωνιστές σε κάθε επεισόδιο!

Τι έκαναν καθημερινά;

Τα Φιλαράκια: Τρομερή αποκάλυψη 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς! Αυτό το «τελετουργικό» είχαν οι πρωταγωνιστές σε κάθε επεισόδιο!
STORIES 25.01.2020 00:22
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μία τρομερή αποκάλυψη έγινε για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», 16 χρόνια μετά το τέλος! Οι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν, πως είχαν αυτό το συγκεκριμένο τελετουργικό σε κάθε επεισόδιο και δεν παρέλειπαν ποτέ να το κάνουν!

Η ομάδα των ηθοποιών που συντέλεσε τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς, είχε άριστη χημεία και αυτό φαινόταν σε όλα τα επεισόδια μιας και οι 6 τους προσέφεραν απίστευτες στιγμές γέλιου.

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο «Ross», οι 6 τους, καθημερινά πριν το γύρισμα έκαναν μία ομαδική αγκαλιά την οποία είχαν ως γούρι.

Ο ηθοποιός το αποκάλυψε λίγο καιρό μετά το τέλος της σειράς, μιλώντας για την τελευταία τους ομαδική αγκαλιά συγκινημένος.

Στο μεταξύ σας βρήκαμε μία άγνωστη φωτογραφία από τα «Φιλαράκια» που κανείς δεν είχε δει μέχρι τώρα!

Τα Φιλαράκια: Αποκάλυψη σοκ! Αυτή η πρωταγωνίστρια δεν πήρε ποτέ βραβείο! Έμεινε στην απ’ έξω!

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια»! Αυτή η πρωταγωνίστρια, που είχε έναν από τους μεγαλύτερους ρόλους στη σειρά, ήταν η μόνη που δεν πήρε ποτέ ούτε ένα βραβείο! Έμεινε στην απ' έξω και αυτό της στοίχισε!

Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα που προβλήθηκε και όπως είναι φυσικό, έχει συγκεντρώσει δεκάδες βραβεία, τόσο αυτή όσο και οι ηθοποιοί της.

Μία ηθοποιός ωστόσο που δεν έχει πάρει ποτέ βραβείο, είναι η Μόνικα. Μπορεί να είχε έναν θεμελιώδη ρόλο στη σειρά, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει δικό της κανένα βραβείο, σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της που "σάρωσαν"!

Στο μεταξύ, πριν από λίγο καιρό , οι τρεις κυρίες της σειράς, βρέθηκαν ξανά μαζί σε ένα εντυπωσιακό reunion!

Τα Φιλαράκια: Αποκάλυψη σοκ μετά το τέλος της σειράς! Αυτός ο ηθοποιός ήταν ερωτευμένος στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Μία αποκάλυψη σοκ έγινε, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Υπήρξαν για λίγο ζευγάρι στη σειρά, ωστόσο αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ ερωτευμένος και στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Η πανέμορφη ηθοποιός αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στις 10 σεζόν της σειράς, μιας και πολλοί ήταν οι χαρακτήρες που τη διεκδίκησαν, ένας ωστόσο την έκανε δική του και δεν ήταν άλλος από τον Ross.

Ωστόσο, η «Rachel», είχε μία μικρή περιπέτεια και με τον Joey, ο οποίος εξέφρασε τον έρωτά του για εκείνη και τσακώθηκε με τον φίλο του Ross. Όπως αποκάλυψε σε μία συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της σειράς, ο Matt Le Blanc, εξομολογήθηκε πως ήταν στην πραγματικότητα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston, η οποία ωστόσο τότε δεν ανταποκρίθηκε μιας και τότε ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Matt Le Blanc είχε αποκαλύψει πως πριν πάει στην audition, είχε πάνω του μόλις 11 δολάρια!

Joey φιλαράκια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα Φιλαράκια: Η αγαπημένη παρέα έκανε reunion μετά από 25 ολόκληρα χρόνια!
Πόσο έχουν αλλάξει;

Σκάνδαλο με την ερωτική ζωή του Τσάντλερ από Τα Φιλαράκια! Δεν γνώριζε κανείς ότι...

Διαβάστε περισσότερα stories στο YouWeekly.gr

Share