Νίκος Μουτσινάς: Είχε φύγει από την Βερβερίτσα για 5 μέρες! Ο λόγος είναι σοβαρός!

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: Είχε φύγει από την Βερβερίτσα για 5 μέρες! Ο λόγος είναι σοβαρός!

Κι όμως ο Νίκος Μουτσινάς είχε φύγει από την Βερβερίτσα για 5 μέρες! Ο λόγος είναι σοβαρός και έχουμε τις πληροφορίες! Τι είχε συμβεί με τον ηθοποιό και παρουσιαστή;

Εφαρμογή ευρέσεων εισιτηρίων, αναφέρει πως ο ίδιος είχε ένα ζήτημα υγείας και δεν μπόρεσε να είναι στην παράσταση Βερβερίτσα, όπου και πρωταγωνιστεί!

Μάλιστα, οι παραστάσεις είχαν ακυρωθεί από τις 13/02/2019 – 17/02/2019. Τέλος καλό, όλα καλά για το Νίκο Μουτσινά ο οποιος όχι μόνο επέστρεψε στο θέατρο, αλλά σκίζει και στην τηλεόραση αφού το Καλό Μεσημεράκι σαρώνει σε νούμερα. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, δεν έχουμε μάθει τι τον ταλαιπώρησε. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον χαίρει άκρας υγείας.

Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για την «Βερβερίτσα»! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε...

Την σιωπή της «έσπασε» η Μαρία Σολωμού και μίλησε για τον λόγο που έφυγε από την «Βερβερίτσα», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Μουτσινάς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και την ρώτησε για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση.

Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την υγεία της - «Είμαι αδύναμη...»!

«Με τον Νίκο περάσαμε μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι που συνδυάσαμε τις διακοπές με τη δουλειά. Το θέμα ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά ότι αφού θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη 2-3 φορές. Κάποια στιγμή μου λέει, επειδή ήμουν η μόνη που είχα προτάσεις για δουλειές και έλεγα όχι, «Μαρία, επειδή έχω αγχωθεί και φοβάμαι, μπορεί να μην το κάνω και να μείνεις χωρίς δουλειά. Δε θέλω να μείνεις χωρίς δουλειά από εμένα. Σε παρακαλώ κλείσε κάτι κι αν το κάνω δεν πειράζει αν δεν είσαι». Έτσι έγινε» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.