Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε τον χωρισμό με τον Μαραντίνη! Στο «φως» 9 μήνες μετά!

Αδιανόητο! Εσείς το είχατε προσέξει;

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε τον χωρισμό με τον Μαραντίνη! Στο «φως» 9 μήνες μετά!

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Μαραντίνη! Στο «φως» 9 μήνες μετά και σίγουρα ούτε εσείς το είχατε προσέξει!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day, το ζευγάρι ζούσε σχεδόν χωριστά αρκετό καιρό πριν χωρίσει, αλλά δεν ήθελε να το μοιραστεί με το κοινό.

Ωστόσο, όλοι κατάλαβαν πως το ζευγάρι χώρισε, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου προτίμησε στην γιορτή του πρώην συζύγου της να μην γιορτάσει στο μαγαζί που τραγουδά ο Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά να διασκεδάσει στον Σάκη Ρουβά.

Πάντως παρά το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι δεν είναι μαζί στην ζωή, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις για τα παιδιά του. Μάλιστα η Σίσσυ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή πρόσφατα στην εκπομπή της, και είχε εκπλήξει τους πάντες!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ήταν όλο το απόγευμα μαζί! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν όλο το απόγευμα μαζί! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, έκοψαν με τα παιδιά τους την παραδοσιακή βασιλοπιτα! Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει σαν ζευγάρι, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι για τα παιδιά τους και μάλιστα χτες πέρασαν το απόγευμά τους μαζί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μένει στο σπίτι που είχαν αγοράσει με τον Θοδωρή λίγο πριν το διαζύγιο, και εκείνος έχει μετακομίσει, όπως σας έχουμε γράψει. Χτες ωστόσο, ο Μαραντίνης πήγε στο «παλιό» τους σπίτι και πέρασε εκεί το απόγευμά του. Μάλιστα η ιδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μας έδειξε μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram ότι η οικογένεια, είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Όσο για το σε ποιον έπεσε το φλουρί; Αυτό δυστυχώς... δεν το ξέρουμε ακόμα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Μαραντίνη! «Άλλαξε τη ζωή μου»

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Άλλαξε η ζωή μου»!

Η γνωστή παρουσιάστρια το 2019 έμαθε να ζει στο σπίτι της χωρίς τον σύζυγό της... μόνο με τα παιδιά της και αυτό σίγουρα είναι μια τεράστια αλλαγή!

Το 2019 έφερε στην Σίσσυ Χρηστίδου τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη, που πολυσυζητήθηκε στα media, αλλά έχει να θυμάται και όμορφες στιγμές από αυτήν την χρονιά!

Η ίδια κάνοντας τον απολογισμό της για αυτήν την χρονιά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που γράφει: «Turn the page», δηλαδή «Γύρνα την σελίδα»!

Επομένως, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα και γράφει χαρακτηριστικά:

«Το 2019 ήταν δύσκολο. Ήταν όμως και όμορφο, ελπιδοφόρο, δυνατό, συγκινητικό, μαγικό, έντονο, γαλήνιο, ζωντανό και θηριώδες... Το 2019 άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Όμως με ενθάρρυνε, με πίεσε και με οδήγησε όπως η μάνα το παιδί της. Μου πήρε και μου έδωσε. Και σίγουρα με δίδαξε. 2020 με το καλό να έρθεις... τίποτα δεν έχω να ευχηθώ, ούτε και να ζητήσω. Ξέρεις εσύ τι πρέπει να φέρεις, γιατί τίποτα δεν έρχεται τυχαία... Να είμαστε μόνο καλά, να τα απολαμβάνουμε και να τα αντέχουμε. Καλή μας χρόνια».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: