Έλενα Παπαρίζου: Χόρεψε ξανά όπως στην Eurovision! Πήρε το 12άρι από εμάς!

Η εμφάνιση που προκάλεσε φρενίτιδα! Πού την έκανε;

Έλενα Παπαρίζου: Χόρεψε ξανά όπως στην Eurovision! Πήρε το 12άρι από εμάς!

Η Έλενα Παπαρίζου χόρεψε ξανά όπως στην Eurovision! Πήρε το 12άρι από εμάς και προκάλεσε φρενίτιδα με την χορογραφία που είχε κάνει το 2001! Πού βρέθηκε;

Το 2001 οι Antique και το “Die for you” εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η Ελλάδα κατέκτησε για πρώτη φορά την 3η θέση και η Έλενα Παπαρίζου με το Νίκο Παναγιωτίδη μπήκαν για τα καλά στη μουσική μας πραγματικότητα.

Λίγα χρόνια αργότερα, όλοι θα πανηγυρίζαμε τη μεγάλη και μοναδική νίκη της χώρας μας, με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά το “My number one”.

Στην ενότητα του Φάνη Λαμπρόπουλου, εξέπληξε άπαντες όταν της ζητήθηκε να ερμηνεύσει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια το τραγούδι των Antique! Στο πλευρό της και κρατώντας ένα μπουζούκι βρέθηκε φυσικά ο γνωστός κωμικός.

Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, με την Έλενα να θυμάται ακριβώς το χορευτικό της στη σκηνή της Κοπεγχχάγης! Δείτε το βίντεο που προκάλεσε πανικό:

Δείτε και ποια κοπέλα θα μας εκπροσωπήσει φέτος!

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό!

Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό αφού θα τις πάταγε όλες κάτω κανονικότατα! Δείτε και... θα καταλάβετε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε μαζί με τον Σάκη Ρουβά και μαγνήτισε τα βλέμματα! Βλέπετε, η Έλενα Παπαρίζου έχει από τα πιο όμορφα άκρα της showbiz! Έβαλε λοιπόν το φόρεμά της γεμάτο στρας και παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Σίγουρα αν πήγαινε με αυτό στην Eurovision, θα έφερε 12άρι στο λεπτό μιας και όλες οι χώρες θα ζαλίζονταν από την εμφάνισή της! Να τονίσουμε ότι η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και σάρωσε σε likes μέσα σε λίγα λεπτά!

Δείτε και θα συμφωνήσετε:

Έχετε δει και την συμμετοχή με άρωμα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς; Εμείς την βρήκαμε!